İçeriğe Yönlendir

2004 1.4 Comfort Modifiye

Furkan Yatmaz

Recommended Posts

Furkan Yatmaz

Selamun aleykum herkese iyi günler,Buda benim Oglum Kara Şimşek İnş begenirsiniz  :) />  

Araca Yapılanlar...

1-Makyajlı Kasa Ön Arka Tampon Ön Farı Ve Sisleri
2-Arka Siyah Taban Farklı Stoplar

3-Kırmızı RS Ön Amblem

4-Yan Marşpiyeller

5-Sunroof

6-Tavan,Silecekler Ve Kapı Çitaları Mat Karbon

7-Ön Gögüs Ve Yan Aynalar Vernik Boya

8-Headers Uzaktan Kumandalı Eksoz (Özel Yapım) Hırıltısını Duyan Aşık Oluyor  ;) />

9-16"Cant 45 yanak Spor Performans Lastik

10-Xenon Kit

11-Sisler Gündüz Led'i

12-10 Adet Havalı Korna

13-Yeni Kasa Arka Fiesta Amblem

14-Spor Radyo Anteni

15-Sebring Eksoz
:nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:   :nazar:   :nazar:

gek7.jpg

8dt7.jpg

4m1x.jpg

nnt1.jpg

53cm.jpg

rlrl.jpg

8d2z.jpg

v6g4.jpg

vs0j.jpg

jk99.jpg

mez6.jpg

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Aracınız çok güzel. Güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin. :nazar: :nazar:

Ancak merceksiz xenon olmamış :( Karşıdakileri kör ediyor. İstediğiniz kadar ayarlı olsun. Ama karşıdan geleni kesinlikle rahatsız ediyor. Fotoğrfartaki hali bile göz alıyor. :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Yatmaz

Aracınız çok güzel. Güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin. :nazar: :nazar:

Ancak merceksiz xenon olmamış :( Karşıdakileri kör ediyor. İstediğiniz kadar ayarlı olsun. Ama karşıdan geleni kesinlikle rahatsız ediyor. Fotoğrfartaki hali bile göz alıyor. :(

Amin Mehmet bey ALLAH Daha iyisini size nasip etsin inş...Bu arada Xenon konusunda çok haklısınız mercekliye ceviricem ama yapan yer bulamadım varmı sizin bildiginiz yapan bi yer ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Amin Mehmet bey ALLAH Daha iyisini size nasip etsin inş...Bu arada Xenon konusunda çok haklısınız mercekliye ceviricem ama yapan yer bulamadım varmı sizin bildiginiz yapan bi yer ?

Forumdan Süha Demirtaş, Oktay Toker ve Sahibinden.com'da İlker Kemal.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Yatmaz

Forumdan Süha Demirtaş, Oktay Toker ve Sahibinden.com'da İlker Kemal.

hemen araştırıyorum teşekkürler  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Sonata

Araç çok güzel maşallah,yanlız fren pedalına dikkat edin Allah göstermesin ani bir durumda sonradan takılan pedal kaplaması sıkıntı çıkarabilir, araca özel krom olanlarından temin edebilirseniz tahminimce daha şık duracaktır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Yatmaz

Teyp sökülür güzel bir double konulur ve işlem tamam.. :fiuw:  :nazar:

aynen kafamdaki ilk şey o zaten double ekran Teyp bide saglam bi ses sistemi ama onu ancak yıllık izinde Adanaya memlekete döndügümde yapacagım, çunki burdakı ustaları pek tanımıyorum ve işciliklerini de bilmiyorum,konu elektrik tesisatı olunca her ustaya arabamı emanet etmem  ;)

Yorum bağlantısı
Murat Altındal

sonradan takılma sanruff dışında her şey güzel olmuş bence, güle güle kullanın  :nazar:

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Güle güle kullan Furkan. Fiesta'n çok yakışıklı olmuş.  :nazar:  :nazar:  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Ben yapılanları çok beğendim.Teyp konusunda arkadaşlara katılıyorum.Güle güle kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Yatmaz

sonradan takılma sanruff dışında her şey güzel olmuş bence, güle güle kullanın  :nazar:

sunroof orijinal  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
(düzenlendi)

:nazar:

+

Affınıza sığınarak,

1-Siyah arabanın tavanı neden mat folyo ile kaplatıldı acaba merak ettim. Boyada sıkıntı mı var? Sıkıntı yoksa folyosuz çok daha iyi olur diye düşünüyorum.

2-O stopları bende zamanında almayı çok düşünmüştüm ama bir türlü yakıştıramadım. Onun yerine makyajlı fiesta stopuna ince bir şekilde stop boyası çekilse daha hoş dururdu kanısındayım.

3-Kırmızı ayna kapakları güzel durur. 

4-Direksiyonun airbag mi patlamış o kadar girintili çıkıntılı değildi benim hatırladığım direksiyon göbeği  :unsure2:

Bir de plakanın sonu 81  :blush:

tarihinde Yiğitcan Coşar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yaşar Akyalçın

ön arka tampon ne kadar tuttu..

Yorum bağlantısı
Furkan Yatmaz

:nazar:

+

Affınıza sığınarak,

1-Siyah arabanın tavanı neden mat folyo ile kaplatıldı acaba merak ettim. Boyada sıkıntı mı var? Sıkıntı yoksa folyosuz çok daha iyi olur diye düşünüyorum.

2-O stopları bende zamanında almayı çok düşünmüştüm ama bir türlü yakıştıramadım. Onun yerine makyajlı fiesta stopuna ince bir şekilde stop boyası çekilse daha hoş dururdu kanısındayım.

3-Kırmızı ayna kapakları güzel durur. 

4-Direksiyonun airbag mi patlamış o kadar girintili çıkıntılı değildi benim hatırladığım direksiyon göbeği  :unsure2:

Bir de plakanın sonu 81  :blush:

hayın tavanında birsey yok keyfe keder yapıldı bence çokta guzel duruyor,2.si airbaglerde de sıkıntı yok 3.sü bence fiestaya yakısan en guzel arka stop ozellikle aksamları   ;)

Yorum bağlantısı
Alper TÜTÜNCÜ

dostum hayırlı olsun aracın güle güle kullan ön nıkelaj panjuru nerden temın ettın ?

sorması ayıp 16"Cant 45 yanak Spor Performans Lastik maliyet ne tuttu ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Samet Özel

10 Adet havalı korna nedir ya :) Fren ve debriyaj pedalınada acilen müdahale gerek Allah korusun kazaya sebebiyet verir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mesut Ünal

Dostum jantlar bir harika kaç aydır jant arıyorum sağda solda ( malum 4x108 hemde 16 çok zor bulunuo)..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Yatmaz

10 Adet havalı korna nedir ya :) Fren ve debriyaj pedalınada acilen müdahale gerek Allah korusun kazaya sebebiyet verir.

o pedaller sıfır çizerken lastik yakarken çok ise yarıyor  :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • 8 ay sonra...
Uğur Şahinbaş

Jant ve spoylerle ilgili daha detaylı bilgi verir misiniz spoyler yarım görünüyor ama değişik geldi bana merak ettim

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Furkan hocam arabanız on numara güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Özgür Eryılmaz

kardeş bu kadar masraf yapacagına yeni kasasına alaydın :D

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Onur Doyuran

Aracın ön konsolunu nasıl boyadınız acaba? veya bu konuda kaplama imkanımız varmı . bilen arkadaşlar yardımcı olursanız..

Yorum bağlantısı
Erdem Siner

öncelikle araç çok guzel olmus allh kaza bela vermesın ...

jantlar ne marka jant hakkıında daha cok bılgı verırmısınız... ve sunroofu ne kadar mal ettınız ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...