Emre Sutay 19 Ekim 2014 Paylaş 19 Ekim 2014 Çabuk pes ettin Emre kardeşim.inşaallah halletmişsindir ama ben yine paylaşmak istiyorum.Takip ettiğin hortum o siyah kutuya ordanda başka bir hortum la tek vakum kaynağının olduğu yer olan kelebeğin altındaki tabiri caiz eskiden bildiğimiz karbürator diye isimlendirilen ama burda benzer bir emiş boğazına iştiraklenir öbür hortumda kutudan klimaya gider oda ayrı.B uda ancak araç çalışırken kumanda eder biraz devirle rahatça kumanda ettiğini görürsün hortum kutudan sonra boğazdaki iştirak borusuna takılı ise tabiki onuda kontrol etmelisin.slmlr. kolay gelsin halletmişsindir inşaallah.Rifat bey sorun bir sure once halletmistim. Ancak burada belirtmemisim. Cogu kiside oldugu gibi benimde yesil conta sorunum varmis. Parcayi söktügumde etrafima bakindim arabanin paspasi gözüme pek bir hoş gorundu[emoji4], kosesinden biraz aldim yaptim. Az daha kalin olsaydi iyi olacakti ama suan idare ediyor. Eger elime az daha kalin bir lastik gelirse yeniden acar degistiririm ama sirf onun icin lastik aramakla ugrasamam:) (suan aktif olarak kullanabildigim icin boyle yaziyorum yoksa lastikci dolasir dururdum[emoji3]) vakumlarda herhangi bir sorum mevcut degilmis. Tesekkurler bilgileriniz icin. Yorum bağlantısı
Umut Karadağ 21 Ekim 2014 Paylaş 21 Ekim 2014 Herkese iyi gunler. Benim aracimda kalorifer kapali olsa bile sadece ayaklara ve tirpidoya biraz ufluyor. Bu mormal mi? Yorum bağlantısı
Bahri Çar 21 Ekim 2014 Paylaş 21 Ekim 2014 maf sensörünü kesinlikleeeee ellemeyin derim benim 2 sefer elimde kaldı artık elimi sürmüyorum. bir sefer lpg ayarı yaparken ustam sağ olsun küçük gaz filtesini sökerken yerinden oynatmış plastiği kırıktı araç kendinden geçti. bir seferde ben temizlik olsun diye söküp içine balata spreyi sıkmıştım temiz olsun diye ondan sonrada sapıttı yenisini almak zorunda kaldım. maf tan kaynaklı şüpheniz varsa bir yerden çıkma yada mondeo kullanan birinden emanet alıp bi denemenizi tavsiye ederim eğer değişimden sonra sorununuz çözülüyorsa değiştire bilirsiniz. maf ı denemenin bir diğer yoluda maf sensörüne gelen kabloyu yerinden çıkartın ve o şekilde biraz yol yapın aracın yakışı artacaktır ama düzensiz çalışması sürekli silkelemesi ortadan kalkıyorsa maf sensönüzdür. orjinali 300 400 civarı doğrudur yan sanayisi İstanbul dan 90 a almıştım 2012 de 2014 de manisa da 100 tl ye aldım .. Yorum bağlantısı
Bahri Çar 21 Ekim 2014 Paylaş 21 Ekim 2014 kalorifer kontrol panelinin olduğu kısmı mecburen sökeceksiniz teyp kısmından girme ile sorun halolmuyor. konsol sökülecek. yönlendirme sorununu vakum dan kaynaklanıyor. vakum hotrumunu yerinden çıkartıp aracı çalıştırın fan ı 4 üncü kademeye alıp her hangi bir yöne üfletin hortumun ucunu parmağınızla kapatın vakum yapıyorsa sorun yoktur sistemde yönlendirmemesinin nedeni konsolun arkasına geçen kısmından zamanla çıkmasıdır bende öyleydi bir günümü aldı ama sonunda buldum . araç çalışmıyorken sök tak yaparsanız sistem yönlendirmesi çalışmıyor araç çalışır vakum yapar konumdayken konsolun arkasına takacaksınız. sadece 4 ncü kademede çalışmasıda ordaki kablo uçlarındaki geçiş yerlerinin gevşemesinden en ufak sarsıntıda yerinden çıkar hale gelmesinden ya birşeyler sıkıştıacaksınız yada birdaha bura ile işim olmaz diyorsanızda yapıştırıcı sürüp kablo kızaklarına yerine takacaksınız . her kademede çalıştığını göreceksiniz . Yorum bağlantısı
Recommended Posts