Enes Koç 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 Merhaba arkadaşlar 1999 model focus1 de dün ilk defa kontagı açarken devir sati ile km sati sona gidip geriye geldi bi anlık oldu sonra tekrar kontagı kapatıp açtım yapmadı aradan bi saat sonra tekrar stop ettim kontagı tekrar açtım yine yaptı acaba neden olabilir elektrikçiye sordum araştırmam lazım flan dedi Şimdide teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 vw'de selamlama diyolar buna. yeni astra da da vardı. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 (düzenlendi) 99 Focus ta selamlama varsa bende o aracı selamlarım, önünde eğilirim, elini öperim.. 2 Ocak 2014 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 insigniada da aynı,ayrıca tüm ışıklar da yanıyor ama focusta yok öyle bir özellik 1 Yorum bağlantısı
Nuri Tanır 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 muhtemelen araba elektriksel bir derdini anlatmaya çalışıyor ... elbette benimkisi bir tahmin 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 Acaba gauge menü ye mi girdiniz? Burda öyle yapıyordu sanki. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 Akünüz bitiyor. Acil akü bakının kendinize. 2 Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 Kesinlikle akünüz bitiyor. Bitmeden 1 gün önce ilk defa banada denk geldi bu olay. İbreler sona dayayıp iniyor. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 Akü yeni yıla kafası güzel girmiş , değişim gerekli Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 Tecrübeli arkadaşlar bildikleriniz yazmışlar. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 benim focusdada vardı o olay . elektrikçi arkadaşım röle takmıştı aküyle bi alakası yoktu bende . her kontak açımında kalibre yapıyordu . Yorum bağlantısı
Enes Koç 2 Ocak 2014 Yazar Paylaş 2 Ocak 2014 Merhaba arkadaşlar 1999 model focus1 de dün ilk defa kontagı açarken devir sati ile km sati sona gidip geriye geldi bi anlık oldu sonra tekrar kontagı kapatıp açtım yapmadı aradan bi saat sonra tekrar stop ettim kontagı tekrar açtım yine yaptı acaba neden olabilir elektrikçiye sordum araştırmam lazım flan dedi Şimdide teşekkür ederim.ıla Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 Merhaba arkadaşlar 1999 model focus1 de dün ilk defa kontagı açarken devir sati ile km sati sona gidip geriye geldi bi anlık oldu sonra tekrar kontagı kapatıp açtım yapmadı aradan bi saat sonra tekrar stop ettim kontagı tekrar açtım yine yaptı acaba neden olabilir elektrikçiye sordum araştırmam lazım flan dedi Şimdide teşekkür ederim.ıla Aküdür... İlgili başlığı bulunca konunuzu oraya birleştireceğim... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 Aküdür... İlgili başlığı bulunca konunuzu oraya birleştireceğim... İlgili başlık abicim. Aynı arkadaş açmış yine.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/252442-kontak-a%C3%A7arken-devir-ve-km-saati-sona-gidip-geliyo/ Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 http://youtu.be/511jmJOufL8Millet bunun için uğraşıyor bee. İşte ford kalitesi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 benim focusdada vardı o olay . elektrikçi arkadaşım röle takmıştı aküyle bi alakası yoktu bende . her kontak açımında kalibre yapıyordu . sizde bir arıza çözümlenmiş olmalı, ama sebebi bulunsa daha makbul 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 sizde bir arıza çözümlenmiş olmalı, ama sebebi bulunsa daha makbul yok abi ariza yoktu bende . biz model yukseltelim diye role taktik . yani ben her marsta yapmasini istedim servisten kqzali fiestanin rolesini sokmus getirmis Yorum bağlantısı
Enes Koç 2 Ocak 2014 Yazar Paylaş 2 Ocak 2014 vw'de selamlama diyolar buna. Kesinlikle opelde de öyle olması lazım yeni modellerde Yorum bağlantısı
Enes Koç 2 Ocak 2014 Yazar Paylaş 2 Ocak 2014 İlgili başlık abicim. Aynı arkadaş açmış yine.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/252442-kontak-a%C3%A7arken-devir-ve-km-saati-sona-gidip-geliyo/ teşekkür ederim abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 araştıracak elektrikçi den uzak durun , ford u tanımıyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts