İçeriğe Yönlendir

Kontak Açarken Devir Ve Km Saati Sona Gidip Geliyo

Enes Koç

Recommended Posts

Enes Koç

Merhaba arkadaşlar 1999 model focus1 de dün ilk defa kontagı açarken devir sati ile km sati sona gidip geriye geldi bi anlık oldu sonra tekrar kontagı kapatıp açtım yapmadı aradan bi saat sonra tekrar stop ettim kontagı tekrar açtım yine yaptı acaba neden olabilir elektrikçiye sordum araştırmam lazım flan dedi Şimdide teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

99 Focus ta selamlama varsa bende o aracı selamlarım, önünde eğilirim, elini öperim..   :biggrin:

tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

insigniada da aynı,ayrıca tüm ışıklar da yanıyor ama focusta yok öyle bir özellik

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nuri Tanır

muhtemelen araba elektriksel bir derdini anlatmaya çalışıyor ... elbette benimkisi bir tahmin :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Acaba gauge menü ye mi girdiniz? Burda öyle yapıyordu sanki. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek

Kesinlikle akünüz bitiyor. Bitmeden 1 gün önce ilk defa banada denk geldi bu olay. İbreler sona dayayıp iniyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Tecrübeli arkadaşlar bildikleriniz yazmışlar. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

benim focusdada vardı o olay . elektrikçi arkadaşım röle takmıştı :)

aküyle bi alakası yoktu bende . her kontak açımında kalibre yapıyordu .

Yorum bağlantısı
Enes Koç

Merhaba arkadaşlar 1999 model focus1 de dün ilk defa kontagı açarken devir sati ile km sati sona gidip geriye geldi bi anlık oldu sonra tekrar kontagı kapatıp açtım yapmadı aradan bi saat sonra tekrar stop ettim kontagı tekrar açtım yine yaptı acaba neden olabilir elektrikçiye sordum araştırmam lazım flan dedi Şimdide teşekkür ederim.ıla

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Merhaba arkadaşlar 1999 model focus1 de dün ilk defa kontagı açarken devir sati ile km sati sona gidip geriye geldi bi anlık oldu sonra tekrar kontagı kapatıp açtım yapmadı aradan bi saat sonra tekrar stop ettim kontagı tekrar açtım yine yaptı acaba neden olabilir elektrikçiye sordum araştırmam lazım flan dedi Şimdide teşekkür ederim.ıla

Aküdür... İlgili başlığı bulunca konunuzu oraya birleştireceğim...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

benim focusdada vardı o olay . elektrikçi arkadaşım röle takmıştı :)

aküyle bi alakası yoktu bende . her kontak açımında kalibre yapıyordu .

sizde bir arıza çözümlenmiş olmalı, ama sebebi bulunsa daha makbul

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

sizde bir arıza çözümlenmiş olmalı, ama sebebi bulunsa daha makbul

yok abi ariza yoktu bende . biz model yukseltelim diye role taktik . yani ben her marsta yapmasini istedim :) servisten kqzali fiestanin rolesini sokmus getirmis :D

Yorum bağlantısı
Enes Koç

vw'de selamlama diyolar buna. :)

Kesinlikle opelde de öyle olması lazım yeni modellerde

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

araştıracak elektrikçi den uzak durun , ford u tanımıyor

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...