İçeriğe Yönlendir

Lpg Önerisi

Ulvi Bayram

Recommended Posts

Ulvi Bayram

Herkese hayırlı işler. Ben aranıza yeni katıldım. Ve bir sorum olacak. 2000 model focus 1.6 ghia arabam var. LPG taktırmayı düşünüyorum. Lovato ya karar kıldım gibi. Kayseride önerebileceğiniz usta varmı? Veya bana başka ne tür öneride bulunabilirsiniz ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Brc, Lovato Atiker kullandım kitin markasından çok ustanın işçilik kalitesi önemli, Sadece BRC de sorun yaşamıştım ben ECU arızasından kaynaklı, İşçiliği iyi bir ustaya lovato taktırmanızı öneririm ustayı iyi araştırın en önemli unsur bu.

Yorum bağlantısı
Rifat Şeker

Ben landirenzo taktırmıştım. 2 senedir sorunsuz kullanıyorum. En ufak bir sorun sıkıntı şimdiye kadar yaşamadım. Sadece 1 kere bir sensör arızası olmuştu arıza şu deyince 2 dakika da yenisi ile değiştirip sorunumu çözmüşlerdi. Kayseri'de de sanırım bayisi var. Ben Adana'da ki işçilikten çok memnun kaldım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Akkan

Kitten çok usta önemlidir. İlla kit ismi istersen prins ve landirenzo bu işte en iyi olanlardandır.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen
(düzenlendi)

İşçilik  kit markasından daha önemli En kaliteli sistemleri bile işçilikleri ile heba eden ustalar var...Önce montaj yaptıracağınız yeri belirleyin daha sonra marka seçersiniz...

tarihinde Mustafa Gökmen tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
KaanDemirAKARI

en iyisi prins diye biliyorum en pahalısıda

Yorum bağlantısı
Ulvi Bayram

Markanın pek bi önemi yoksa o zaman çok para verip pahalı olanlardan taktırmanında bi gereği yok iyi bir usta bulmak lazım. Peki kayseride usta önerebilecek varmı?

Yorum bağlantısı
Cengiz Sazak

Kayseri de şuandaki arabama ve bundan önceki arabama da Mehmet Usta ya taktırdırdım  LPG işini çok iyi biliyor. İş yerinden de benim tavsiyemle giden arkadaşlarımda çok memnun.

Yeni Sanayide Erciyes Gaz Mehmet Usta (soyadını bilmiyorum)

Lovato takıyor

Yorum bağlantısı
Ulvi Bayram

Kayseri de şuandaki arabama ve bundan önceki arabama da Mehmet Usta ya taktırdırdım LPG işini çok iyi biliyor. İş yerinden de benim tavsiyemle giden arkadaşlarımda çok memnun.

Yeni Sanayide Erciyes Gaz Mehmet Usta (soyadını bilmiyorum)

Lovato takıyor

. Mehmet usta ile konuştum bugün bu hafta ona taktıracam lpg yi inşallah memnun kalırız ama belliki sanayideki en iyi 3 lpg ustasından biri
Yorum bağlantısı
Ulvi Bayram

Ben de Ankara'da yaşıyorum, 1300 TL Lovata ve 1750 TL Landi Renzo arasında seçim yapmam gerekiyordu ve ben Landi Renzoyu seçtim ve aracımı bugün montaja verdim. Siz Lovata için ne kadara anlaştınız.?

1300 tl ye anlastim

Ve butun takilacak parcalara tek tek baktim ve ayni anda internetten arastirdim tamamen italyan parcalar ve cok kaliteli tabi burda en onemlisi iscilik cok acik ve net iscilik kotu olduktan sonra markanin bi onemi yok bende uzun sure arastirdim kayseride mehmet ustada karar kildim landirenzonun dezavantaji servis agi lovato kadar genis degil ve en onemlisi cok gicik bir ses cikartiyo cok rahatsiz edici arac dizel arac gibi calisiyo ve ben cok rahatsiz oldum o sesten

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Halil Yavuz42

1300 tl ye anlastim

Ve butun takilacak parcalara tek tek baktim ve ayni anda internetten arastirdim tamamen italyan parcalar ve cok kaliteli tabi burda en onemlisi iscilik cok acik ve net iscilik kotu olduktan sonra markanin bi onemi yok bende uzun sure arastirdim kayseride mehmet ustada karar kildim landirenzonun dezavantaji servis agi lovato kadar genis degil ve en onemlisi cok gicik bir ses cikartiyo cok rahatsiz edici arac dizel arac gibi calisiyo ve ben cok rahatsiz oldum o sesten

Bayi ağı çok geniş değil doğru. Kayseri'de bayisi olması lazım. Ama 4 yıldır filtre değişimi dışında servise uğramadım. Ama enjektörleri doğru biraz sesli çalışıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ulvi Bayram

Bayi ağı çok geniş değil doğru. Kayseri'de bayisi olması lazım. Ama 4 yıldır filtre değişimi dışında servise uğramadım. Ama enjektörleri doğru biraz sesli çalışıyor.

hocam en önemli şey montaj gerisi hikaye lovatonun 15 kadar bayisi varken landirenzo 3 -4 tane o yüzden daha çok tutuluyo kayseride
Yorum bağlantısı
Ulvi Bayram

Ben de en önemli şeyin montaj olduğunu düşünüyorum. zaten bu yüzden 1750 TL verip, daha önce Hyundai aracıma taktırdığım yerde Landi Renzo taktırmayı tercih ettim.

48 LT lik tank koymuşlar, bugün aracı teslim alacağım. Deneyimlerimi ve yakıt tüketimini paylaşıyor olacağım. Siz de Lovato'ya ilişkin yakıt tüketimi ve tecrübeleri paylaşırsanız, direk kullanıcı karşılaştırmalı bir karşılaştırma olur. LPG seçimi yaparken bizimle aynı sıkıntı yaşayacak olan arkadaşlara yardımcı olmuş oluruz.

Sizin de LPG uygulamanız hayılı olsun.

sağolun teşekkür ediyorum hayırlısı olsun inşallah.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...