Ayhan Onaran 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 Sürekli fotoğraf çekiyoruz ama hiç bastırmıyoruz. Geçen gün baktık hiç elimizde fiziki fotoğrafımız yok. Bebeklerde oldu çekiyoruz ama sağdan soldan isteyenler oluyor verecek fotoğraf yok Bunları bir dönem elektro marketler basıyordu. Teknosa ,mediamarkt yada elektro world gibi eyrler.. Hala var mı böyle bir hizmet..Sitelerine baktım ama bulamadım. Ayrıca fotoğraf basan bir çok internet sitesi var ama güvenilir mi? Kuşe kağıt diyorlar mesela bu anladığım kadarıyla fotoğraf kağıdı olmuyor.. Sonra pişman olmamak adına fikirlerinize ihtiyacım var.. 10*15 ebatları yeter foto kağıdı olsun mat olsun parmak izi olmasın yeterli. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 Sony'nin bir yazıcısı vardı.Ev kullanıma uygun, ufak,pratik 75 sayfa kağıdı ve kartuşu ile geliyordu.Böyle bir cihaz fazlası ile iş görür bence. Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 digital fotoğraf makinesi icat olunca fotoğraf baskısınıda rafa kaldırdık.öyle bir site olursa eger uygun ben yaklaşık 1000 fotoğraf baskısı yaptırmayi düşünürüm... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 6 Ocak 2014 Yazar Paylaş 6 Ocak 2014 Sony'nin bir yazıcısı vardı.Ev kullanıma uygun, ufak,pratik 75 sayfa kağıdı ve kartuşu ile geliyordu.Böyle bir cihaz fazlası ile iş görür bence. Yok ya yazıcı falan ben şimdi hiç uğraşmak istemiyorum. Kartuşuydu falan filan kafamız ağrımasın durduk yere.. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 Yok ya yazıcı falan ben şimdi hiç uğraşmak istemiyorum. Kartuşuydu falan filan kafamız ağrımasın durduk yere.. Kağıtları 75'li paketler halinde satılıyordu ve her paketten kartuşuda çıkıyordu diye hatırlıyorum.Baskı kalitesi çok iyiydi. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 Yok ya yazıcı falan ben şimdi hiç uğraşmak istemiyorum. Kartuşuydu falan filan kafamız ağrımasın durduk yere.. Sonuçlara rbakınca iyi ki almışım deme ihtimalin var... Onun haricinde hepsi doldur bir taşınabilir diske kızılayda ucuz fiyata basarlar.. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 Özellikle net üstünden mi arıyorsun abi.Fotoğrafçılar basım yapıyor biliyorsun ki.Daha uygun mu olur diye net üstünden bastırmak amaç.Gerçi aynı durum bende de var.Oğlumun çok fazla fotoğrafı var ama basılı olan çok az maalesef. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 Sürekli fotoğraf çekiyoruz ama hiç bastırmıyoruz. Geçen gün baktık hiç elimizde fiziki fotoğrafımız yok. Bebeklerde oldu çekiyoruz ama sağdan soldan isteyenler oluyor verecek fotoğraf yok Bunları bir dönem elektro marketler basıyordu. Teknosa ,mediamarkt yada elektro world gibi eyrler.. Hala var mı böyle bir hizmet..Sitelerine baktım ama bulamadım. Ayrıca fotoğraf basan bir çok internet sitesi var ama güvenilir mi? Kuşe kağıt diyorlar mesela bu anladığım kadarıyla fotoğraf kağıdı olmuyor.. Sonra pişman olmamak adına fikirlerinize ihtiyacım var.. 10*15 ebatları yeter foto kağıdı olsun mat olsun parmak izi olmasın yeterli. Mutlaka bir asker yakınınız, akrabanız, tanıdığınız, dostunzuun dostu vs vardır. İrtibata geçin, rica edin. Çok uygun fiyata orduevlerindeki fotoğrafçılardan (tam özelleştirme yapılmayanlar) baskı temin edebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 6 Ocak 2014 Yazar Paylaş 6 Ocak 2014 Özellikle net üstünden mi arıyorsun abi.Fotoğrafçılar basım yapıyor biliyorsun ki.Daha uygun mu olur diye net üstünden bastırmak amaç.Gerçi aynı durum bende de var.Oğlumun çok fazla fotoğrafı var ama basılı olan çok az maalesef. Ya bizim esatta 1-2 fotoğrafçıya sordum.. Dükkanın tapusu için pazarlığa geldim sandılar herhalde..Çok abartılı rakamlardan bahsediyorlar..100 tane fotoğrafa 50 tl diyorlar.. Baktım ki nette daha uygun fiyatlar var ama her işte olduğu gibi bu işte de bir üçkağıtçılık var sanki. Ya kağıt uyduruk yada başka birşeyler var.. Çok anlamam bu fotoğraf işlerinden. Mutlaka bir asker yakınınız, akrabanız, tanıdığınız, dostunzuun dostu vs vardır. İrtibata geçin, rica edin. Çok uygun fiyata orduevlerindeki fotoğrafçılardan (tam özelleştirme yapılmayanlar) baskı temin edebilirsiniz. Valla yok asker tanıdığım.. olsa da onların da kendilerine hayrı yok Sonuçlara rbakınca iyi ki almışım deme ihtimalin var... Onun haricinde hepsi doldur bir taşınabilir diske kızılayda ucuz fiyata basarlar.. Yani bana kızılayda şurası iyidir yada başka yerde bu işi yapan şurası var denilecek bir yer yok herhalde.. Büfeden sigara almak gibi mi yoksa bu iş Önüme gelen bir yerden yaptırayım mı.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 Buradan daha önce bastırmıştım. Kalitesi güzeldi, 100 tane dene 25 tl kargo ücretsiz. Hoşuna giderse devamını yaparsın http://www.netbaski.com/printing/fotograf-baskisi 2 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 sitenin birinde 10x15 için verdigi rakamlar : 50-99 adet için 0.43 TL --- 100-199 adet için 0.41 TL --- 200-499 adet için 0.38 TL --- 500+ adet için 0.36 TL bunun gibi 1-2 site daha var... 15x21 için: 5-9 adet için 1.19 TL --- 10-19 adet için 1.13 TL --- 20-49 adet için 1.06 TL --- 50+ adet için 1.00 TL. 13x18 için 50-99 adet için 0.81 TL --- 100-199 adet için 0.77 TL --- 200-499 adet için 0.72 TL --- 500+ adet için 0.68 TL Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 Sürekli fotoğraf çekiyoruz ama hiç bastırmıyoruz. Geçen gün baktık hiç elimizde fiziki fotoğrafımız yok. Bebeklerde oldu çekiyoruz ama sağdan soldan isteyenler oluyor verecek fotoğraf yok Bunları bir dönem elektro marketler basıyordu. Teknosa ,mediamarkt yada elektro world gibi eyrler.. Hala var mı böyle bir hizmet..Sitelerine baktım ama bulamadım. Ayrıca fotoğraf basan bir çok internet sitesi var ama güvenilir mi? Kuşe kağıt diyorlar mesela bu anladığım kadarıyla fotoğraf kağıdı olmuyor.. Sonra pişman olmamak adına fikirlerinize ihtiyacım var.. 10*15 ebatları yeter foto kağıdı olsun mat olsun parmak izi olmasın yeterli. Ben de dijital ile çektiklerimi bastırıyorum zaman zaman. Ben dışarı yaptırıyorum. 200-300 tane yaptırırsak tanesi 30-40 kuruşa geliyor. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 6 Ocak 2014 Yazar Paylaş 6 Ocak 2014 Buradan daha önce bastırmıştım. Kalitesi güzeldi, 100 tane dene 25 tl kargo ücretsiz. Hoşuna giderse devamını yaparsın http://www.netbaski.com/printing/fotograf-baskisi Burası aklıma yattı. Mat seçeneği de var. Kargo da ücretsiz. Tek yazmadığı şey kağıt marka yada kalitesi nedir bahsetmemişler.. mat seçenek olduğuna göre fotoğraf kağıdı sanırım ? Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 Burası aklıma yattı. Mat seçeneği de var. Kargo da ücretsiz. Tek yazmadığı şey kağıt marka yada kalitesi nedir bahsetmemişler.. mat seçenek olduğuna göre fotoğraf kağıdı sanırım ? Fotoğraf baskılarımız Fujifilm kağıda yapılmakta olup 300 yıl solmamazlık garantisi vardır. yazmışlar Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 6 Ocak 2014 Yazar Paylaş 6 Ocak 2014 Fotoğraf baskılarımız Fujifilm kağıda yapılmakta olup 300 yıl solmamazlık garantisi vardır. yazmışlar Ben orayı görmemişim o zaman iyi.. daha ne olsun 350 yıl olsa daha iyi olurdu ama buna da razı olacağız artık Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 Burası aklıma yattı. Mat seçeneği de var. Kargo da ücretsiz. Tek yazmadığı şey kağıt marka yada kalitesi nedir bahsetmemişler.. mat seçenek olduğuna göre fotoğraf kağıdı sanırım ? Kaliteyi bozmadılarsa gerçekten güzeldi kalite. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 Bende deneyeyim bakalım burayı.Akşam falan 100 foto seçelim gönderelim. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 6 Ocak 2014 Yazar Paylaş 6 Ocak 2014 (düzenlendi) Kaliteyi bozmadılarsa gerçekten güzeldi kalite. Bozmamışlardır bence. Gayserili bunlar işini düzgün yaparlar..Hem Nevşehir de de şubeleri varmış.Birşey olursa Emmi gider döver 6 Ocak 2014 tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 Safranbolu'da düğüm çekimlerimi yapan fotoğrafçıyı aradım 200-300 foto için 25kr fiyat verdi. Biraz daha pazarlık edilebilir sanırım. Alternatif ararsanız önerebilirim. Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 talatpaşa bulvarında doğonay fotoğraf stüdyosu var eğer gidecek olursanız arkadaşımın numarasını veriyim,kendisi oranın sahibidir bi fiyat sorun isterseniz. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 (düzenlendi) Ayhan Bey Rossman mağazalarında kodak ın çıktı alabileceğiniz makineleri var. Ben geçen 10 adet resim için kullanmıştım. yanlış hatırlamıyorsam 50kr du 10x15cm lik. Bi bakın derim. http://wwwtr.kodak.com/global/tr/consumer/kiosk/kioskMain.jhtml?pq-path=2301153 Ben nikah fotograflarımı kopyalama merkezinde çoğaltmıştım. Çok uyguna gelmişti. Bu seçeneği de araştırabilirsiniz. veya webde bulduğum site; http://fotoev.com/printing/fotograf-baski 6 Ocak 2014 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 http://www.sehirfirsati.com/deals/tum-turkiye/tt-ozdogandijital-foto-baski-alisveris/32366822?nlp=&CID=TR_CRM_1_0_0_6&a=1668 Yorum bağlantısı
Murat Can Yorulmaz 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 http://www.netbaski.com/ abi bende buradan bastırdım geçenlerde gayet güzel basılmış kağıt falanda eski fotoraflarla aynı kalite gibi geldi bi fark yoktu yani tavsiye ederim 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 Abi mediamarkt'ta ki makinelerden bastır. En ucuz öyle. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 7 Ocak 2014 Yazar Paylaş 7 Ocak 2014 Abi mediamarkt'ta ki makinelerden bastır. En ucuz öyle. Peki onların kağıt kalitesi ne ? kuşe kağıt mı fotoğraf kağıdı mı.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts