Sami Başkaya 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 iyi günler sayın forum sakinleri sizlere 3 sorum olacak yardım ederseniz sevinirim 1- lpg bujisi kullanan varmı ve hangi markaları önerirsiniz mondeo mk2 için. 2-lpg bujisi bobine zarar verirmi yoksa onunda lpg bujisine uyumlu olanı ile değiştirmem gerekiyor. 3-benim araç için uyumlu buji numarası nedir. 4-bu lpg bujisi nasıl anlaşılıyor.(satıcının beni kandırmasının istemiyorum) Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 Bosch'un lpg bujileri mevcut. Hatta internet sitesinde araç modeli girerek uygun kodlu bujiler bulunabiliyordu. Temel olarak tırnak aralıkları farkediyor orjinal bujilere göre. Aracınızdaki ateşlemeden kaynaklı problemlerde ya da yakıt tüketimini düşürmekte iyi bir çözüm fakat devirde oynama, stop etme gibi sorunlarda çözüm olmayabilir. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 En pahalısından MGK Laserline LPG bujisini bir yılı aşkın kullandım. Bujiden araba LPG de iken memnundum ama sabah ilk çalıştırmada arabadan bariz şekilde benzin kokusu gelmeye başlamıştı. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 En pahalısından MGK Laserline LPG bujisini bir yılı aşkın kullandım. Bujiden araba LPG de iken memnundum ama sabah ilk çalıştırmada arabadan bariz şekilde benzin kokusu gelmeye başlamıştı. Aynen abi, ben benzinde çok koku aliyorum ve bazen sendeliyor. LPG de fena degil , bi ara orijinal buji alip kiyaslamak istiyorum tekrar. Yorum bağlantısı
KaanDemirAKARI 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 bosch iridium bujisi öneririm lpg bujisi diyede geçer Yorum bağlantısı
Sami Başkaya 8 Ocak 2014 Yazar Paylaş 8 Ocak 2014 yani lpg bujisi benzinde kullanılmıoyormu.benzinde gitmek istesek araba cekiş düşüklüğümü oluyor.kullananlar bilgilendirirse sevinirim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/234884-bosch-lpg-buji-kodlari/ Yorum bağlantısı
Sami Başkaya 9 Ocak 2014 Yazar Paylaş 9 Ocak 2014 çok teşekkür ederim mehmet abi bu buji benim bobine zarar veririrmi yani sıkıştırırmı.benzinde kulanımıda nasıldır.onlarıda cevaplarsan. Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk 9 Ocak 2014 Paylaş 9 Ocak 2014 Bujinizin ya da arabanızın modelini söylerseniz NGK marka buji getirtebilirim sizin için.Buji denince dünyada tek marka NGK dır unutmayın. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ocak 2014 Paylaş 9 Ocak 2014 Ben yıllarca kullandım. Zararını görmedim. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 9 Ocak 2014 Paylaş 9 Ocak 2014 Bence gereksiz bir şey..LPG bujisi diye birşey olması saçma. Çünkü araç sadece LPG de çalışmıyor ki. Oldu ki lpg bitti benzinle kullanacağım ne olacak ? normale göre çok yakacak ve koku olacak. Ancak orjinal buji de lpg ye uyumlu değil diye düşünürsek işin içinden çıkamayız.. En güzeli bırakın dağınık kalsın. Yorum bağlantısı
Sami Başkaya 9 Ocak 2014 Yazar Paylaş 9 Ocak 2014 bende öyle düşünüyordum taki internetten kullananların yorumlarını okuyana kadar. arabada bir atikleşme ve yakıt tasarrufu olduğunu söylüyorlardı.bu buji arabaya ileriki zamanda zarar verirmi ve bazen benzindede kullanan biri olarak benzinde bir problem yaratırmı diye sizlere sormak istedim Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Ocak 2014 Paylaş 9 Ocak 2014 Ben en az 60 bin km'dir kullanıyorum. Benzinle de kullandığım oldu, hiç bir sıkıntısını görmedim. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 9 Ocak 2014 Paylaş 9 Ocak 2014 Ben şehir içi LPG, şehir dışı Benzin kullanıyorum ne yapmak lazım, orjinal bujiyle devam bence. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 yani lpg bujisi benzinde kullanılmıoyormu.benzinde gitmek istesek araba cekiş düşüklüğümü oluyor.kullananlar bilgilendirirse sevinirim benzinde çekiş düşüklüğü yapacak kadar uzun uzadıya benzin yüzü görmez benim bindiğim araba ama sabahları ilk çalıştırmada araba lpg ye geçene kadar lpg bujisi ile benzinde çalışırken bariz belirgin bir benzin kokusu duyuluyor. ben pek koku hissiyatım gelişmemiş olduğum halde aldıysam o kokuyu bariz şekilde motor o buji ile benzini tam yakamıyor demektir. hani lpg bujisi aldın da memnun muydun derseniz. memnundum ama bir daha almazdım. hem de ngk lpg laserline denilen güya en eyisinden aldıydım. Ben şehir içi LPG, şehir dışı Benzin kullanıyorum ne yapmak lazım, orjinal bujiyle devam bence. en doğrusu orijinal buji ile devam. hatta mümkünse yıldızlı buji bulup takmak lazım. geçen hafta buldum ve taktırdım. arabaya 160 liralık kıyak bütçeye delik oldu bujiler. 1 Yorum bağlantısı
KaanDemirAKARI 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 Bosch iridium (lpg bujisi kullanıyorum) normal bujilerin uçlarına benzemiyor ve uzun ömürlüymüş Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Ben yıllarca kullandım. Zararını görmedim. Abi bu cümleni "lpg bujisi kullanın" diye yorumlayabilir miyiz ? Ertan Abi, bana lpg bujisi de vermişti, onları taktırayım mı ? Şu an araç Kütahya'nın gazına alışamadı, motor soğukken rölanti de hafif dalgalanma var stop edecek gibi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Abi bu cümleni "lpg bujisi kullanın" diye yorumlayabilir miyiz ? Ertan Abi, bana lpg bujisi de vermişti, onları taktırayım mı ? Şu an araç Kütahya'nın gazına alışamadı, motor soğukken rölanti de hafif dalgalanma var stop edecek gibi Kesinlikle kullanın. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 lpg filitre degişimi için brc yetkili bayii ne gittim, etraflıca bu konuyu konuştuk, kesinlikle aracın orjinal bujisini tavsiye ediyorlar. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Ben aldım tüketim tavan yaptı. Oemler daha iyi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 26 Mart 2014 Paylaş 26 Mart 2014 99 mondeo için çekinmeden kullanabilirsiniz. Ben yakında 3. takımı alacağım. Toplamda 70 bin'e yakın yol yaptım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts