Umut Değişmen 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Selam millet.. montajı yapalı baya oldu gerçi ama sizle de paylaşmak istedim resimleri yukluyorum umarim beğenirsiniz önce kalıp alıyoruz ve sırasıyla fiber ile ekranı oturtacagimiz bölümü oluşturuyoruz ve daha sonra zimpara ve boya işlemleriyle bitiriyoruz.. monitör bağlantılarını da yaptıktan sonra son hali budur; umarım yararli olmuşumdur 12 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Tebrikler. Boyanın rengini nasıl tutturdunuz ? Yorum bağlantısı
Umut Değişmen 12 Ocak 2014 Yazar Paylaş 12 Ocak 2014 Tebrikler. Boyanın rengini nasıl tutturdunuz ? Teypin altındaki şu kullanılmayan kapağı söküp sprey boyalarla karsilastirdim. Metalik gri sprey. Allahtan egzantrik bi renk kullanmamışlar bulması zor olurdu Yorum bağlantısı
Alper Keskin 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Ellerinize sağlık çok iyi çalışma olmuş Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Eline sağlık, birşey soracağım, yaklaşma çizgilerinin kaynağı nedir? Yani ekranda mı var yoksa o çizgileri kameramı yapıp ekrana yolluyor acaba? Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 İşte bizim böyle yapıcı ve yaratıcı Türk gençlerine ihtiyacımız var.Ulu önder Atatürk bu yüzden olsa gerek ki geleceğimizi gençlerimize emanet etmiş..Emeğinize sağlık genç kardeşim... 2 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Eline sağlık, birşey soracağım, yaklaşma çizgilerinin kaynağı nedir? Yani ekranda mı var yoksa o çizgileri kameramı yapıp ekrana yolluyor acaba? Ali bey kameranın yazılımında var o yaklaşma çizgileri. Bunu ben de merak etmiştim. Televizyona bağlayıp baktım, evet, kameranın içindeki programdaydı. 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Umut bey son resimde, yani bitmişinde bir anahtar görüyorum. Bunu ne amaçla taktınız acaba? Yorum bağlantısı
Umut Değişmen 12 Ocak 2014 Yazar Paylaş 12 Ocak 2014 Umut bey son resimde, yani bitmişinde bir anahtar görüyorum. Bunu ne amaçla taktınız acaba? Kamerayı ebay den almıştım. Tanesi 12 dolar free shipping. Fiyat uygun olunca 2tane almıştım bi kamera da öne yakarım ya da yedek durur diye düşünmüştüm. Ön taraftan kabloyu geciremedim içeriye. Delmem gerekiyor sanırım bende pek delmek istemedim aracı o yüzden takmadim on tarafa 2. Kamerayı. O anahtar da onun içindi. Ilerde takmaya karar verirsem öne de kamera tüm bağlantıları hazır durumda. Geri vitese alınca arka kamera çalışıyor. Anahtarı açınca on kameraya geçiyor yani bağlantı o şekilde. Ama diğer kamerayı da bi yere takmak istiyorum belki sağ aynanın alt kısmına olabilir. Park ederken aynayı aşağı indirmeye gerek kalmaz böylelikle İşte bizim böyle yapıcı ve yaratıcı Türk gençlerine ihtiyacımız var.Ulu önder Atatürk bu yüzden olsa gerek ki geleceğimizi gençlerimize emanet etmiş..Emeğinize sağlık genç kardeşim... Teşekkür ederim Uğur Bey.. 1 Yorum bağlantısı
Umut Değişmen 12 Ocak 2014 Yazar Paylaş 12 Ocak 2014 Eline sağlık, birşey soracağım, yaklaşma çizgilerinin kaynağı nedir? Yani ekranda mı var yoksa o çizgileri kameramı yapıp ekrana yolluyor acaba? Celalettin beyin de dediği gibi kameranın özelliği. Hangi monitöre baglarsaniz bağlayın o çizgiler hep çıkıyor. 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 (düzenlendi) Kamerayı ebay den almıştım. Tanesi 12 dolar free shipping. Fiyat uygun olunca 2tane almıştım bi kamera da öne yakarım ya da yedek durur diye düşünmüştüm. Ön taraftan kabloyu geciremedim içeriye. Delmem gerekiyor sanırım bende pek delmek istemedim aracı o yüzden takmadim on tarafa 2. Kamerayı. O anahtar da onun içindi. Ilerde takmaya karar verirsem öne de kamera tüm bağlantıları hazır durumda. Geri vitese alınca arka kamera çalışıyor. Anahtarı açınca on kameraya geçiyor yani bağlantı o şekilde. Ama diğer kamerayı da bi yere takmak istiyorum belki sağ aynanın alt kısmına olabilir. Park ederken aynayı aşağı indirmeye gerek kalmaz böylelikle Teşekkür ederim Uğur Bey.. Aynı şeyi ben de düşünüyorum ama önle arkanın ayrımını nasıl yapacağımı bilmiyorum. Zira ön kamerayı açık unutup geri vitese takınca elektriksel bir sorun olacağından korkuyorum, iki farklı kaynaktan elektrik gelmesi sıkıntı çıkaracak kanısındayım. (Elektrik/elektronik bilgim yok maalesef, ancak küçük çaplı kablo bağlama vs işlerini yapabiliyorum) (yazım yanlışını düzeltmek amacıyla yeniden düzenlenmiştir.) 12 Ocak 2014 tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Safak Acar 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Eline sağlık çok güzel olmuş güle güle kullan.. Yorum bağlantısı
Umut Değişmen 12 Ocak 2014 Yazar Paylaş 12 Ocak 2014 Aynı şeyi ben de düşünüyorum ama önle arkanın ayrımını nasıl yapacağımı bilmiyorum. Zir ön kamerayı açık unutup geri vitese takınca elektriksel bir sorun olacağından korkuyorum, iki farklı kaynaktan elektrik gelmesi sıkıntı çıkaracak kanısındayım. (Elektrik/elektronik bilgim yok maalesef, ancak küçük çaplı kablo bağlama vs işlerini yapabiliyorum) Endişe etmenizi gerektirecek bir durum yok. Monitorde av1 ve av2 şeklinde iki kamera bağlantı girişi mevcut. Av2 yani on kamera açıkken geriye takip av1 i yani arka kamerayı devreye soktugunuzda otomatik olarak av2 sinyali kesilip av1e sinyal geliyor dolayisiyla arka kamera görüntüsü ekrana geliyor. Kameraların özelliği de şu, monitorden sinyal almazsa kapanıyor yani elektrik harcamıyor. O nedenle endişe etmenize gerek yok. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Güzel çalışma olmuş. Ellerinize sağlık, güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Umut Değişmen 12 Ocak 2014 Yazar Paylaş 12 Ocak 2014 Güzel çalışma olmuş. Ellerinize sağlık, güle güle kullanın. teşekkür ederim Mehmet Bey. Yorum bağlantısı
Cihangir Elbasan 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Böyle İşçiliğe helal olsun.Mükemmel çalışma. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 ellerinize sağlık, keşke yukarılarda yer olsaydı'da biraz daha yukarıda olsaydı. Yorum bağlantısı
Umut Değişmen 12 Ocak 2014 Yazar Paylaş 12 Ocak 2014 Monitörün solundaki anahtar mı ? Evet Mehmet bey anahtar. On tarafa da bir kamera takicaktim ama kabloyu önden içeri alamadığım için vazgeçtim. Suan için boşta ama ikinci kamerayı bagladigimda işlevsel olacak Yorum bağlantısı
Recommended Posts