İçeriğe Yönlendir

Lpg Kalibrasyonu Nasıl Yapılır ?

çetin kılıç

Recommended Posts

çetin kılıç

Evet kendi Bilgisayarımızla lpg kalibrasyonu nasıl yaparız. Yani vermemiz gereken değerler nedir. Konuyla ilgisi olan arkadaş var mı?

Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Evet kendi Bilgisayarımızla lpg kalibrasyonu nasıl yaparız. Yani vermemiz gereken değerler nedir. Konuyla ilgisi olan arkadaş var mı?

Çok çeşitli lpg kitleri olduğu için böyle sorarsanız genel bilgiler alabilirsiniz.

Genel bilgi olarak: Ayar programında zaten kalibrasyon ile ilgili özel bir bölüm vardır. Araç donanımı ile ecu'nun uyumu sağlandıktan sonra, kalibrasyon işlemi başlatılır. Programın verdiği talimatlara göre kalibrasyon işlemi tamamlanır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
çetin kılıç

Arabamda Platinca marka lpg var.Malum markadan dolayı kalibrasyon yapan yer bulmak zor. Bende bilgisayarıma  programı yükledim. Ama nereye hangi değer vermem lazım bilmiyorum. . AYar kablosu alıp kendim yapmayı düşünüyorum. 

Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Arabamda Platinca marka lpg var.Malum markadan dolayı kalibrasyon yapan yer bulmak zor. Bende bilgisayarıma  programı yükledim. Ama nereye hangi değer vermem lazım bilmiyorum. . AYar kablosu alıp kendim yapmayı düşünüyorum. 

Program linki verebilirmisiniz?

Yorum bağlantısı
Ünal Doğar
(düzenlendi)

Ayar kablosu alacaksanız  msc elektroniği tavsiye ederim.Filtre hediye gönderiyorlar.Kabloyu satmakla kalmayıp nasıl ayar yapacağınızı da öğretiyorlar.Sitelerini incelemenizi tavsiye ederim.

tarihinde Ünal Doğar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Ben de kendi kalibrasyonumu yapmak isterim. Sizi de tebrik ederim. Sanırım markadan dolayı sıkıntı çekiyorsunuz.

Araç yürür haldeyken, değişik devir aralıklarında kalibrasyon yapmanız daha sağlıklı olacaktır. Ben ustama özellikle hareket halindeyken kalibrasyon yapmasını söylemiştim. Zaten diğer türlü yapmak sağlıklı değil, demişti bana.

Yorum bağlantısı
çetin kılıç

Ayar kablosu alacaksanız  msc elektroniği tavsiye ederim.Filtre hediye gönderiyorlar.Kabloyu satmakla kalmayıp nasıl ayar yapacağınızı da öğretiyorlar.Sitelerini incelemenizi tavsiye ederim.

Bilgi için teşekkürler.Sitelerini inceledim. Nasıl yapıldığını nerede öğretiyorlar onu anlayamadım.

Ben de kendi kalibrasyonumu yapmak isterim. Sizi de tebrik ederim. Sanırım markadan dolayı sıkıntı çekiyorsunuz.

Araç yürür haldeyken, değişik devir aralıklarında kalibrasyon yapmanız daha sağlıklı olacaktır. Ben ustama özellikle hareket halindeyken kalibrasyon yapmasını söylemiştim. Zaten diğer türlü yapmak sağlıklı değil, demişti bana.

Sorun o ayarı nasıl yapacağımız vermemiz gereken değerler nedir.1.6 ,1.4 , 2.0 araçlara göre ayarlar farklı olduğunu düşünüyorum. Benim için önemli olan 1.6 Focusa göre ayar yapmak.

Yorum bağlantısı
Ünal Doğar

Uzaktan yardım hizmetleri var birde forumu kurcalarsanız, her şeyi öğrenirsiniz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...