Tolgay Bilge 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 Arkadaslar vogtland yaylarim geldi yanliz ön yaylarda 953109 arka yaylarda 953110 yaziyor numaralarin farkli olmasinin sebebi nedir ve montaj sirasinda dikkat edecegim herhangi bir nokta varmi yoksa standart proseduru mu izleyecegim tesekkurler... 2 Yorum bağlantısı
Alper Keskin 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 Offf offff şunların güzelliğe bak Hayırlı olsun İşin teknik kısmını ustalardan bekleyeceksin abi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 Hayırlı olsun güzel göründükleri gibi aracınızı da daha güvenli ve güzel kılacaklardır..... Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge 17 Ocak 2014 Yazar Paylaş 17 Ocak 2014 Hayırlı olsun güzel göründükleri gibi aracınızı da daha güvenli ve güzel kılacaklardır..... tesekkur ederimde ben hala umarim hata yapmamisimdir diyorum 2 tane degisik numara var yaylarin uzerinde...sanirim arka ve on yaylari ayirmak icin yapmislar :unsure2: :unsure2: :unsure2: Yorum bağlantısı
Alper Keskin 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 tesekkur ederimde ben hala umarim hata yapmamisimdir diyorum 2 tane degisik numara var yaylarin uzerinde...sanirim arka ve on yaylari ayirmak icin yapmislar :unsure2: :unsure2: :unsure2: Muhtemelen öyledir olmazsa tedarik ettiğin yere sorabilirsin... Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge 17 Ocak 2014 Yazar Paylaş 17 Ocak 2014 Muhtemelen öyledir olmazsa tedarik ettiğin yere sorabilirsin... valla alper vogtlandin sitesinde benim arabayi girince bu kit cikiyor baskada yok bide anlamadigim herkes 40 mm diyor bu setin uzerinde 30mm both axel yani iki tarafta 30 cm yaziyor sitede baktim 40 mm yazan yok bu da ayri bir muamma... :unsure2: Yorum bağlantısı
Alper Keskin 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 valla alper vogtlandin sitesinde benim arabayi girince bu kit cikiyor baskada yok bide anlamadigim herkes 40 mm diyor bu setin uzerinde 30mm both axel yani iki tarafta 30 cm yaziyor sitede baktim 40 mm yazan yok bu da ayri bir muamma... :unsure2: 40 mm lik yerine 30 mm lik yay almış olmayasın Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 her parça no farklıdır, ön arka yay da farklıdır yani numaralr farklıdır, türkiye hariç her yerde, 40mm e kadar düşer der, bizim tuninkçiler kesin mm. rakamı vermeyi sevdi, bizi de alıştırdı Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge 17 Ocak 2014 Yazar Paylaş 17 Ocak 2014 her parça no farklıdır, ön arka yay da farklıdır yani numaralr farklıdır, türkiye hariç her yerde, 40mm e kadar düşer der, bizim tuninkçiler kesin mm. rakamı vermeyi sevdi, bizi de alıştırdı evet abi zaten kendi sitelerinde mondeo icin 4 tane yay cikiyor 2 si benzinliler icin 2 si dizeller icin benim araci girincede kesinlikle bu cikiyor 40 mm dusmesini istemiyorum zaten konu o degilde turkiyedeki sitelerde niye 30 yerine 40 mm yaziyolar onu anlamamistim tesekkurler...bilgi icin Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 18 Ocak 2014 Paylaş 18 Ocak 2014 Keyifli sürüşler, aracın resimlerini ve yorumlarınızı bekliyoruz. Yazlık lastiklere geçerken bende yaylanıcam kısmetse. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ocak 2014 Paylaş 18 Ocak 2014 (düzenlendi) On arka ayrı olmasinin sebebi yük dağılımından kaynaklidir.motor önde olduğundan ayni seviyede dusmesi için bir nebze sert olabilir önler. Kodları iyi öğrenmek lazım hangisi ne taraf için diye Keyifli sürüşler güle güle kullanın 18 Ocak 2014 tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge 18 Ocak 2014 Yazar Paylaş 18 Ocak 2014 Keyifli sürüşler, aracın resimlerini ve yorumlarınızı bekliyoruz. Yazlık lastiklere geçerken bende yaylanıcam kısmetse. On arka ayrı olmasinin sebebi yük dağılımından kaynaklidir.motor önde olduğundan ayni seviyede dusmesi için bir nebze sert olabilir önler. Kodları iyi öğrenmek lazım hangisi ne taraf için diye Keyifli sürüşler güle güle kullanın tesekkur ederim ,body kit montaji yapip ondan sonra yaylari takicam insallah en kisa zamanda biter ,bende buradan paylasirim.. Yorum bağlantısı
Adnan KAVASOĞLU 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 konfor ve performans konusunda yorumlarınızı bekliyoruz Yorum bağlantısı
Aktaş Murat 21 Ocak 2014 Paylaş 21 Ocak 2014 tesekkur ederim ,body kit montaji yapip ondan sonra yaylari takicam insallah en kisa zamanda biter ,bende buradan paylasirim.. Bodykit nereden temin ettin9iz Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge 21 Ocak 2014 Yazar Paylaş 21 Ocak 2014 Bodykit nereden temin ettin9iz almanyadan kardesim Yorum bağlantısı
Aktaş Murat 21 Ocak 2014 Paylaş 21 Ocak 2014 almanyadan kardesim Bunu aldiysaniz cok kiskanirim. Bende buna benzer bir urun icin fiyat istedim ama bana yuksek geldi biraz fiyati.http://www.ms-design.com/en/produkte/singleview/marke/ford-mondeo-sport.html Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge 21 Ocak 2014 Yazar Paylaş 21 Ocak 2014 ne kadar dediler fiyati?? Bunu aldiysaniz cok kiskanirim. Bende buna benzer bir urun icin fiyat istedim ama bana yuksek geldi biraz fiyati.http://www.ms-design.com/en/produkte/singleview/marke/ford-mondeo-sport.html Yorum bağlantısı
Bora Ozdis 22 Ocak 2014 Paylaş 22 Ocak 2014 almanyadan kardesim bu ürün yok boy-kit bildiğim olarak kadarıyla photoshop olması yüksek ihtimal olsaydı kesin bilirdim Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge 22 Ocak 2014 Yazar Paylaş 22 Ocak 2014 bu ürün yok boy-kit bildiğim olarak kadarıyla photoshop olması yüksek ihtimal olsaydı kesin bilirdim gelince bakicaz var mi yok mu :Dadamlar yapiyor su anda... Yorum bağlantısı
Bora Ozdis 22 Ocak 2014 Paylaş 22 Ocak 2014 gelince bakicaz var mi yok mu :Dadamlar yapiyor su anda... fiyata egzozlarvda dağil mi? Yorum bağlantısı
Aktaş Murat 22 Ocak 2014 Paylaş 22 Ocak 2014 gelince bakicaz var mi yok mu :Dadamlar yapiyor su anda...Dun gece bir uzakdogu sitesinde gordum ama detayli bakamadim. Yorum bağlantısı
Aktaş Murat 22 Ocak 2014 Paylaş 22 Ocak 2014 gelince bakicaz var mi yok mu :Dadamlar yapiyor su anda... gelince bakicaz var mi yok mu :Dadamlar yapiyor su anda... hocam bu ürünü uzakdoğu sitelerinde buldum ama site çok anlaşılır olmadığından sonuca varamadım. acaba siz bu ürünün aynısını Almanya da başka birine mi yaptırıyorsunuz? bir de ayıp değilse maliyeti ne oldu size? Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge 22 Ocak 2014 Yazar Paylaş 22 Ocak 2014 hocam bu ürünü uzakdoğu sitelerinde buldum ama site çok anlaşılır olmadığından sonuca varamadım. acaba siz bu ürünün aynısını Almanya da başka birine mi yaptırıyorsunuz? bir de ayıp değilse maliyeti ne oldu size? Evet hocam almanyada yaptırıyorum yaklaşık 750 euro egzoz uçları dahil Yorum bağlantısı
Aktaş Murat 22 Ocak 2014 Paylaş 22 Ocak 2014 Evet hocam almanyada yaptırıyorum yaklaşık 750 euro egzoz uçları dahil peki sadece arka taraf mı yoksa yanlar ve ön karlık da varmı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts