Murat Sürmeli 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 Selam arkadaşlar. Yurtdışından kameram geleli baya oldu ama montaj konusunda tereddütüm yüzünden satmayı bile düşündüm arada. Önce kendim monte edeyim diyordum kamerayı sipariş ettiğim zamanlarda, sonraları sütunlarda olan hava yastıkları geldi aklıma. Şimdi elektrikciye montaj ettirmeye bile çekiniyorum. Bu hava yastıkları montajda problem yaratır mı? Oto elektrikçileri bu işi düzgün yaparlar mı? Dikkat etmem gereken ne var tam olarak? Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 17 Ocak 2014 Paylaş 17 Ocak 2014 Murat Bey,formda bu kameralardan taktırıp kullanan dostlarımız var fakat hiç birinden şikayet söz konusu olmadı diye biliyorum.. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 17 Ocak 2014 Yazar Paylaş 17 Ocak 2014 Murat Bey,formda bu kameralardan taktırıp kullanan dostlarımız var fakat hiç birinden şikayet söz konusu olmadı diye biliyorum..Evet taktiran cok ta insanın aklına takılıyor. Dikkat gerektiren birşey var mı diye sorayım dedim. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 18 Ocak 2014 Paylaş 18 Ocak 2014 merhaba hiç uğraşmayın kablosuz verici ve alıcı alın hiç bir yeri delmenize açmanıza tesisat döşemenize gerek yok şakır şakırda kullanılıyor bizzat ben öle yaptım 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 18 Ocak 2014 Yazar Paylaş 18 Ocak 2014 merhaba hiç uğraşmayın kablosuz verici ve alıcı alın hiç bir yeri delmenize açmanıza tesisat döşemenize gerek yok şakır şakırda kullanılıyor bizzat ben öle yaptım Benim kasteddiğim ürün araç içi kamera. Kablo sadece enerji için. Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 18 Ocak 2014 Paylaş 18 Ocak 2014 (düzenlendi) Ben oto elektrikçisine yaptırdım, hiç bir sıkıntı olmadan kullanıyorum.Uzun süre aracı kullanmayacağım zaman kablosunu çıkarıyorum. 18 Ocak 2014 tarihinde Emre Gülşen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 26 Ocak 2014 Paylaş 26 Ocak 2014 Basit bir yöntem http://www.youtube.com/watch?v=DAzNF7CrZTE . 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 27 Ocak 2014 Paylaş 27 Ocak 2014 Fikir edinmeniz açısından : http://youtu.be/0bAjXrXi7yc 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 1 Şubat 2014 Yazar Paylaş 1 Şubat 2014 Bugün montajını yaptım. Gerçekten oldukça basitmiş. Yorum bağlantısı
Murat Doğan 18 Mayıs 2014 Paylaş 18 Mayıs 2014 bunun montajını yaptıktan sonra çakmak girişinin sürekli takılı kalması sorun yaratır mı?yoksa her seferinde sökmemiz mi gerekir? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 18 Mayıs 2014 Paylaş 18 Mayıs 2014 bunun montajını yaptıktan sonra çakmak girişinin sürekli takılı kalması sorun yaratır mı?yoksa her seferinde sökmemiz mi gerekir?Focuslarda kontak kapalı dahil olsa, çakmaklımtan enerji akışı oödulundan çekmek gerekiyor.Ama bazı modellerde, kontak kapalı iken çakmaklıktan gelen enerjiyi kestiği için çekmeye gerek yok.. Yorum bağlantısı
Murat Doğan 18 Mayıs 2014 Paylaş 18 Mayıs 2014 Focuslarda kontak kapalı dahil olsa, çakmaklımtan enerji akışı oödulundan çekmek gerekiyor. Ama bazı modellerde, kontak kapalı iken çakmaklıktan gelen enerjiyi kestiği için çekmeye gerek yok.. o zaman her seferinde çekeceğiz.30 dk sonra araç elektriği kesiyor diye biliyordum.Teşekkürler Yorum bağlantısı
Recep Güney 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 bu güç işini kolaylaştırmanın bit yolu varmı? Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 8 Haziran 2014 Paylaş 8 Haziran 2014 bu güç işini kolaylaştırmanın bit yolu varmı? Aç-kapa swich anahtarlı çakmak çoklayıcılar var. http://www.hepsiburada.com/liste/modacar-1-cakmaktan-1-usb-4-cakmak-cikis-coklayici-33b010/productDetails.aspx?productId=otm33b010&categoryId=20024988&SKU=OTM33B010 Yorum bağlantısı
Recommended Posts