Bora Ozdis 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 Maşallah.nerde bu canavar? Dragos mu? sıkıntı buyuk ihtimalle yaşarsın.erhan arkadasimizin ka filmden cevirdiler.sizde plaka da yok benim araçta cam filmi yok renkli cam lazerde değil o yüzden sıkıntı yaşamıyorum çeviriyorlar amirleri de gelip bakıyor orijinal diyor serbest bırakıyorlar Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 benim araçta cam filmi yok renkli cam lazerde değil o yüzden sıkıntı yaşamıyorum çeviriyorlar amirleri de gelip bakıyor orijinal diyor serbest bırakıyorlar renkli cama eyvallah zamaninda arkadasimin volvo xc70 jipinin arka camlari orjinal siyah oldugu icin maraz cikartmislardi , ama halletmisti Yorum bağlantısı
Aktaş Murat 20 Ocak 2014 Yazar Paylaş 20 Ocak 2014 (düzenlendi) maslak oto sanayiye gelin ben size yardımcı olurumBora hocam en kisa zamanda yaniniza ugrayacagim. Angle eye far ve yaylar icin. Yaylari sahininden 450tl ye alipta mi geleyim yoksa bulurmuyuz oralarda 20 Ocak 2014 tarihinde Aktaş Murat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Bora Ozdis 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 maslakta bulunur merak etme 3.5luk dimi ben öyle taktırdım güzel oldu Bora hocam en kisa zamanda yaniniza ugrayacagim. Angle eye far ve yaylar icin. Yaylari sahininden 450tl ye alipta mi geleyim yoksa bulurmuyuz oralarda hatta ben yarın söylerim alırlar yayları angle eye far derken anlayamadım? Yorum bağlantısı
Aktaş Murat 20 Ocak 2014 Yazar Paylaş 20 Ocak 2014 maslakta bulunur merak etme 3.5luk dimi ben öyle taktırdım güzel oldu hatta ben yarın söylerim alırlar yayları angle eye far derken anlayamadım? Evet 35mm yeterli konfordan kaybetmeyelim. Angle eye dedigim bmw lerde farin etrafindaki halka seklindeki isik Yorum bağlantısı
Bora Ozdis 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 Evet 35mm yeterli konfordan kaybetmeyelim. Angle eye dedigim bmw lerde farin etrafindaki halka seklindeki isik araçla gelin ben size yardım ederim tel açmanız yeter Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 Maşallah , araç çok değişmiş . Sert bir karakteri olmuş , salon adamını clup'çü genç yapmışsınız Yorum bağlantısı
Aktaş Murat 20 Ocak 2014 Yazar Paylaş 20 Ocak 2014 Maşallah , araç çok değişmiş . Sert bir karakteri olmuş , salon adamını clup'çü genç yapmışsınız Istanbulda yasiyorum ama aslinda Ankaraliyim. Modifiye serde var. Limuzinde olsa itinayla oynanir:) Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 21 Ocak 2014 Paylaş 21 Ocak 2014 Istanbulda yasiyorum ama aslinda Ankaraliyim. Modifiye serde var. Limuzinde olsa itinayla oynanir:) Resimlerin çekildiği bölgede oturuyorsanız , yakınız . Yorum bağlantısı
Aktaş Murat 21 Ocak 2014 Yazar Paylaş 21 Ocak 2014 Evet hocam oranin hemen ustundu oturuyorum. 300mt Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Ben geç gördüm güle güle kullanın panjuru ve ızgarayı çok beğendim Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 (düzenlendi) Plaka ve farları begenmedim, düz plaka ve ızgaranın ortasına yapıştırılırsa daha güzel olur. Farlar ise orijinal xenon ve mercek olsa daha iyi gibi. Tanesi 250TL civarına bulunabilir. Not: Cam çıtası komple üstler dahil olmak üzere olursa tadından yenmez... 30 Haziran 2014 tarihinde Erdem Çağla tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Farlar ise orijinal xenon ve mercek olsa daha iyi gibi. Tanesi 250TL civarına bulunabilir. Fiyat uygunmuş . Bana lazım , nereden alırız ? Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Fiyat uygunmuş . Bana lazım , nereden alırız ? Sahibinden.com'da mondeo mercekli olarak aratın çıkmacılarda mevcut Yorum bağlantısı
Recommended Posts