Aktaş Murat 18 Ocak 2014 Paylaş 18 Ocak 2014 Yapılanlar; Ön panjurlar değişti 18" jant takıldı 5 cam film yapıldı ön ve arka ford logosu filmle kaplandı ön panjurda nikelajlı kısımlar sitah folyo ile kaplandı plaka değişti(ama şimdiki halini ben de beğenmedim) brembo kırmızı kaliper kapakları takıldı. farlar değişti(daha doğrusu ben aldığımda bu farlar vardı) ST logosu takıldı Yapılacaklar; arka cam üstü spoileri vogtlant 40mm yay chip tunning. angle eye body kit 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 18 Ocak 2014 Paylaş 18 Ocak 2014 ön plaka hariç gayet güzel yaylar da gelince tam olur maşallah Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ocak 2014 Paylaş 18 Ocak 2014 Bıçak gibi şıkır şıkır duruyor, yakıyor.. 41 x Kazasız belasız güle güle kullanın.. Yorum bağlantısı
Aktaş Murat 18 Ocak 2014 Yazar Paylaş 18 Ocak 2014 aslında amacım bunun gibi yapmaktı ama sanırım yanlış yere yapıştırmışım çünkü bu resimdeki hala hoşuma gidiyor 1 Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge 18 Ocak 2014 Paylaş 18 Ocak 2014 masallah guzel arac arkaya bir spoiler lazim gibi duruyor ve on tampona pasta cila.. Yorum bağlantısı
Ali Eren 18 Ocak 2014 Paylaş 18 Ocak 2014 41 kere maşallah. Ön plaka keşke normal kalsaydı. Yine de zevk meselesi tabi. Güle güle kullanın. Emeklerinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ocak 2014 Paylaş 18 Ocak 2014 Maşallah...harika duruyor,güzel günlerde kullanın... Yorum bağlantısı
Bora Ozdis 18 Ocak 2014 Paylaş 18 Ocak 2014 aslında amacım bunun gibi yapmaktı ama sanırım yanlış yere yapıştırmışım çünkü bu resimdeki hala hoşuma gidiyor araçta rahat 4 lük yay var sen 3.5 koysanda olur artı st amblemi çıkması lazım çok sırıtıyor yada plakadan öyle gösteriyor ön tampondaki ızgaradaki dikdörtgenlerin kapatılması lazım ford logosu siyah üzerine fosforlu beyaz ford yapılırsa birde farlara da far kaşı yaptırırsan ondan daha iyi durur tabi bu benim görüşüm Yorum bağlantısı
Aktaş Murat 18 Ocak 2014 Yazar Paylaş 18 Ocak 2014 araçta rahat 4 lük yay var sen 3.5 koysanda olur artı st amblemi çıkması lazım çok sırıtıyor yada plakadan öyle gösteriyor ön tampondaki ızgaradaki dikdörtgenlerin kapatılması lazım ford logosu siyah üzerine fosforlu beyaz ford yapılırsa birde farlara da far kaşı yaptırırsan ondan daha iyi durur tabi bu benim görüşüm tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. diktörtgenleri led ile mi kapatayım sizce? dediğiniz beyaz ford amblemi bu mudur? http://shopcustomcreations.com/popup_image.php?pID=882&osCsid=234e2e92fba952901c5955030cf6835e ama far kaşı düşünmüyorum çünkü mevcut farların içi zaten siyah. Yorum bağlantısı
Bora Ozdis 18 Ocak 2014 Paylaş 18 Ocak 2014 logo böyle dedim benim aracım daki gibi bunu herhangi bir reklamcı dan alabilirsiniz ölçüleri vermeniz yeter fosforlu beyaz olucak derseniz onlar anlar akşam çektim plakada logo da net ve güzel duruyor. benim aracında farları siyah ve mercekli ama ben kaş koydum güzel duruyor isterseniz benim aracın fotolarına bakabilirsiniz Yorum bağlantısı
Aktaş Murat 18 Ocak 2014 Yazar Paylaş 18 Ocak 2014 Herkese güzel yorumları için çok teşekkür ederim. aslında sorunsuz yaptırcağım yerleri bilsem direk yaptıracağım ama İstanbulda sanayi çevrem hiç yok. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 18 Ocak 2014 Paylaş 18 Ocak 2014 Maşallah, kazasız belasız kullanın. Yorum bağlantısı
Bora Ozdis 19 Ocak 2014 Paylaş 19 Ocak 2014 Herkese güzel yorumları için çok teşekkür ederim. aslında sorunsuz yaptırcağım yerleri bilsem direk yaptıracağım ama İstanbulda sanayi çevrem hiç yok. Çağlar abi ve ben sanayide sana yardım ederiz Yorum bağlantısı
Birol Şahingöz 19 Ocak 2014 Paylaş 19 Ocak 2014 Harika olmuş,güle güle kullanın,farları nerden buldunuz ve ne kadar? Yorum bağlantısı
Bora Ozdis 19 Ocak 2014 Paylaş 19 Ocak 2014 sahibinden.com da var yanlış hatırlamıyorsam 500-600 arası olması lazım Yorum bağlantısı
Aktaş Murat 19 Ocak 2014 Yazar Paylaş 19 Ocak 2014 sahibinden.com da var yanlış hatırlamıyorsam 500-600 arası olması lazım vermiş olduğunuz fiyat yay fiyatlarımı. vogtland yay sahibindende 450tl ye var, 1-2 hafta içerisinde sipariş vereceğim. ondan sonra taktırmak için usta lazım o zaman sizi rahatsız ederim yay işi nispeten kolay benim en çok istediğim çift egzos çıkışlı arka difüzör bodykit. maslak sanayide aradım ama bulamadım, hem yüksek fiyat çektiler hem de arabanın en az 3 hafta kalması gerekiyor dediler bu arada bugün plakayı söktüm ve ön camın sağ alt köşesine sıkıştırdım. trafik polisleri açısından sıkıntı yaşarmıyım. zira cam filmlerim biraz koyu olmuş birde plakadan dolayı llişmesinler Yorum bağlantısı
Bora Ozdis 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 vermiş olduğunuz fiyat yay fiyatlarımı. vogtland yay sahibindende 450tl ye var, 1-2 hafta içerisinde sipariş vereceğim. ondan sonra taktırmak için usta lazım o zaman sizi rahatsız ederim yay işi nispeten kolay benim en çok istediğim çift egzos çıkışlı arka difüzör bodykit. maslak sanayide aradım ama bulamadım, hem yüksek fiyat çektiler hem de arabanın en az 3 hafta kalması gerekiyor dediler bu arada bugün plakayı söktüm ve ön camın sağ alt köşesine sıkıştırdım. trafik polisleri açısından sıkıntı yaşarmıyım. zira cam filmlerim biraz koyu olmuş birde plakadan dolayı llişmesinler maslak oto sanayiye gelin ben size yardımcı olurum 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 Maşallah.nerde bu canavar? Dragos mu? vermiş olduğunuz fiyat yay fiyatlarımı. vogtland yay sahibindende 450tl ye var, 1-2 hafta içerisinde sipariş vereceğim. ondan sonra taktırmak için usta lazım o zaman sizi rahatsız ederim yay işi nispeten kolay benim en çok istediğim çift egzos çıkışlı arka difüzör bodykit. maslak sanayide aradım ama bulamadım, hem yüksek fiyat çektiler hem de arabanın en az 3 hafta kalması gerekiyor dediler bu arada bugün plakayı söktüm ve ön camın sağ alt köşesine sıkıştırdım. trafik polisleri açısından sıkıntı yaşarmıyım. zira cam filmlerim biraz koyu olmuş birde plakadan dolayı llişmesinler sıkıntı buyuk ihtimalle yaşarsın.erhan arkadasimizin ka filmden cevirdiler.sizde plaka da yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts