İçeriğe Yönlendir

Benim Mondeo

Aktaş Murat

Recommended Posts

Aktaş Murat
Yapılanlar;

Ön panjurlar değişti

18" jant takıldı

5 cam film yapıldı

ön ve arka ford logosu filmle kaplandı

ön panjurda nikelajlı kısımlar sitah folyo ile kaplandı

plaka değişti(ama şimdiki halini ben de beğenmedim)

brembo kırmızı kaliper kapakları takıldı.

farlar değişti(daha doğrusu ben aldığımda bu farlar vardı)

ST logosu takıldı

Yapılacaklar;

arka cam üstü spoileri

vogtlant 40mm yay

chip tunning.

angle eye

body kit

P_20140118_115535_Perfectly_Clear_0001.j

P_20140118_115551_Perfectly_Clear_0001.j

P_20140118_115559_Perfectly_Clear_0002.j

P_20140118_115608_Perfectly_Clear_0001.j

P_20140118_115619_Perfectly_Clear_0001.j

P_20140118_115637_Perfectly_Clear_0001.j

P_20140118_115649_Perfectly_Clear_0001.j

P_20140118_115659_Perfectly_Clear_0002.j

P_20140118_115808_Perfectly_Clear_0001.j

P_20140118_115856_Perfectly_Clear_0001.j

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

ön plaka hariç gayet güzel yaylar da gelince tam olur maşallah

Yorum bağlantısı
Misafir

Bıçak gibi şıkır şıkır duruyor, yakıyor.. 41 x  :nazar:  Kazasız belasız güle güle kullanın..

Yorum bağlantısı
Aktaş Murat

210222_330472760377523_672194731_o.jpg

aslında amacım bunun gibi yapmaktı ama sanırım yanlış yere yapıştırmışım çünkü bu resimdeki hala hoşuma gidiyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge

masallah guzel arac :nazar: arkaya bir spoiler lazim gibi duruyor ve on tampona pasta cila.. :good1:

Yorum bağlantısı
Ali Eren

41 kere maşallah. Ön plaka keşke normal kalsaydı. Yine de zevk meselesi tabi. Güle güle kullanın. Emeklerinize sağlık.  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bora Ozdis

210222_330472760377523_672194731_o.jpg

aslında amacım bunun gibi yapmaktı ama sanırım yanlış yere yapıştırmışım çünkü bu resimdeki hala hoşuma gidiyor

araçta rahat 4 lük yay var sen 3.5 koysanda olur artı st amblemi çıkması lazım çok sırıtıyor yada plakadan öyle gösteriyor ön tampondaki ızgaradaki dikdörtgenlerin kapatılması lazım ford logosu siyah üzerine fosforlu beyaz ford yapılırsa birde farlara da far kaşı yaptırırsan ondan daha iyi durur tabi bu benim görüşüm ;)

Yorum bağlantısı
Aktaş Murat

araçta rahat 4 lük yay var sen 3.5 koysanda olur artı st amblemi çıkması lazım çok sırıtıyor yada plakadan öyle gösteriyor ön tampondaki ızgaradaki dikdörtgenlerin kapatılması lazım ford logosu siyah üzerine fosforlu beyaz ford yapılırsa birde farlara da far kaşı yaptırırsan ondan daha iyi durur tabi bu benim görüşüm ;)

tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

diktörtgenleri led ile mi kapatayım sizce? dediğiniz beyaz ford amblemi bu mudur? http://shopcustomcreations.com/popup_image.php?pID=882&osCsid=234e2e92fba952901c5955030cf6835e

ama far kaşı düşünmüyorum çünkü mevcut farların içi zaten siyah.

Yorum bağlantısı
Bora Ozdis

logo böyle dedim benim aracım daki gibi bunu herhangi bir reklamcı dan alabilirsiniz ölçüleri vermeniz yeter fosforlu beyaz olucak derseniz onlar anlar

crsy.jpg

akşam çektim plakada logo da net ve güzel duruyor.

benim aracında farları siyah ve mercekli ama ben kaş koydum güzel duruyor isterseniz benim aracın fotolarına bakabilirsiniz

Yorum bağlantısı
Aktaş Murat

Herkese güzel yorumları için çok teşekkür ederim.

aslında sorunsuz yaptırcağım yerleri bilsem direk yaptıracağım ama İstanbulda sanayi çevrem hiç yok.

Yorum bağlantısı
Bora Ozdis

Herkese güzel yorumları için çok teşekkür ederim.

aslında sorunsuz yaptırcağım yerleri bilsem direk yaptıracağım ama İstanbulda sanayi çevrem hiç yok.

Çağlar abi ve ben sanayide sana yardım ederiz

Yorum bağlantısı
Birol Şahingöz

Harika olmuş,güle güle kullanın,farları nerden buldunuz ve ne kadar?

Yorum bağlantısı
Bora Ozdis

sahibinden.com da var yanlış hatırlamıyorsam 500-600 arası olması lazım

Yorum bağlantısı
Aktaş Murat

sahibinden.com da var yanlış hatırlamıyorsam 500-600 arası olması lazım

vermiş olduğunuz fiyat yay fiyatlarımı. vogtland yay sahibindende 450tl ye var, 1-2 hafta içerisinde sipariş vereceğim. ondan sonra taktırmak için usta lazım o zaman sizi rahatsız ederim :biggrin:

yay işi nispeten kolay benim en çok istediğim çift egzos çıkışlı arka difüzör bodykit. maslak sanayide aradım ama bulamadım, hem yüksek fiyat çektiler hem de arabanın en az 3 hafta kalması gerekiyor dediler

bu arada bugün plakayı söktüm ve ön camın sağ alt köşesine sıkıştırdım. trafik polisleri açısından sıkıntı yaşarmıyım. zira cam filmlerim biraz koyu olmuş birde plakadan dolayı llişmesinler

Yorum bağlantısı
Bora Ozdis

vermiş olduğunuz fiyat yay fiyatlarımı. vogtland yay sahibindende 450tl ye var, 1-2 hafta içerisinde sipariş vereceğim. ondan sonra taktırmak için usta lazım o zaman sizi rahatsız ederim :biggrin:

yay işi nispeten kolay benim en çok istediğim çift egzos çıkışlı arka difüzör bodykit. maslak sanayide aradım ama bulamadım, hem yüksek fiyat çektiler hem de arabanın en az 3 hafta kalması gerekiyor dediler

bu arada bugün plakayı söktüm ve ön camın sağ alt köşesine sıkıştırdım. trafik polisleri açısından sıkıntı yaşarmıyım. zira cam filmlerim biraz koyu olmuş birde plakadan dolayı llişmesinler

maslak oto sanayiye gelin ben size yardımcı olurum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Maşallah.nerde bu canavar? Dragos mu?

sıkıntı buyuk ihtimalle yaşarsın.erhan arkadasimizin ka filmden cevirdiler.sizde plaka da yok
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...