İçeriğe Yönlendir

İlandaki Ürün Alınır Mı ?

Hüseyin Kuvvet

Recommended Posts

Rifat Şeker

Hocam benim de bir önerim olsun aşağıdaki tornavida takımını zamanında 2 set olarak praktiker de bulmuştum. Önce 1 takım almıştım evde kullanmak için baktım ki gerçekten çok iyi 2. takımı almıştım. Uç bakımından ve kalite bakımından bir çok tornavida setinden daha kaliteli ve fiyat olarak gayet tatminkar bir fiyat. Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum her iki seti de. 

http://www.hepsiburada.com/liste/dbk-50-parca-elektronikci-tornavida-seti/productDetails.aspx?productId=heint0123cc53615&categoryId=13003168

Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet

Hocam benim de bir önerim olsun aşağıdaki tornavida takımını zamanında 2 set olarak praktiker de bulmuştum. Önce 1 takım almıştım evde kullanmak için baktım ki gerçekten çok iyi 2. takımı almıştım. Uç bakımından ve kalite bakımından bir çok tornavida setinden daha kaliteli ve fiyat olarak gayet tatminkar bir fiyat. Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum her iki seti de. 

http://www.hepsiburada.com/liste/dbk-50-parca-elektronikci-tornavida-seti/productDetails.aspx?productId=heint0123cc53615&categoryId=13003168

Aslında bu daha iyiymiş ama elektronik için olan kısım az gibi geldi :/

Yorum bağlantısı
Rifat Şeker

Aslında bu daha iyiymiş ama elektronik için olan kısım az gibi geldi :/

Şu link 'de birisi kullanmış daha ayrıntılı resimleri var ben elektronikçi olduğum için tavsiye etmiştim :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Sony teybi sökerken bile çok zorlandım. Alınmaz. Tutacak yerin içi plastik olduğu için yalama oluyor döndürmüyor. Tek kullanımlık işi var. Pense ile sıka sıka zor bitirdim işi. 
ysyjy9yt.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Rifat Berber

Alınmaz maalesef. Bir iki kullanım sonrası uçları bozuluyor, içi boşa dönüyor. Böyle şeylerin iyisini alıp ömür boyu kullanmak en mantıklısı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...