Safak Acar 23 Şubat 2014 Yazar Paylaş 23 Şubat 2014 Ben yıkamacılardaki köpüğü bırak,suyunu bile sıktırmam aracıma sana o kadarını diyim Jant parlatıcısı için bir iki ürün daha var ama aklıma gelmiyor şuan...bauhausa gidersen mutlaka görürsün..aklıma gelirse paylaşırım şafak.. Giriş katta evim olsa bende kapıda yıkarım veya senin yaptığın şekil damacana koycak yerim olsa abi, ama mecbur yapıcak bişi yok.. Alırım ondan denerim abi sağol.. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Giriş katta evim olsa bende kapıda yıkarım veya senin yaptığın şekil damacana koycak yerim olsa abi, ama mecbur yapıcak bişi yok.. Alırım ondan denerim abi sağol.. Yarım kova bana yetiyor şafak Yorum bağlantısı
Safak Acar 23 Şubat 2014 Yazar Paylaş 23 Şubat 2014 Yarım kova bana yetiyor şafak Abi senin araç sürekli temiz olduğu için siliyorsun sanırım ? Yıkamada bi kova çamurunu akıtmaya lazim bi kova köpüklemeye bi kova durulamaya Abarttımmı ne Ama bana 3 kova su anca yeter. biraz titizlik var. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Abi senin araç sürekli temiz olduğu için siliyorsun sanırım ? Yıkamada bi kova çamurunu akıtmaya lazim bi kova köpüklemeye bi kova durulamaya Abarttımmı ne Ama bana 3 kova su anca yeter. biraz titizlik var. Ben ekonomi yapıyorum Ayrıca kirle alakalı bu durum evet.. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Şafak şuanda kullandığımız jant parlatıcı ve temizleyici budur...eğer diğer üründen almak istemezsen bundan alabilirsin. Yorum bağlantısı
Safak Acar 23 Şubat 2014 Yazar Paylaş 23 Şubat 2014 Şafak şuanda kullandığımız jant parlatıcı ve temizleyici budur...eğer diğer üründen almak istemezsen bundan alabilirsin. Bahasusta varmi bu ,hangisi sana gore iyi. Onu alim Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Bahasusta varmi bu ,hangisi sana gore iyi. Onu alim Var var...bunu al Yorum bağlantısı
Safak Acar 30 Mart 2014 Yazar Paylaş 30 Mart 2014 Akşam üstü net olmasada temiz temiz resim çekim dedim.. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 Bide gündüz, kaliteli bir makine ile çek artık şu kara şimşekleri de milletin gözü gönlü açılsın Arabalar siyah, siyah havada çekiyorsun, makinen de tırt Yorum bağlantısı
Safak Acar 31 Mart 2014 Yazar Paylaş 31 Mart 2014 Bide gündüz, kaliteli bir makine ile çek artık şu kara şimşekleri de milletin gözü gönlü açılsın Arabalar siyah, siyah havada çekiyorsun, makinen de tırt Kerem , İsten gucten araba temizligi hep aksama kaliyo makine zamzung eskiden guzel cekiyordu kamerasinin cami kirlenmis sanirim Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 Ohooo... Arabalar kara, hava kara, makine camı kara... Yorum bağlantısı
Safak Acar 31 Mart 2014 Yazar Paylaş 31 Mart 2014 Ohooo... Arabalar kara, hava kara, makine camı kara... Yorum bağlantısı
Safak Acar 3 Nisan 2014 Yazar Paylaş 3 Nisan 2014 50+30 tl ile toplam şehir içi trafikli bölgelerde 320km yaptım. 30 tl sini po dan aldım, pompacı euro dizel olmadığını ve pro dizel vereceğini söyledi bende mecburen aldım. Pro dizel alınca araba sanki daha az yaktı. bir haftalık yakıt değerleri.. şehir içi kullanım. Arada tem yolunu kullandım karşıya geçtim geldim.. Boş yolda 90 ile gidersen kokluyor sanki (az yakıyor diye dip gaz kullandığım halde.) Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Eline sağlık Şafak çil çil parlıyor.Bende daha bu hafta yeni temizledim aracımı.Benim araç pek temiz durmuyor malesef.Paşa biner binmez yiyecek içecekle açılışını yapıyor... 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 3 Nisan 2014 Yazar Paylaş 3 Nisan 2014 (düzenlendi) Eline sağlık Şafak çil çil parlıyor.Bende daha bu hafta yeni temizledim aracımı.Benim araç pek temiz durmuyor malesef.Paşa biner binmez yiyecek içecekle açılışını yapıyor... Paşaya can feda.. Maşallah..EE bizler temizlicezki birileri kirletsin 3 Nisan 2014 tarihinde Safak Acar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 50+30 tl ile toplam şehir içi trafikli bölgelerde 320km yaptım. 30 tl sini po dan aldım, pompacı euro dizel olmadığını ve pro dizel vereceğini söyledi bende mecburen aldım. Pro dizel alınca araba sanki daha az yaktı. bir haftalık yakıt değerleri.. şehir içi kullanım. Arada tem yolunu kullandım karşıya geçtim geldim.. Boş yolda 90 ile gidersen kokluyor sanki (az yakıyor diye dip gaz kullandığım halde.) Benim arabadan çok yakmış abi gel yazılım yapalım şu bipper a 50 TL ile 240 km yol yaptim yeni yandı ışık sonra bir daha söndü bi 10 km yapar tam olarak ışık yanar. Işık yandiginda almıştım tpden 4.28 TL/lt Yorum bağlantısı
Safak Acar 3 Nisan 2014 Yazar Paylaş 3 Nisan 2014 Benim arabadan çok yakmış abi gel yazılım yapalım şu bipper a 50 TL ile 240 km yol yaptim yeni yandı ışık sonra bir daha söndü bi 10 km yapar tam olarak ışık yanar. Işık yandiginda almıştım tpden 4.28 TL/lt Ozannn taklamı attırcan bana :D Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Ozannn taklamı attırcan bana :D Abi ekonomi yazılımı yaptiririz hız değil adamlar ticari taksilere, kamyonlara az yaksin diye yazılım atiyo Yorum bağlantısı
Safak Acar 3 Nisan 2014 Yazar Paylaş 3 Nisan 2014 Abi ekonomi yazılımı yaptiririz hız değil adamlar ticari taksilere, kamyonlara az yaksin diye yazılım atiyo Öyle olmaz para verince ikisi bir olacak Hani Paralel vatşap yapıyorduk Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Öyle olmaz para verince ikisi bir olacak O zaman arka makaslardan birini kesicez öne coilover yapcaz arabayi basicaz yere amartisor sertlesme yapcaz Ondan sonra dpf iptal downpipe üstüne yazılım 100hp olur Hem k belgesi de sormazlar o haliyle arabaya Öyle olmaz para verince ikisi bir olacak Hani Paralel vatşap yapıyorduk Whatsapp aklımda abi de bu hafta arabayi hic cikarmadim bile otoparktan leş gibi yatiyor hala. Önümüzdeki hafta inşallah. Sen gündüz de oralarda oluyo musun abi? Aksam okul çıkışı geç saatlerde benim çünkü. Ders öncesi şöyle 14-15 arası uygun olabilir benim için Yorum bağlantısı
Safak Acar 3 Nisan 2014 Yazar Paylaş 3 Nisan 2014 O zaman arka makaslardan birini kesicez öne coilover yapcaz arabayi basicaz yere amartisor sertlesme yapcaz Ondan sonra dpf iptal downpipe üstüne yazılım 100hp olur Hem k belgesi de sormazlar o haliyle arabaya Whatsapp aklımda abi de bu hafta arabayi hic cikarmadim bile otoparktan leş gibi yatiyor hala. Önümüzdeki hafta inşallah. Sen gündüz de oralarda oluyo musun abi? Aksam okul çıkışı geç saatlerde benim çünkü. Ders öncesi şöyle 14-15 arası uygun olabilir benim için Musaitsem Veya yakınsam gelirim.. Olmadı önceden bi gün belirleriz.. Kaçta çıkıyorsun okuldan ? Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Musaitsem Veya yakınsam gelirim.. Olmadı önceden bi gün belirleriz.. Kaçta çıkıyorsun okuldan ? Okuldan çıkışlar 21 civari abi Yorum bağlantısı
Safak Acar 3 Nisan 2014 Yazar Paylaş 3 Nisan 2014 Okuldan çıkışlar 21 civari abi Senin okul nerde, Benim için o saatlerde olur farketmez.. Geçerken musait olduğunda yaz buluşuruz.. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Senin okul nerde, Benim için o saatlerde olur farketmez.. Geçerken musait olduğunda yaz buluşuruz.. Davutpaşa yıldız teknik abi. Cevizlibag a 5 dk Yorum bağlantısı
Recommended Posts