Safak Acar 20 Ocak 2014 Yazar Paylaş 20 Ocak 2014 1.3 16 subap değil mi bu? Subabını bilmemde 1.4 hdi motor hocam.. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 1.3 mutijet motora geçtiler diye biliyorum ben. Yorum bağlantısı
Safak Acar 20 Ocak 2014 Yazar Paylaş 20 Ocak 2014 (düzenlendi) Hayırlı uğurlu olsun Şafak kardeş... :nazar: Teşekkürler abi.. esp olsa iyiydi Olsa iyidi ama yok, zaten şehir içi sehirler arası iş peşinde koşturmak için alındı hız yapmayız , hız istediğim zaman focus yedekte Güle güle kullanın. Hayırlı olsun. Ne kadara aldınız acaba. Teşekkürler.. fiyat aşşağıda. Hayırlı olsun abi Sağolasın.. Bizim de komşu aldı test ettim suv kıvamında kullanması çok keyifli şehiriçi için ideal güle güle kazasız belasız kullanın Kullanmak çok keyifli , heryeri görebiliyorsun her yerden geçiyor Focus a binince kuyuya düşmüş gibi hissediyorum kendimi Öyle hantal bir araçta değil gayet seri basınca ucuyor Ne kadara mal oldu Şafak kardeşim? Aşşağıya yaziyorum.. 1.3 mutijet motora geçtiler diye biliyorum ben. yeni kasalar 2013 ve 2013 sonrası 1.3 motora geçti diye bende biliyorum.. Fiyat araç fiyatı 26bin yıllık vergisi 950 tl + 650 trafik sigortası + egzos emisyon muaynesi+ araç muaynesi + geçikme cezası 250tl. Birde kumandalı anahtarda sorun var 50 tl de ona gidecek gibi gözüküyor.. Kasko da 1320tl Bu arada araç 46 bin km de. 20 Ocak 2014 tarihinde Safak Acar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 Yinede sizin görüşünüz ama fiorino daha iyi değilmiiydi Neden Tepee 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 20 Ocak 2014 Yazar Paylaş 20 Ocak 2014 (düzenlendi) Yinede sizin görüşünüz ama fiorino daha iyi değilmiiydi Neden Tepee Şöyle diyebilirim, bir yıl öncesi kadar eniştemde vardı aynı araçtan bi kaç gün kullandım ondan sonra hep aklımdaydı.. Belki fiorino kullansaydım kararımı o yönde kullanırdım. Benim bu araçtaki en büyük sebebim yakıtı.. +++ Bu temizlikte, bu yaşta, bu km de en uygun pejo.. Fiocu lar kendilierini şaşırmış (bazıları çok ucuk kaçık fiyatlar yazmış) Sıfırı ise müthiş para.. aynı işi görüyormu görüyor sııntı yok 20 Ocak 2014 tarihinde Safak Acar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Safak Acar 20 Ocak 2014 Yazar Paylaş 20 Ocak 2014 programlı esp var mı? Göstergeden mi bakıcaz abi daha inmedim araca bakıp yazarim .. Yada bi gün yanına uğrarım abi Yorum bağlantısı
Safak Acar 20 Ocak 2014 Yazar Paylaş 20 Ocak 2014 kazasız belasız güle güle kullanın. Teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 nemo vardı bizde de... aslında çok keyifli araçlar.. bu araçların 1.6 dizelini yapsalar tadından yenmez... 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 15bin değil miydi bunlar? Yanlış mı hatırlıyorumn, öyle dememiş miydiniz? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 (düzenlendi) Fiorino ile aynı banttan çıkıyorlar. Eskilerde sadece motor farklıydı, yenilerden motorda aynı. Sırf markaya fazla para vermek mantıksız. Doğru seçim Şafak.. 20 Ocak 2014 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Safak Acar 20 Ocak 2014 Yazar Paylaş 20 Ocak 2014 15bin değil miydi bunlar? Yanlış mı hatırlıyorumn, öyle dememiş miydiniz? Sani o bahsettigim arac panelvan(arka camlar yok arka sol kapi yok)+2008-2009 model idi. Src k ivirzivir sorun olmasin diye butceye 10bintl kredi destekle ful camli aldik.. Piyasadaki alicaklari toplayarak denklestrdik. Fiorino ile aynı banttan çıkıyorlar. Eskilerde sadece motor farklıydı, yenilerden motorda aynı. Sırf markaya fazla para vermek mantıksız. Doğru seçim Şafak.. Aynen kerem amcam da aynisini dedi hepsinin cogu parcasi ayniymis. nemo vardı bizde de... aslında çok keyifli araçlar.. bu araçların 1.6 dizelini yapsalar tadından yenmez... Yok yok boyle iyi gayet az yakiyor.. Tasaruf amacli bu arac.. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 Bende kullandım bunlardan Fiorinom vardı, çok keyifli araçlardır, fio 1245 cc olduğu için alt devirler ölüydü, bunda biraz daha iydir.Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 20 Ocak 2014 Yazar Paylaş 20 Ocak 2014 Bende kullandım bunlardan Fiorinom vardı, çok keyifli araçlardır, fio 1245 cc olduğu için alt devirler ölüydü, bunda biraz daha iydir.Güle güle kullanın.Tesekkurler.. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 Allahım ağız tadıyla,kazasız,belasız,cezasız kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 20 Ocak 2014 Yazar Paylaş 20 Ocak 2014 Allahım ağız tadıyla,kazasız,belasız,cezasız kullanmayı nasip etsin. Sağolasın Uğur abi.. Teşekkürler.. Amin.. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 Hayırlı olsun , Otomobil mi geçiyor?Arkadaş düşünüyor da dikkat etmemiz gereken hususları nedir? Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 Hayırlı olsun , kardeşim . Allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Safak Acar 20 Ocak 2014 Yazar Paylaş 20 Ocak 2014 Hayırlı olsun , Otomobil mi geçiyor?Arkadaş düşünüyor da dikkat etmemiz gereken hususları nedir? Sağolasin Mert.. Ruhsatta Kamyonet(panelvan) geçiyor Kullanım amacı ise Hususi yuk nakli yazıyor polis durduğunda hiç bir belge gerekmiyormuş.. Eğer yakıt ı düşünüyorsa arkadaşın hiç düşünmeden alsın derim sadece yıllık muayne derdi var ve vergisi pahalı 950tl okadar Ama yakıttan cıkar o para eğer çok kullanıyorsa.. Ufak araba her yere sığıyor.. 50 tlye 190-200 km yol gider şehir içi.. Kullanımı çok zevkli. İstediğin tepkiyi istediğin anda veriyor araç.. Hayırlı olsun , kardeşim . Allah kaza bela vermesin Sağolasın Ali.. Amin.. Rabbim kimseye kaza bela vermesin inşallah.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 .... sadece yıllık muayne derdi var ve vergisi pahalı 950tl okadar Ama yakıttan cıkar o para eğer çok kullanıyorsa.. .... Pahalı dediğin 100 lira fark var otomobille Şafak. Bence hiçte pahalı değil MTV. Muayenede gelince, zaten ödeyeceğin senelik muayene parasını 3 aylık mazot tasarrufundan çıkartıp, geri kalan zamanda karlı gezmiş oluyorsun. Bende almadan önce çok hesaplamıştım.. Yani aslında otomobilden uygun.. Bana tek sıkıntı kamyonet olması sebebi ile hız limitleriydi. Oda paranın gerisinde kalıyor.. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 Sağolasin Mert.. Ruhsatta Kamyonet(panelvan) geçiyor Kullanım amacı ise Hususi yuk nakli yazıyor polis durduğunda hiç bir belge gerekmiyormuş.. Eğer yakıt ı düşünüyorsa arkadaşın hiç düşünmeden alsın derim sadece yıllık muayne derdi var ve vergisi pahalı 950tl okadar Ama yakıttan cıkar o para eğer çok kullanıyorsa.. Ufak araba her yere sığıyor.. 50 tlye 190-200 km yol gider şehir içi.. Kullanımı çok zevkli. İstediğin tepkiyi istediğin anda veriyor araç.. Sağolasın Ali.. Amin.. Rabbim kimseye kaza bela vermesin inşallah.. Ben Caddy düşünüyorum, Otomobil şeklinde ilanları var sahibinden ama bu otomobil ve kamyonet ayrımı nasıl yapılıyor, ruhsatta yazmasıyla oluyor mu hiç bilgim yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts