Misafir 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 oraya el girmiyor :D Eller hemen hemen aynı. Bende de Bipper vardı.. Eee. Çıkan sonuç? Yalannn söylüyorsunn.. Bir el atıver bakim. Direksiyonu en alta ve öne çek.. Yorum bağlantısı
Safak Acar 2 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2014 Eller hemen hemen aynı. Bende de Bipper vardı.. Eee. Çıkan sonuç? Yalannn söylüyorsunn.. Bir el atıver bakim. Direksiyonu en alta ve öne çek.. illa acik edicen tamam edirnede uygulamali gosterirsin Yorum bağlantısı
Safak Acar 14 Kasım 2014 Yazar Paylaş 14 Kasım 2014 Temizlik sart , yagmur camur yikariz farketmez[emoji4] Yorum bağlantısı
Safak Acar 25 Haziran 2015 Yazar Paylaş 25 Haziran 2015 Bipperin sol on camurluk dan baslayip sofor kapisina devam eden mevcut cizigimiz vardi. Assagida resimlerde goruldugu gibi cizik Dun aksam ustu bi bosluk buldum Hakan Erken in yanina gittim , once bu gitmez cikmaz diye mirin kirin etsede dayanamadi kardesine yapti bi guzellik[emoji23] (bana biraz pahaliya patladi ama olsun yabanciya gidecegine abimize gitsin dedik kiydik paraya)[emoji1] Uygulama resimleri gelsin bakalim Mutlu son [emoji41] Cizikten eser yok [emoji41] Hadi şafakcim cizigin gitti gozun aydin derken sagol abi felan derken , on camda su lekeleri vardi yagmur yaginca rahatsiz ediyordu elin degmisken on camada bi polisaj gecelim dedik onun resimlerini cekmeyi unuttum , tam on cam bitti toparlaniyordu ki Hakan Erken, dedim su kaputuda parlatalim ,hadi seni kirmim dedi hic ustelemeden hemen giristi ..[emoji23][emoji23] Garage Hakan Erken sonucu Bez testi yaptik sonuc mukemmeldi Dedim hep kaput ustune calismak olmaz birazda altini temizliyelim dedim, yine kirmadi kardesini[emoji23] giristi motor temizligine[emoji41] Gelsin bonus resimler.. Ellerine saglik Hakan abi [emoji4] Ee okadar ticari kamyonet ile ugrasti kiyamadim yorulduda dedim birde senin dede yi temizliyelim onada yaptik bisiler [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Bu islem bana biraz pahaliya patlasada memnunum[emoji41] Ellerine saglik janim[emoji16] 3 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 25 Haziran 2015 Paylaş 25 Haziran 2015 Hakan kardes, keske cizmeseydin Safak in arabasini, 1 sn de cizdin 2 saat ugrastin gunah vebal gitsin diye 3 Yorum bağlantısı
Safak Acar 25 Haziran 2015 Yazar Paylaş 25 Haziran 2015 Hakan kardes, keske cizmeseydin Safak in arabasini, 1 sn de cizdin 2 saat ugrastin gunah vebal gitsin diye [emoji23][emoji23] Yapmaz abi oyle seyler Hakan Erken[emoji15] Yorum bağlantısı
Misafir 25 Haziran 2015 Paylaş 25 Haziran 2015 Şafakcım güle güle kullan,oruçlu beni yordun ama deydi bu işe. Pahalıya mal oldu derken ? Hakan kardes, keske cizmeseydin Safak in arabasini, 1 sn de cizdin 2 saat ugrastin gunah vebal gitsin diye Abi sorma ya,nasıl pişmanım var ya [emoji23][emoji23]Yapmaz abi oyle seyler Hakan Erken[emoji15] Yorum bağlantısı
Ali Elöver 25 Haziran 2015 Paylaş 25 Haziran 2015 [emoji23][emoji23] Yapmaz abi oyle seyler Hakan Erken[emoji15] Ben bilmem, en son dinamit lokumu ariyordu bana sordu. Bi siyah focus varmis 1000cc mi ne, gecmis galiba DeDe yi yolda tokatlamis uzamis yanindan gitmis onu havaya ucuracagim falan dedi. Bi de yaninda van var siyah bibip mi ne beraber denk getirip yanyana patlaticam diyordu, gunahi vebali boynuna tabi... Icinde de haribo cu olsa patlatirken balli ekmek kadayifi da demisti umutmadan yaziyim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Haziran 2015 Paylaş 25 Haziran 2015 Elinize emeğinize sağlık.. Hakan abi konuşturrmuş yine.. Ultra mega hekta okta über 1080P HD 3D görüntü olmuş.. Yorum bağlantısı
Murat Kansu 25 Haziran 2015 Paylaş 25 Haziran 2015 Bendede önceden fiorino vardı bilinçli dokunuşlarla çok güzel oluyo Gül'e Gül'e kullanın. Ayrıca yakıtıda kokluyor Buda+1. 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 25 Haziran 2015 Paylaş 25 Haziran 2015 Dat dat cila yapcaz in aşağıya [emoji23] nasıl kandırdın hakan abiyi söyle Yorum bağlantısı
Misafir 25 Haziran 2015 Paylaş 25 Haziran 2015 Ben bilmem, en son dinamit lokumu ariyordu bana sordu. Bi siyah focus varmis 1000cc mi ne, gecmis galiba DeDe yi yolda tokatlamis uzamis yanindan gitmis onu havaya ucuracagim falan dedi. Bi de yaninda van var siyah bibip mi ne beraber denk getirip yanyana patlaticam diyordu, gunahi vebali boynuna tabi... Icinde de haribo cu olsa patlatirken balli ekmek kadayifi da demisti umutmadan yaziyim Abi,hiç sır verilmiyor sana ama Süha'yı yollarım bak yanına Elinize emeğinize sağlık.. Hakan abi konuşturrmuş yine.. Ultra mega hekta okta über 1080P HD 3D görüntü olmuş.. Saol Keremim. Dat dat cila yapcaz in aşağıya [emoji23] nasıl kandırdın hakan abiyi söyle Mahalleye girişi olay zaten,herkes bana soruyor sivilmi abi bu diyorlar Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 25 Haziran 2015 Paylaş 25 Haziran 2015 Abi,hiç sır verilmiyor sana ama Süha'yı yollarım bak yanına Saol Keremim. Mahalleye girişi olay zaten,herkes bana soruyor sivilmi abi bu diyorlar [emoji23][emoji23] özel harekattan de abi [emoji16] Yorum bağlantısı
Misafir 25 Haziran 2015 Paylaş 25 Haziran 2015 [emoji23][emoji23] özel harekattan de abi [emoji16] Tipte müsait Yorum bağlantısı
Safak Acar 25 Haziran 2015 Yazar Paylaş 25 Haziran 2015 Ben bilmem, en son dinamit lokumu ariyordu bana sordu. Bi siyah focus varmis 1000cc mi ne, gecmis galiba DeDe yi yolda tokatlamis uzamis yanindan gitmis onu havaya ucuracagim falan dedi. Bi de yaninda van var siyah bibip mi ne beraber denk getirip yanyana patlaticam diyordu, gunahi vebali boynuna tabi... Icinde de haribo cu olsa patlatirken balli ekmek kadayifi da demisti umutmadan yaziyim Vay hain kobra Abi dedik bagrimiza bastik. Vayy be.. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Haziran 2015 Paylaş 25 Haziran 2015 Vay hain kobra Abi dedik bagrimiza bastik. Vayy be.. Oysaki tamda işin sonuna gelmiştim Yorum bağlantısı
Misafir 26 Haziran 2015 Paylaş 26 Haziran 2015 Çeyizi ni al da gel uçak biletini ben alacam Benim arabaları da bi çiz.... Olarmı? Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 26 Haziran 2015 Paylaş 26 Haziran 2015 Çizeriz İsteriz derken, yani bir ihtiyacınız var mı manasında Abi. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Haziran 2015 Paylaş 26 Haziran 2015 İsteriz derken, yani bir ihtiyacınız var mı manasında Abi. Yok kardeşim,gel yeter Çeyizi ni al da gel uçak biletini ben alacam Benim arabaları da bi çiz.... Olarmı? Atatürk havalimanından giriş ve çıkışlı olsun,ha birde vip tarafı Yorum bağlantısı
Misafir 26 Haziran 2015 Paylaş 26 Haziran 2015 Vip bizim işimiz O zaman aramıza hoşgeldin Eröl Yorum bağlantısı
Misafir 26 Haziran 2015 Paylaş 26 Haziran 2015 O zaman aramıza hoşgeldin Eröl Hoşbulduk hakan bey Yorum bağlantısı
Recommended Posts