İçeriğe Yönlendir

C-Max Kolon Yuvaları Kaç Cm.

Gürkan Çakıroğlu

Recommended Posts

Gürkan Çakıroğlu

Arkadaşlar Merhaba,

2012 C-Max trend aracımın kolonlarını değiştirmek ve güçlendirmek istiyorum.

Kaç cm çapında kolon uyar bilen var mı?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

16.5, ancak montajı sanıldığı kadar kolay değildir plastik kasnaktadır orjinaller

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce
(düzenlendi)

Yaklaşık olarak bir otomobilde müzik dinlenen ortam 180 cm eninde ve 300cm uzunluğunda. 5-6 metre kare arasında yani orta halli bir banyo büyüklüğündedir.. Üstelik yol, rüzgar, trafik uğultusu içindeki bir ortam için neden bu kadar daha iyi ses almak için bir sürü para harcanır?

Müzikten zevk alınıyorsa ve gerçekten dinlemek istiorsanız kulağa seslerin daha iyi gelmesi için sessiz bir ortam gereklidir ....

tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Kavuk

İngiltere aksesuar kataloğundan not almıştım. Ford'un orjinal aksesuar listesinde c-max için pioneerın 17 cm hoparlörleri var.

1479486 (front loudspeaker, TS-H1703)

1693192 (rear loudspeaker, TS-G1731)

1756018 (subwoofer, TS-WX110A)

Bir de hoparlörlerin her biri için 1728414 finis kodlu adaptör parçayı almak gerekir görünüyor.. 

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge

Bugün bizim s-maxın sağ arka kapı hoparlörünü değiştirttim. 16 cm çapındaydı bizimki. Muhtemelen sizinki de öyledir. Plastik kasnaka bağlıydı orjinal hoparlör. Plastik kasnağın kollarını hoparlörü tutan yerden kırdık ve içine 16 cmlk hoparlörü yapıştırdık. Soketin uçlarını da kabloyla hoparlöre lehimledik. Şükür ses düzeldi. 

Yorum bağlantısı
Gürkan Çakıroğlu

Cevaplarınız için çok teşekkürler...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...