Denizhan Çiger 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 Arkadaşlar 2013 Trend-X Benzinli Focusumu 2ocakta teslim aldım. Park edeceğim sırada vitesi boşa aldıktan sonra veya arabamı çalıştırıp boş viteste gaza basıp çektikten sonra rölantiye düşeceği zaman Hırıl Hırıl bir ses geliyor. Sanki üfürme gibi sarsılma gibi bir ses, bugün servise uğradığımda baktılar gaz kesince manifolt açma kapaması sonrası gelen ses olduğunu ve normal olağan bir ses olduğunu söylediler ama pek de inandırıcı gelmedi bana, size sormak istedim. Bu sorunla karşılaşan var mı varsa sorunu nasıl çözdünüz yada bu bir sorun değil mi servisin söylediği gibi normal olağan bir ses mi? Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler... Yorum bağlantısı
Mehmet Gülle 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 valla hocam benim araba 2000 model denk tutulmaz ama benim arabada da var o olay. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 Bildiğim kadarıyla normal dizel motorlarda olması gereken bir durum diye düşünüyorum.. Yorum bağlantısı
Denizhan Çiger 20 Ocak 2014 Yazar Paylaş 20 Ocak 2014 Bildiğim kadarıyla normal dizel motorlarda olması gereken bir durum diye düşünüyorum.. Uğur bey, aracım benzinli ama benim. Dizeller yapıyor mu bilmiyorum ama benzinli motorlarda olması garip değil mi sizce de? Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 Uğur bey, aracım benzinli ama benim. Dizeller yapıyor mu bilmiyorum ama benzinli motorlarda olması garip değil mi sizce de? Özür dilerim ben yanlış okumuşum galiba... 2 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 Daha önce bununla ilgili çok konu açıldı hepsine yazdım tamamen normal tüm ford wv honda yani enjeksiyonlu araçlarda o ses var pufff eder devir geç gider gelir.. Ben servise gittim arıza sanarak ve arkadaslarimin araclarinda da mevcut ses var ustada normal demişti korkulacak birşey yok.. Güle güle kullanın aracınızı Yorum bağlantısı
Denizhan Çiger 20 Ocak 2014 Yazar Paylaş 20 Ocak 2014 aracınız kaç kilometrede şu anda ? Ümit bey, aracımın km.si şu anda 600km ye yaklaştı. Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 hımm hava filitresi kirli ise yapabilir dicektim ancak 600 km de hava filtresi değil araba bile kirlenmez 2 Yorum bağlantısı
Denizhan Çiger 20 Ocak 2014 Yazar Paylaş 20 Ocak 2014 Daha önce bununla ilgili çok konu açıldı hepsine yazdım tamamen normal tüm ford wv honda yani enjeksiyonlu araçlarda o ses var pufff eder devir geç gider gelir.. Ben servise gittim arıza sanarak ve arkadaslarimin araclarinda da mevcut ses var ustada normal demişti korkulacak birşey yok.. Güle güle kullanın aracınızı Samet bey, pufff şeklinde değil de kademeli olarak sesi azalıyor ve ses duruyor, "hıhıhıhıhı" gibi bir ses geliyor. Bu konuyla ilgili forumda arama yaptım ama daha öncesine ait bir konu bulamadım o yüzden yeni konu açma gereği duydum. hımm hava filitresi kirli ise yapabilir dicektim ancak 600 km de hava filtresi değil araba bile kirlenmez Yorum bağlantısı
Mehmet Gülle 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 hımm hava filitresi kirli ise yapabilir dicektim ancak 600 km de hava filtresi değil araba bile kirlenmez 600 km de bence daha yağ tüm motoru dolaşmamıştır bile insan bir ürüne binlerce lira dökünce en ufak bir sesi dert ediyor kendine abimizin tek derdi o bende yağmurlu havada bile cam açık gidiyorum motorun sesini sürekli duymak için arba sürmek eizyete dönüşüyor acaba bir şey mi oldu bir sıkıntı mı var o sibop sesimi la piston mu düştü diye diye ömrümü yiyorum bence siz yapmayın 600 km de arabaya rahat rahat binin duymayın motor sesinini filan 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 Bu olay olurken devir saatine bakın direk değil geç tepkimeli yükselecek eminim aynı olaydan bahsediyoruz. Böyle sanki stop edecek gibi devirden düşme olur gibi anlık birşey olur. Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 600 km de bence daha yağ tüm motoru dolaşmamıştır bile insan bir ürüne binlerce lira dökünce en ufak bir sesi dert ediyor kendine abimizin tek derdi o bende yağmurlu havada bile cam açık gidiyorum motorun sesini sürekli duymak için arba sürmek eizyete dönüşüyor acaba bir şey mi oldu bir sıkıntı mı var o sibop sesimi la piston mu düştü diye diye ömrümü yiyorum bence siz yapmayın 600 km de arabaya rahat rahat binin duymayın motor sesinini filan piston aşağıı 2 Yorum bağlantısı
Denizhan Çiger 20 Ocak 2014 Yazar Paylaş 20 Ocak 2014 (düzenlendi) Bu olay olurken devir saatine bakın direk değil geç tepkimeli yükselecek eminim aynı olaydan bahsediyoruz. Böyle sanki stop edecek gibi devirden düşme olur gibi anlık birşey olur. Teşekkür ederim, yarın ilk iş olarak söylediğiniz gibi bir deneyeceğim, söylediğiniz gibi normal olması benim de temennim 20 Ocak 2014 tarihinde Denizhan Çiger tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Gülle 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 piston aşağıı aynen öyle kardaş bir ara hiç sebep yokken otobanda motor kitledi diye sağa çektim psikoloji bozukluğu işte uzun yola çıktığımda her 100 km de motor kaputunu kaldırır motorun sesini dinlerim 2 Yorum bağlantısı
Furkan Aydemir 12 Şubat 2014 Paylaş 12 Şubat 2014 Bildiğim kadarıyla normal dizel motorlarda olması gereken bir durum diye düşünüyorum.. +1 13 focusumda gaza bas çek yapınca bazen devir artıp azalıyor özellikle trafikte. bundan önce 2000 benzin palio vardı iç böle birşeyle karşılaşmadım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts