İçeriğe Yönlendir

Aux Girişine Usb Girişi Sağlayacak Kablo

Rıdvan İLDEMİR

Recommended Posts

Rıdvan İLDEMİR

Arkadaşlar, 2011 model Fiesta aracım var ve Usb girişi yok.. Flash Bellek den muzik dinleyebilmek için Aux girişine Flash Bellek takabileceğim bir kablo varmı? yada asıl bir çözüm bulabilirim ? 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Teknolojik olarak böyle bir şey mümkün değil.

Ancak aux'a telefonunuzu bağlayıp ondan müzik dinleyebilirsiniz? Ya da mp3 player?

Yorum bağlantısı
Rıdvan İLDEMİR
(düzenlendi)

Teknolojik olarak böyle bir şey mümkün değil.

Ancak aux'a telefonunuzu bağlayıp ondan müzik dinleyebilirsiniz? Ya da mp3 player?

Mp3 Player converter lazım sanırım.. 

tarihinde Rıdvan İLDEMİR tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

Mp3 Player converter lazım sanırım.. 

flash bellekteki veri dijital, aux girişi analog sinyal alabilen bir kapı. Öncelikle dijitali analoğaçeviren bir DAC gerekli. DAC'a para verip onu nasıl besleyeceğiniz düşünmek yerine, bir tane boyutu yüksek kapasiteli orta halli bir mp3 çalar alıp kullanırsanız harcayacağınız meblağla MP3 aynı para olacaktır.

Hem çakmaklıktan şarjda edersiniz.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Burak Güngör

bende aynı dertten yakınıyordum. 5tl ye mp3 player  1tl ye ara kablo aldım 1gb ta hafıza kartı müzikleri attım içine sorun çözüldü ama gel gelelim ses cdye göre çok kötü aynı şarkıları cd ye yazdım daha net ve yüksekses aldım bence uğraşmaya değmez

Yorum bağlantısı
Hakan Akdemir

bende aynı dertten yakınıyordum. 5tl ye mp3 player  1tl ye ara kablo aldım 1gb ta hafıza kartı müzikleri attım içine sorun çözüldü ama gel gelelim ses cdye göre çok kötü aynı şarkıları cd ye yazdım daha net ve yüksekses aldım bence uğraşmaya değmez

Haklısınız Burak bey, kaliteli bir sony mp3'üm var ses kalitesi sorun olmasada ses yüksekliğinden kaybettiriyor. Mecburen cd.  :(

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...