O.Yücel Çetin 23 Ocak 2014 Paylaş 23 Ocak 2014 O bayan karakter ekmek reklamında oynasın eve ekmek almam. O derece itici. 5 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ocak 2014 Paylaş 23 Ocak 2014 Özellikli olduğundan bahsetmeye çalışmışlar galiba?? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Ocak 2014 Paylaş 23 Ocak 2014 Yine Gupse Özay'lı reklamlar mı gelmiş? Ben de çok itici buluyorum o karakteri. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Ocak 2014 Paylaş 23 Ocak 2014 Bunun öncesi vardı, Nurhayat kendine sürekli koca arıyordu. Devam niteliğinde yapmışlar. Tabi arabayı tanıtmadıkları için tırt... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Ocak 2014 Yazar Paylaş 23 Ocak 2014 yayınlanması için para da veriyorlar. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ocak 2014 Paylaş 23 Ocak 2014 Böyle reklam mı olur abi ya Sadece aracın fotolarından bi slayt yapsalarmış daha başarılı olurlarmış İşte kadınceğizin suçu yok, reklamı yapanlar tırt. Tırt arabanın tırt reklamı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Ocak 2014 Yazar Paylaş 23 Ocak 2014 kadının suçu yok tabi. hatta öyle bir rolü herhangi bir bayana vermek de bence etik olmamış. rol bile olsa zor. kapadokyada gerisi varmış reklamın. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Ocak 2014 Paylaş 23 Ocak 2014 Bu arada bu reklamların ne kadar hatalı olduğunu zaten sonuçlarından anlayabiliyoruz. http://ekonomi.haberturk.com/otomobil/haber/915033-nurhayatla-dacia-buraya-kadar Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ocak 2014 Paylaş 23 Ocak 2014 Reklamın iyisi kötüsü olmaz ama Burada bile konusu açılmış aracın bir şekilde. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Ocak 2014 Yazar Paylaş 23 Ocak 2014 (düzenlendi) Eskiden (15-20 sene öncesi) Bir reklam vardı "oğlan olursa adını mehmet koyacağım" derken köylü vatandaş "Phil Collins" in enstrümantal şarkı bölümü çalıyordu. traktör reklamı mıydı? hatırlayan? Reklam dediğinde özenecek birşey olmalı. 23 Ocak 2014 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Ocak 2014 Paylaş 23 Ocak 2014 Bende iz bırakan en büyük reklamlar: Bir de Focus'un Desree - You gotta be isimli şarkısı ile yaptığı bir seri vardı, o çok güzeldi. 4 Yorum bağlantısı
Ali Eren 23 Ocak 2014 Paylaş 23 Ocak 2014 Kadın dediğin kadın gibi olmalı, maalesef Gupse çok itici. Dacia reklamları her zaman başarısız. Yorum bağlantısı
Ünal Doğar 23 Ocak 2014 Paylaş 23 Ocak 2014 Reklam amacına ulaşmış bence bakın üzerine herkes bir şeyler söylüyor.İlk reklamın altındaki tema aracın dağda bayırda gidebilecek bir araç olduğuydu, ikincisinde ise şehir içi kullanıma da uygun olduğu teması var.Bir diğer reklam da ticari kuruluşlara sesleniyordu.Kadına gelecek olursak karakter kadını itici gösteriyor, kadının sivrildiği karakter sonuçta.Güzelde oynuyor Nurhayat karakterini.Reklamın bir diğer özelliği de diğer araç reklamlarının aksine kadın ve çocukların da ilgisini çekmesi.Sanatta özgünlük şart, eseri kalıcı yapan da budur, ben beğendim şahsen. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Ocak 2014 Yazar Paylaş 23 Ocak 2014 ben ne diyor anlamıyorum bir anormallik kültürsüzlük almış başını. eski reno reklamına baksanıza.. Bu arada traktör reklamında çalan klibi hatırladım. ama reklamı bulamıyorum. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 23 Ocak 2014 Paylaş 23 Ocak 2014 yani: Ataköy bilmem kaçıncı kısım, genelde dünyada gelir durumu düşük insanlar toplu konutlarda otururken bizde ise tam tersi, enteresan milletiz vesselam. Yorum bağlantısı
Recommended Posts