Emre Üstündağ 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 .Abilerim focusa cam filmi düşünüyorum. sizce hangi marka cam filmi kalite olur... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 cam filmi markasından çok iyi yapanı bulmalı. Tabiki mor aksaray filmi olmasın da 3 Yorum bağlantısı
Emre Üstündağ 2 Şubat 2014 Yazar Paylaş 2 Şubat 2014 cam filmi markasından çok iyi yapanı bulmalı. Tabiki mor aksaray filmi olmasın da Haklısın çağlar abi moraran cam filmi arabayı daha çok çirkinleştiriyor... Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Ben de yaptırmayı düşünüyorum da kaç numara düşünüyorsunuz ? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 cam filmi markasından çok iyi yapanı bulmalı. Tabiki mor aksaray filmi olmasın da artık morarmıyor ben güvence veririm, 50TL ye tamam o iş. Fakat işçilik pek başaralı değil parası kadar Yorum bağlantısı
Emre Üstündağ 2 Şubat 2014 Yazar Paylaş 2 Şubat 2014 Ben de yaptırmayı düşünüyorum da kaç numara düşünüyorsunuz ? Gökhan abi 1 numara düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 3m en kaliteli filmlerden biridir biraz tuzludur ama... 2 numara en ideali bence Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 İzmir de bu işi iyi yapan bir yer bulmam lazım... Yorum bağlantısı
Emre Üstündağ 2 Şubat 2014 Yazar Paylaş 2 Şubat 2014 3m en kaliteli filmlerden biridir biraz tuzludur ama... 2 numara en ideali bence Abi 2 numara çok karanlık olmaz mı? Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Bende bizim ankaralı hızlı gonzalesler benim arabaya nal toplattıkça benim arabanın camları morarıyor zannediyordum.Meğersem aksaray malı filmdenmiş... 2 Yorum bağlantısı
Emre Üstündağ 2 Şubat 2014 Yazar Paylaş 2 Şubat 2014 Bende bizim ankaralı hızlı gonzalesler benim arabaya nal toplattıkça benim arabanın camları morarıyor zannediyordum.Meğersem aksaray malı filmdenmiş... patlıcan film onlar mor mor... 1 Yorum bağlantısı
Erhan Güler 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 3m ya da LLumar marka tavsiye ederim,hangisini bütçene uyguna bulursan onu yaptır geç.. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 (düzenlendi) 1 numara yaptırın rahat edin Polis de bu renkte olunca ses çıkartmıyor.Muayenede az kusurlu olarak geçiyor... 2 Şubat 2014 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 1 numara winguard yaptırmıştım, cok memnunum. Yorum bağlantısı
Emre Üstündağ 2 Şubat 2014 Yazar Paylaş 2 Şubat 2014 1 numara düşünüyorum. kafamda kalite takıldı. Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Abi 2 numara çok karanlık olmaz mı? 1 bana çok açık geliyor tabi ki tercih meselesi.. Ama iyi usta bu işin olmazsa olmazı... Yorum bağlantısı
Hami Erışık 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 İzmir de bu işi iyi yapan bir yer bulmam lazım... bende izmirdeyim,bende cam filmi taktırmayı düşünüyorum. arka camlar,ama kaliteli olmak şartıyla Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 bende izmirdeyim,bende cam filmi taktırmayı düşünüyorum. arka camlar,ama kaliteli olmak şartıyla sadece arka cam yaptırırsanız yazın araba sürerken kollarınız yanar. Yorum bağlantısı
Emre Müldür 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 LLumar 3 numara kullanıyorum 2 senedir, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ne çevirmelerde, ne muayenede olsun. Aracıda güneşe karşı etkili koruyor. Kaliteli bir işçilik ile hiçbir sıkıntı çekmezsin. Yorum bağlantısı
Hami Erışık 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 sadece arka cam yaptırırsanız yazın araba sürerken kollarınız yanar. sedat bey benim amacım; 1- trafik ,polis falan ugraşmamak.(yazın zaten izmirde olmuyorum,zonguldak problem degil güneş.) 2-Tek amacı arkada oturan iki tane çocuk,tamamen duygusal yani renkli cam diyorum arkadaşlar nasıl,orjinal camlı arabamı alalım yani güneş için. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 (düzenlendi) İzmir de bu işi iyi yapan bir yer bulmam lazım... hocam siz gelmeden akşam üstü film konusunda Hüseyin abi ve Necat abi ile bu konuyu konuşuyorduk.Necat abi çınarlı da bir yerden bahsetti.onların sitesini buldum isterseniz özelden yazabilirim. 2 Şubat 2014 tarihinde Serkan Ünsalan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Buğra Aras 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 ben elgard cam filmi yaptırdım 1.5 sene sonra camlarım eski haline geri döndü soldu gitti tavsiye etmem,iyi araştırmalısınız. Yorum bağlantısı
Emre Üstündağ 2 Şubat 2014 Yazar Paylaş 2 Şubat 2014 ben elgard cam filmi yaptırdım 1.5 sene sonra camlarım eski haline geri döndü soldu gitti tavsiye etmem,iyi araştırmalısınız. Abi bizim eski focustada elgard vardı. aynı sorun bende de oldu. önermem elgard kimseye... Yorum bağlantısı
Emre Üstündağ 2 Şubat 2014 Yazar Paylaş 2 Şubat 2014 Lumar marka 250 lira fiyat aldım normal mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts