İçeriğe Yönlendir

Sizce Hangi Marka Cam Filmi ?

Emre Üstündağ

Recommended Posts

Emre Üstündağ

Elgard kolay kolay solmaz kaliteli bir filmdir biz elgard filmli araci 5 yıl kullandık, ne solma ne atma ne morarma oldu. Şaşırdım.

peki lumara 250 fiyat aldım nasıl sence abi... :unsure2:

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

İzmir de bu işi iyi yapan bir yer bulmam lazım...

bende izmirdeyim,bende cam filmi taktırmayı düşünüyorum.

arka camlar,ama kaliteli olmak şartıyla

Başka iyi yapan yerlerde mutlaka vardır ama İzmir Çınarlı'da Joy Car Care diye bir mekan var.  Çınarlı Polis Merkezinin karşı çaprazında.  En son Madico marka filmleri kullanıyorlardı.  Garantili işçilikleri var.  Beğenmediğiniz yeri söküp tekrar film çekiyorlar v.s.  Sıfır km. araç satan bayilerdeki cam film işlerinin çoğunu taşeron olarak bu işletme yapıyor.  2011 yılı haziranında Opel Corsa aracımın camlarına(ön cam hariç) 200 TL ye 2 numara film çektirmiştim.  Son fiyatlarını bilmiyorum ama giderseniz mutlaka sıkı pazarlık edin !  Fayda fiyat açısından tavsiye edilebilecek bir yer.  

Joy Car Care den de iyi yine Çınarlı'da Ziebart mevcut.  2008 yılı Mart ayında yaptırdığımız, cam filmi ve kaput koruyucu hala mükemmel formda.  İşçilik olarak kesinlikle kusursuzlar.  Camlar yarı açıkken bile camlarda film olup olmadığını anlamak çok zor.  Yaptırırken çok pahalıydı, hala da öyledirler. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

hocam siz gelmeden akşam üstü film konusunda Hüseyin abi ve Necat abi ile bu konuyu konuşuyorduk.Necat abi çınarlı da bir yerden bahsetti.onların sitesini buldum isterseniz özelden yazabilirim.

Yazabilirsin tabiki serkan.Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Özgür Uruk

Izmirde bende dusunuyorum bu hafta icinde. Banada yardimci olabilwcek var mi usta konusunsa

Yorum bağlantısı
Emre Üstündağ

Lumarı ben kampanya dışında 500 600 tl den aşağı çeken bir yer görmedim Ankara'da bunu da belirteyim. Amaç görsellik ise yani güneşmiş uv miş pek aramıyorsanız orta kalite bir film çektirin yeter. Filme çok yüksek para vermeye gerek yok. Ruhsata işletme gibi durumunuz varsa en kalitelisini çektirin.

Aynen Eren abi görsellik arıyorum. güneş pek rahatsız etmiyor. :)

Yorum bağlantısı
Emre Üstündağ

O zaman ne gerek var zaten yarın bir gün trafik söktürecek ucuz yollu ama morarma vs yapmayacak bir film çektir tamam.

tamam abim hiç düşünmedim. trafiği ... :(  :bravo:

Yorum bağlantısı

Ben de ucuza kaçma taraftariyim. Çok pahaliya kacmamak lazım anahtari takip cizerse polis yazık olur. Sadece işçilik iyi olsun balon vs yapmasin yeterli bence

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...