İçeriğe Yönlendir

Ruhsata Lpg Yazmamışlar

Soner Özel

Recommended Posts

Soner Özel

Arkadaşlar merhaba,

Benim sorunum yeni aldığım aracın plakalarını değiştirdim bu nedenle ruhsat da değişti fakat yeni ruhsatta sadece benzinli yazıyor ama aracın lpg si ruhsata işliydi ben bunu sonradan fark ettim şimdi ne yapmam gerek yardımcı olabilirmisiniz? 

Yorum bağlantısı
Soner Özel

Trafik şubeye gidip söylemek yeterli olur mu yoksa herhangi bir evrak hazırlamak mı gerekli?

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Valla bence eskisinde işliyse aynen geçmeleri lazımdı..Gidip durumu anlatın düzeltmeleri lazım.Onların hatası olmuş..

Yorum bağlantısı
Birol Şahingöz

Valla bence eskisinde işliyse aynen geçmeleri lazımdı..Gidip durumu anlatın düzeltmeleri lazım.Onların hatası olmuş..

+1

Yorum bağlantısı
Soner Özel

Ya ben aracı İzmir den aldım noterde plaka değişsin dedim ona göre evrak düzenlendi bugünde gidip yeni ruhsat ve plakaları aldım iş yerine geldiğimde fark ettim ruhsatta sadece benzinli yazıyor şimdi iş yerinden izin alıp gitme şansımda yok şuan için. Eski ruhsatta benzin-lpg ibaresi vardı zaten sızdırmazlık kağıdı MMO dan alınan lpg-cng ruhsatı da var ama o eski 35 plaka olarak görünüyor ne yapmam gerek şimdi bilemedim ben ya onları da mı değiştirmem gerek?

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

ruhsatı çıkarttığınız trafik şubeye gidin,önceden aracın lpg si işli ise onlar görürler zaten.büyük ihtimalle elinizdeki ruhsatta "benzin" yazısının hemen yanına "-lpg" ibaresini ekleyrek sizi gönderecekler.(istedikten sonra 1 dakikada yaparlar,yazıcıları var,aynı ruhsatı koyup sadece lpg ekleyebilir sanırım)

olmazsa da sorun yok,ruhsatınızı aynı anda değiştirirler çünkü hata o kuruma ait.sizden ruhsat parası da almamaları lazım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

ruhsatı çıkarttığınız trafik şubeye gidin,önceden aracın lpg si işli ise onlar görürler zaten.büyük ihtimalle elinizdeki ruhsatta "benzin" yazısının hemen yanına "-lpg" ibaresini ekleyrek sizi gönderecekler.(istedikten sonra 1 dakikada yaparlar,yazıcıları var,aynı ruhsatı koyup sadece lpg ekleyebilir sanırım)

olmazsa da sorun yok,ruhsatınızı aynı anda değiştirirler çünkü hata o kuruma ait.sizden ruhsat parası da almamaları lazım.

Ben de aynen böyle düşünüyorum..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...