Yagiz Erturk AYTAR 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 arabamı sonunda güzelce yıkadım beğenilerinize sunuyorum yavrumu 6 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Çok güzel ...gündüz farları karizmaya karizma katmış.Kazasız belasız kullanın. Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 hani benim bi-xenon'um nerde? gündüz farım, topacım... plaka da çok değişik geldi gözüme. 1 Yorum bağlantısı
Yagiz Erturk AYTAR 3 Şubat 2014 Yazar Paylaş 3 Şubat 2014 Maşallah. Teşekkür ettim Murat Abi 41 X Eyvallah Fatih kardeşim Çok güzel ...gündüz farları karizmaya karizma katmış.Kazasız belasız kullanın. Güzel dilekler için teşekkürler Erol Abi Hayırlı Olsun Bunun üzerine Şırdan+BıcıBıcı yenir Valla Göksen hocam doğru söylüyorsun öyle bir yenir ki ama şu an Adanada değilim İçinide görseydik yoksa kirlimi ? Tabi ki Atilla Bey ne demek yok girmişken iç dış komple girdim Maşallah Sağolasın Birol Abi Yorum bağlantısı
Yagiz Erturk AYTAR 3 Şubat 2014 Yazar Paylaş 3 Şubat 2014 hani benim bi-xenon'um nerde? gündüz farım, topacım... plaka da çok değişik geldi gözüme. Plaka elden geçti kardeşim Maşallah Eyvallah Alper kardeş Yorum bağlantısı
Atilla Atun 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Teşekkür ettim Murat Abi Eyvallah Fatih kardeşim Güzel dilekler için teşekkürler Erol Abi Valla Göksen hocam doğru söylüyorsun öyle bir yenir ki ama şu an Adanada değilim Tabi ki Atilla Bey ne demek yok girmişken iç dış komple girdim Sağolasın Birol Abi Sözümü geri alıyorum Cincik gibi olmuş. Ellerin dert görmesin sanki benim arabamı temizlemişsin . Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 maşallah ben de bayadır temizleyemiyorum böyle arabayı leş gibi geziyoruz temizken bi başka biniyo insan Yorum bağlantısı
Erhan Güler 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 arabamı sonunda güzelce yıkadım beğenilerinize sunuyorum yavrumu Hocam güle güle kullan, MaşALLAH Yorum bağlantısı
Yagiz Erturk AYTAR 3 Şubat 2014 Yazar Paylaş 3 Şubat 2014 Sözümü geri alıyorum Cincik gibi olmuş. Ellerin dert görmesin sanki benim arabamı temizlemişsin . SAğolasın Atilla Abi.Bazı insanlar ya ne uğraşıyon bırak ver 15 kağıt iç dış halletsinler diyor ama ben öyle düşünmüyorum gerçekten temizlemek uğraşmak benim için büyük keyif maşallah ben de bayadır temizleyemiyorum böyle arabayı leş gibi geziyoruz temizken bi başka biniyo insan Eray kardeş gerçekten araba temiz olunca daha bi binesi geliyor insanın Hocam güle güle kullan, MaşALLAH Eyvallah Erhan hocam bil mukabele Yorum bağlantısı
Yagiz Erturk AYTAR 3 Şubat 2014 Yazar Paylaş 3 Şubat 2014 Maşallah iyi günlerde kullanın Eyvallah Mahmut Abim Yorum bağlantısı
Yagiz Erturk AYTAR 3 Şubat 2014 Yazar Paylaş 3 Şubat 2014 Güle güle kullanın. Teşekkür ettm Emre kardeş Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Maşallah kazasız belasız keyifli sürüşler Yorum bağlantısı
Yagiz Erturk AYTAR 3 Şubat 2014 Yazar Paylaş 3 Şubat 2014 Maşallah. eyvallah hocam hey maşallah saol serkan kardeş Maşallah Eyvallah kardeş Maşallah... Allah kaza bela vermesin... Sağolasın Selçuk abi Maşallah kazasız belasız keyifli sürüşler Saolasın kardeş Mis gibi olmuş maşallah... Teşekkür ettm Sertaç Abi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Maaşallllah cillop gibi bir FORD ALLAH kaza bele vermesin Yorum bağlantısı
Recommended Posts