Sani Gerşon 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Arkadaşlar lütfen resimli alıntı yapmayalım. Maşallah Yorum bağlantısı
İbrahim Can 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Allah kazasiz bekasiz agiz tadiyla binmeyi nasip etsin cok guzel bir focus. Yorum bağlantısı
Yagiz Erturk AYTAR 3 Şubat 2014 Yazar Paylaş 3 Şubat 2014 Maaşallllah cillop gibi bir FORD ALLAH kaza bele vermesin Teşekkürler Okan Abi Arkadaşlar lütfen resimli alıntı yapmayalım. Maşallah Teşekkür ettim Sani Bey Gule gule kullani Eyvallah Kasım Bey Allah kazasiz bekasiz agiz tadiyla binmeyi nasip etsin cok guzel bir focus. İbrahim kardeşim saolasın Yorum bağlantısı
Alirıza Yaman 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 10 numara 5 yıldız Maşallah Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Yagiz Erturk AYTAR 3 Şubat 2014 Yazar Paylaş 3 Şubat 2014 Güle güle kullanın... Sağolasın Emre Hocam 10 numara 5 yıldız Maşallah Allah kaza bela vermesin. Sağol Ali Rıza Kardes Yorum bağlantısı
Yagiz Erturk AYTAR 3 Şubat 2014 Yazar Paylaş 3 Şubat 2014 Maşallah çok güzel. Eyvallah Kardeşim Güle güle kullan meslektaşım Sağolasın Meslektaş Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 yagız bey hayırlı olsun maşallah cok güzel bir araba allah kaza bela vermesin ayrıca bende adanalıyım yardıma veya herhangı birseye ihtiyac duyarsanız iletişime gecelim 2006 mondeo sahıbıyım Yorum bağlantısı
Akan Belen 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Hayırlı olsun.Kazasız belasız Işık ile mi alakalı bilmiyorum ama ön tampon da renk farkı var gibi geldi bana Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Maşallah Renk,donanım cillop, Allah nazarlardan saklasın Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 Yağız, 10 numara beş yıldız olmuş birader....... Adanalıyık, Allahın adamıyık, Ceketi satar yolda yatarık, Bici yerik, yaya gezerik......... (hanım Adana'lı) Yorum bağlantısı
Yagiz Erturk AYTAR 4 Şubat 2014 Yazar Paylaş 4 Şubat 2014 yagız bey hayırlı olsun maşallah cok güzel bir araba allah kaza bela vermesin ayrıca bende adanalıyım yardıma veya herhangı birseye ihtiyac duyarsanız iletişime gecelim 2006 mondeo sahıbıyım Sağolasın cengiz kardeş memnun oldum herhangi bir sıkıntıda iletişime geçeriz inşallah maşallah kaza bela uzak olsun inş. çok teşekkür ettim Hayırlı olsun.Kazasız belasız Işık ile mi alakalı bilmiyorum ama ön tampon da renk farkı var gibi geldi bana Sağolasın Akan Hocam Işıktandır Akan hocam araçta boya yok Maşallah Renk,donanım cillop, Allah nazarlardan saklasın Sağolasın Ozan kardeşim eyvallah Yağız, 10 numara beş yıldız olmuş birader....... Adanalıyık, Allahın adamıyık, Ceketi satar yolda yatarık, Bici yerik, yaya gezerik......... (hanım Adana'lı) Eyvallah Ayhan Abi 1 Yorum bağlantısı
Yagiz Erturk AYTAR 4 Şubat 2014 Yazar Paylaş 4 Şubat 2014 Maşallah. Adanalı ya.. Sağolasın Kerem Hocam Yorum bağlantısı
Yagiz Erturk AYTAR 4 Şubat 2014 Yazar Paylaş 4 Şubat 2014 Maşallah.. Güle güle kullanın.. Sağol Sercan kardeşim Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 (düzenlendi) Bugün yolda giderken bir araç dikkatimi çekti daha doğrusu gündüz farı dikkatimi çekti önce mondeo sandım bir baktım sizin focus.Çok güzel görünüyordu ve çok orjinal duruyor maşallah hocam Kilis'te olduğunuzu Ali abiden öğrendim Gaziantep buluşmasında.Profilde de Adana yazıyor sonradan öğrendim Kilis'te olduğunuzu.İsterseniz müsait bir zamanınızda görüşebiliriz 5 Mart 2014 tarihinde Mustafa AKTÜRK tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 Bugün yolda giderken bir araç dikkatimi çekti daha doğrusu gündüz farı dikkatimi çekti önce mondeo sandım bir baktım sizin focus.Çok güzel görünüyordu ve çok orjinal duruyor maşallah hocam Kilis'te olduğunuzu Ali abiden öğrendim Gaziantep buluşmasında.Profilde de Adana yazıyor sonradan öğrendim Kilis'te olduğunuzu.İsterseniz müsait bir zamanınızda görüşebiliriz Görüştüğünüz de ben de telefonla bağlanmak isterim Mustafa. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 Görüştüğünüz de ben de telefonla bağlanmak isterim Mustafa. İnşallah abi, seni de sohbete dahil ederiz abi Bugün Yağız hocayı takip ettim ama kaybettim ulaşamadım 1 Yorum bağlantısı
Yagiz Erturk AYTAR 6 Mart 2014 Yazar Paylaş 6 Mart 2014 Bugün yolda giderken bir araç dikkatimi çekti daha doğrusu gündüz farı dikkatimi çekti önce mondeo sandım bir baktım sizin focus.Çok güzel görünüyordu ve çok orjinal duruyor maşallah hocam Kilis'te olduğunuzu Ali abiden öğrendim Gaziantep buluşmasında.Profilde de Adana yazıyor sonradan öğrendim Kilis'te olduğunuzu.İsterseniz müsait bir zamanınızda görüşebiliriz Mustafa hocam eyvllah çok tşkler Tabi hocam görüşelim inşallah Görüştüğünüz de ben de telefonla bağlanmak isterim Mustafa. Ali abi buluşma yaptınız mı ya haberleşemedk seni de ararz abi İnşallah abi, seni de sohbete dahil ederiz abi Bugün Yağız hocayı takip ettim ama kaybettim ulaşamadım Mustafa hocam bu arada nerde gördün beni gelseydin keşke konuşurduk Yorum bağlantısı
Ali Eren 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 Ali abi buluşma yaptınız mı ya haberleşemedk seni de ararz abi http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/254556-gaziantep-bulu%C5%9Fma-foto%C4%9Fraflar%C4%B1-23022014/ Buluşmayı yaptık kardeşim. Özellikle seninle haberleşmek istemedim. Yengeyi yalnız bırakmaman için. Mustafa ile görüştüğünüzde konuşuruz telefonda. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 Mustafa hocam eyvllah çok tşkler Tabi hocam görüşelim inşallah Ali abi buluşma yaptınız mı ya haberleşemedk seni de ararz abi Mustafa hocam bu arada nerde gördün beni gelseydin keşke konuşurduk Hocam telefon numaramı mesaj olarak gönderdim.Ne zaman müsait olursanız haberleşip görüşürüz.Beşevlerde sima marketin yanından dönüyordunuz.Bende ışıklarda bekliyordum sizi takip edeyim ama bulamadım Yorum bağlantısı
Recommended Posts