Serhat ipeksoy 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 internette gezinirken rastladığım bir video yazlık, kışlık ve 4 mevsim lastiklerin arasındaki farkı açıkça ortaya koyuyor herkese kazasız, güvenli sürüşler dileğiyle 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Ben bu videoya inanmıyorum.. karda kar lastiği iş görür ama buzda yürümez.. Buzda çivili lastik den başkası hikaye.. yada zincir.. Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Ben bu videoya inanmıyorum.. karda kar lastiği iş görür ama buzda yürümez.. Buzda çivili lastik den başkası hikaye.. yada zincir.. Ben de buzda bu kadar fark olacağına inanmıyorum. Muhakkak fark eder ama videodaki gibi diğerlerinin yağ gibi kaydığı yerde rayların üstünde gibi dönmüyor. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Ben de buzda bu kadar fark olacağına inanmıyorum. Muhakkak fark eder ama videodaki gibi diğerlerinin yağ gibi kaydığı yerde rayların üstünde gibi dönmüyor. Çok abartılı abi videodaki sahne, ama nasıl döndürmüşler anlıyamadım.. Yorum bağlantısı
Erkam Elma 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Buz üzerinde test ile kıyaslamak doğru değil bence de Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 Çok abartılı abi videodaki sahne, ama nasıl döndürmüşler anlıyamadım.. Esp, asr, tvc, abs, asd ne varsa kullanmışlar. Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Esp, asr, tvc, abs, asd ne varsa kullanmışlar. bizim arabada o saydıklarından hiçbiri yok. sadece "lpg" var. demek ki zincir e devam 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 (düzenlendi) Ben bu videoya inanmıyorum.. karda kar lastiği iş görür ama buzda yürümez.. Buzda çivili lastik den başkası hikaye.. yada zincir.. Ben de buzda bu kadar fark olacağına inanmıyorum. Muhakkak fark eder ama videodaki gibi diğerlerinin yağ gibi kaydığı yerde rayların üstünde gibi dönmüyor. Çok abartılı abi videodaki sahne, ama nasıl döndürmüşler anlıyamadım.. Buz üzerinde test ile kıyaslamak doğru değil bence de Esp, asr, tvc, abs, asd ne varsa kullanmışlar. Hayır arkadaşlar, kış lastiğini cam gibi buzda kullanmadığınız belli. Evet, lastikte çivi varsa kış lastiğine göre şüphesiz daha iyi bir kavrama olur. Ancak kış lastiği de azımsanmayacak şekilde, cam gibi buzda tutunma, çekiş ve viraj kabiliyeti sağlıyor. Sıklıkla, bizzat denedim. Hiç şüpheniz olmasın. Şöyle tasfir edeyim. Pencere camını buz farzedelim. Sert plastik bir telefonu, klavyeyi, ne bileyim plastik bir boruyu bu cam üzerinde bastırark ilerletmeye çalışın. Hiç te zor değildir. Kayar gider. Bir de elinize silgi alın. Aynı şeyi yapın. Nasıl? Kaymıyor değil mi? Veya çok zor kayıyor. İşte aynı hesap. Kullanmadan bilmeniz imkansız. Kullanınca da vay be deniyor. Bu kadar mı fark olur. Meğer ben pamuk ipliğinde gidiyormuşum deniyor. İkinci ve pek çoğunuzu daha da yakından ilgilendiren bir konu da masraf. Para. 2004-2009 arasında Clio arabam vardı. 131 bin km kullandım. Arabayı ilk alınca bir takım kış lastiği aldım o kadar. 131 bin km tek takım lastik kullanabiliyor musunuz? Sanmam. Yine 70-80 bin gibi en fazla, bir takım daha lastik alınıyor. Ben bunu baştan yaptım. Hem aynı parayı verdim, hem güvenli sürdüm, hem de bilgi sahibi oldum. Focusuma da Aralık ayında taktırdım. Hepi topu 500 lira. Bazılarımızın lastiği için hadi en kralı olsun 1.000 tl. Onu da takside bölüyorlar. Yani misal olarak merceksiz fara veya sislere apaçi usulü xenon taktırmaktan çok daha akıllıca bir yatırım değil mi? Honda Jazz aracımda da 1 er takım lastiğim var. 90 bin km dir bunları kullanıyorum. Lastiklerim de bi 50-60 bin daha giderler. Eee, 150 bin kilometrede yine 2 takım lastik almış oluyorum. Aynı para. Jazz da anti patinaj ve esp de var. Kış lastiği olmadıktan sonra abs durma mesafesini uzatır unutmayın. Anti patinaj da, daha beter gidememenizi sağlar. Bu da ayrı bir konu. Sonuç; Mersin, Antalya, Muğla v.s. gibi sıcak bölgelerde yaşamayanlar haricinde, güvenlik ve maliyet avantajı varken, kim neden kış lastiği alıp kullanmaz, anlamak mümkün değil. 7 Şubat 2014 tarihinde özgür özuysal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Ben kendi tecrubeme dayanarak söyledim karda da buzda da araç kullandım. Kış lastiği hiç videodaki gibi bi olanak sağlamıyor buzda.. He şu olabilir videodaki lastik çok çok iyi bi lastikdir, biz alamayız o lastiği ozaman zaten bi anlamıda yok Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Ben kendi tecrubeme dayanarak söyledim karda da buzda da araç kullandım. Kış lastiği hiç videodaki gibi bi olanak sağlamıyor buzda.. He şu olabilir videodaki lastik çok çok iyi bi lastikdir, biz alamayız o lastiği ozaman zaten bi anlamıda yok Çok tecrübeli bir arkadaşımızsın tebrikler Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Ben bu videoya inanmıyorum.. karda kar lastiği iş görür ama buzda yürümez.. Buzda çivili lastik den başkası hikaye.. yada zincir.. Banyoda falan ıslak zeminler çok kaygan olur. Çıplak ayakla basmak çok tehlikelidir. Bazı banyo terlikleri çıplak ayakla basmış gibi kayarken bazılar gerçekten kaymaz... Yorum bağlantısı
Ali Eren 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Kış lastiği elbette önemli ama buzda onun da önemi kalmıyor. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Banyoda falan ıslak zeminler çok kaygan olur. Çıplak ayakla basmak çok tehlikelidir. Bazı banyo terlikleri çıplak ayakla basmış gibi kayarken bazılar gerçekten kaymaz... Doğru mantık olmuş.. "Gerçekler acıdır, biberde acıysa biber gerçektir, şeker sahte" Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Ben bu videoya inanmıyorum.. karda kar lastiği iş görür ama buzda yürümez.. Buzda çivili lastik den başkası hikaye.. yada zincir.. Ben de buzda bu kadar fark olacağına inanmıyorum. Muhakkak fark eder ama videodaki gibi diğerlerinin yağ gibi kaydığı yerde rayların üstünde gibi dönmüyor. Çok abartılı abi videodaki sahne, ama nasıl döndürmüşler anlıyamadım.. Buz üzerinde test ile kıyaslamak doğru değil bence de Yanılıyorsunuz, öncelikle kar lastiği değil kış lastiği. Bir materyalin başka bir materyale sürtünürken oluşan bir sürütünme oranı yada katsayısı vardır, buzun sertliği bellidir, sert bir yüzeye sert bir materyal sürterseniz kayma çok olacaktır, ancak buzuda tutnma için belli bir sertlik gerekir, lastikteki kauçuk ısıya tepki verir lastik ne kadar yumuşak olursa o kadar iyi tutunur varsayarsak, soğuyan kauçuk sertleşecektir bu da ideal tutunma sertliğini aşacak anlamına gelir, kış lastikleri ise shore değeri olarak da denilen sertlik değeri 7 derecenin altında ideal hale geliyor ve optimum tutunma sağlıyor, ancak yaz lastiği soğudukça dahada sertleşiyor ve kayma için oldukça elverişli hale geliyor, yani buradaki fark lastik dişleri falan değil lastiğin slika hamurunun özelliğidir, unutmayalım. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Ben video da bir art niyet göremedim..Yani birşey pazarlıyorlarmış gibi gelmedi Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Tm sizin dediğiniz olsun Ben gözümle gördüğüme yaşadığıma inanırım 4 takım kış-kar lastiğiniz varsa buzlu boş bi alanda kendiniz deneyin bakalım bmw gibi dönebilicekmisiniz.. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Kış lastiği elbette önemli ama buzda onun da önemi kalmıyor. Yazdıklarımı okuyunuz. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Kış lastiği buz üzerinde de işe yarar. Buyrun video. İlk yarısı karlı zemin, 2. yarı buz üzerinde test. Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Eger video'daki gibi kis lastigi ise yariyorsa bizim aldiklarimiz baska birsey o zaman, kis lastigi var arabanin uzerinde ama dans ediyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Yaptığım yorumdan kış konusunda tecrübesiz olduğum anlamı nasıl çıkmış anlamadım. Çok defa karda buzda araba kullandım. Şu an da goodyear ug8 lastiklerim var arabamda, kış lastikleri arasında en iyilerinden biri, buzda beni şaşırtacak bir tutuş hissetmedim. Karda dişlerinin de çok iyi olmasının etkisiyle çok faydasını gördüm ama birkaç kez virajda buza denk geldim neredeyse yaz lastikleri gibi kayıyor. Şunu da belirteyim fark yoktur demiyorum kesinlikle, kardaki farkını bariz hissediyorum hatta ıslak asfaltta bile çok iyi ama buzda aman aman bir fark yok. Ben karda buzda zevkine bile araba kullanan ve zevkine spin attırıp kaydırıp arabanın limitlerini zorlamaya çalışan bir sürücü olarak bunları söylüyorum. Videoda yaz lastiğinin zerre kadar tutunamadığı bir dönüşte kış lastiğinin raylarda gider gibi arabayı döndürmesi abartılı geldi, az biraz kayarak dönse anlarım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Yazdıklarımı okuyunuz. Yazdıklarınızı okudum Özgür Bey. Siz foruma ne zaman üye oldunuz bilmiyorum ama ben Gaziantep'e geleli 1,5 sene oldu. Forumdan arkadaşlar bilir, daha önce 7 yıl Muş'ta idim. Belki siz de Doğu'nun iklimini bilirsiniz. Çok fena kış şartları vardır. Ben bu en kötü şartlarda Muş'ta otomobil de kullandım, okulun transit minibüsünü de. Kış lastiği işe yaramaz demiyorum zaten. (Gaziantep'te çok fazla kar yağışı olmadığı halde kışlık lastik kullanıyorum.) Kış lastiği buzda illaki yazlık lastiğe göre daha iyi tutunma sağlar ama bir yere kadar. Muş gibi yerde köy yollarında cam gibi buzda çok fazla kullandım. Bir takım yaz, bir takım kış lastiğini 131 bin km. kullandım demişsiniz. 5 yıl da yaptınız galiba bu km'yi. Bunun kaç bini yaz lastikleri ile yaptınız. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 Yazdıklarınızı okudum Özgür Bey. Siz foruma ne zaman üye oldunuz bilmiyorum ama ben Gaziantep'e geleli 1,5 sene oldu. Forumdan arkadaşlar bilir, daha önce 7 yıl Muş'ta idim. Belki siz de Doğu'nun iklimini bilirsiniz. Çok fena kış şartları vardır. Ben bu en kötü şartlarda Muş'ta otomobil de kullandım, okulun transit minibüsünü de. Kış lastiği işe yaramaz demiyorum zaten. (Gaziantep'te çok fazla kar yağışı olmadığı halde kışlık lastik kullanıyorum.) Kış lastiği buzda illaki yazlık lastiğe göre daha iyi tutunma sağlar ama bir yere kadar. Muş gibi yerde köy yollarında cam gibi buzda çok fazla kullandım. Bir takım yaz, bir takım kış lastiğini 131 bin km. kullandım demişsiniz. 5 yıl da yaptınız galiba bu km'yi. Bunun kaç bini yaz lastikleri ile yaptınız. Şimdi benim karşı çıktığım laf, cam gibi buzda kış lastiği de olsa, sürüşe bir etkisi olmayacağıdır görüşü. Ben cam gibi buzda da kullandım, farkı evet var. Siz de aynısını söylüyorsunuz zaten. Ama tabi ki o da bir yere kadar. Buna da katılıyorum. Bir takım yaz (arabanın üzerinde gelen) bir de benim aldığım kış lastikleriyle evet 5 yılda 131 bin km kullandım. Hatta arabayı Kasım'da aldım, araba 1000 km civarında iken hemen kışlık lastik alıp taktım. Genelde 4,5 ay kış lastiği 7,5 ay yaz lastiği kullanıyorum. Bu durumda aşağı yukarı yazlık lastiği 70 bin, kışlığı da 60 bin civarı kullanmışımdır tahminen. 70 bin sonunda da Continental markalı yazlık lastik haşat olmuş, üzerinden parçalar kopmaya başlamış, beni bir daha Continental almama konusunda ikna etmişti. Kışlıkla Pirelli carwing markalıydı, performans harika idi. Yorum bağlantısı
Ali Eren 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 (düzenlendi) Şimdi benim karşı çıktığım laf, cam gibi buzda kış lastiği de olsa, sürüşe bir etkisi olmayacağıdır görüşü. Ben cam gibi buzda da kullandım, farkı evet var. Siz de aynısını söylüyorsunuz zaten. Ama tabi ki o da bir yere kadar. Buna da katılıyorum. Bir takım yaz (arabanın üzerinde gelen) bir de benim aldığım kış lastikleriyle evet 5 yılda 131 bin km kullandım. Hatta arabayı Kasım'da aldım, araba 1000 km civarında iken hemen kışlık lastik alıp taktım. Genelde 4,5 ay kış lastiği 7,5 ay yaz lastiği kullanıyorum. Bu durumda aşağı yukarı yazlık lastiği 70 bin, kışlığı da 60 bin civarı kullanmışımdır tahminen. 70 bin sonunda da Continental markalı yazlık lastik haşat olmuş, üzerinden parçalar kopmaya başlamış, beni bir daha Continental almama konusunda ikna etmişti. Kışlıkla Pirelli carwing markalıydı, performans harika idi. Özgür Bey, buz konusunda hem fikiriz demek ki. Ancak lastik ömrü için 70bin ya da 60bin çok fazla. Üzerinden parçalar kopması da gayet normal. Bence bu kmleri görmeden en fazla 50binkmde lastikler değişmeli. Benim aracımdaki lastikler(michelin) şu an 50bin km civarı. Her ne kadar diş derinliği iyi olsa da yol tutuş ve fren mesafesinde çok zayıfladılar. Sizin 70 bine kadar kullanmaya cesaret etmenize şaşırdım doğrusu. 10 Şubat 2014 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Özgür Bey, buz konusunda hem fikiriz demek ki. Ancak lastik ömrü için 70bin ya da 60bin çok fazla. Üzerinden parçalar kopması da gayet normal. Bence bu kmleri görmeden en fazla 50binkmde lastikler değişmeli. Benim aracımdaki lastikler(michelin) şu an 50bin km civarı. Her ne kadar diş derinliği iyi olsa da yol tutuş ve fren mesafesinde çok zayıfladılar. Sizin 70 bine kadar kullanmaya cesaret etmenize şaşırdım doğrusu. Yazlık lastiklerimi genelde 60-70 bin km kullanıyorum. Continental lastikler aşırı sert olduklarından dağıldılar. Yoksa şimdiki yaz lastiklerim de 50 bin km kullanılmıştır. Net 15-20 bin daha giderler. Herhangibir deformasyon da yok. 50 bin son derece erken bir rakam benim için. Bugüne kadar eskidiği için hiçbir lastiğimi 50 binde değiştirmedim. Yorum bağlantısı
Ali Eren 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Yazlık lastiklerimi genelde 60-70 bin km kullanıyorum. Continental lastikler aşırı sert olduklarından dağıldılar. Yoksa şimdiki yaz lastiklerim de 50 bin km kullanılmıştır. Net 15-20 bin daha giderler. Herhangibir deformasyon da yok. 50 bin son derece erken bir rakam benim için. Bugüne kadar eskidiği için hiçbir lastiğimi 50 binde değiştirmedim. Özgür Bey, lastiğin eskimesi sadece diş derinliğinin azalması mıdır sizce? Yol tutuş ve fren mesafesinde 50binden sonra azalma olmuyor mu? Yorum bağlantısı
Recommended Posts