Gürkan Başbağcı 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 Yapmış olduğum far karartma işlemini paylaşmak istedim. Far araçtan söküldü Üzerindeki film çıkarıldıktan sonra cam çıkarıldı ve boyanacak yerler zımparalandı. Boya değmeyecek olan kısımlar kağıt bant ve alüminyum folyo ile kapatıldı Boyama işlemine başlandı. Siyah parlak boya. Boyandıktan sonraki hali Boya kuruduktan sonra bantlar ve folyo kaldırıldı Far camları yıkandıktan sonra yapıştırma işlemine geçildi. Camın geçeceği kısıma silikon sıkıldı. Yapıştırma işleminde kullanıılan silikon. Farın kapatıldıktan sonraki hali. Daha sonra soğuk bi yerde kurumaya bırakıldı 1 gün sonra montajı yapıldı. Ve son halinden görüntüler. 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 Ellerinize sağlık. Güle güle kullanın. Gayet şık olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 açmaya cesareti olan bir aradaş daha eline sağlık 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 Uygulama güzel ama bu fara pek yakışmamış. Bi-xenon yapıp far komple siyah yapılmalı bence. 2 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 Elinize sağlık ama sprey boya kullandığınız için uzun ömürlü olmayacak. Keşke fırın boya kullansaydınız. Sıcak ve sprey boya iyi geçinemezler. Zımpara yaptıktan sonra boyayınca bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bi-Xenon farlarımı sprey boya ile boyamıştım 1 yılı geçti şıkıntı olmadı sattım farlarımı 2 hafta önce şuanki farlarımıda tekrar sprey boya ile kararttım 2 haftadır kullanıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 Bi-xenon halojen kadar ısınıyor mu ? 6-7 ayönce arkadaşın aracının farlarınıda sprey boya ile karartım halojen far kullanıyor o. Üstelik onda kullandığım sprey boya kaliteli değildi 4 tl almıştık. Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 Bi-xenon halojen kadar ısınıyor mu ? fena ısınıyor hatta yanlış odaklanırsa plastiği bile eritir. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 18 Şubat 2014 Paylaş 18 Şubat 2014 Tebrikler gayet hoş olmuş, güle güle kullanın..... Yorum bağlantısı
Kadir Pulat 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 Yapmış olduğum far karartma işlemini paylaşmak istedim. Far araçtan söküldü Üzerindeki film çıkarıldıktan sonra cam çıkarıldı ve boyanacak yerler zımparalandı. Boya değmeyecek olan kısımlar kağıt bant ve alüminyum folyo ile kapatıldı Boyama işlemine başlandı. Siyah parlak boya. Boyandıktan sonraki hali Boya kuruduktan sonra bantlar ve folyo kaldırıldı Far camları yıkandıktan sonra yapıştırma işlemine geçildi. Camın geçeceği kısıma silikon sıkıldı. Yapıştırma işleminde kullanıılan silikon. Farın kapatıldıktan sonraki hali. Daha sonra soğuk bi yerde kurumaya bırakıldı 1 gün sonra montajı yapıldı. Ve son halinden görüntüler. isteyince oluyor Yorum bağlantısı
Fırat Tozlu 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Bence farın turuncu kapaklarını da söküp boyasaydın daha güzel oluyor. Sinyal ampüllerinide Osram Diadem taktığında çok hoş görünüyor 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts