Misafir 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Ben de epeydir içmiyorum...Ayran içince de uykum geliyor, bulacağız artık içecek bir şey yerine.. Serkan Bey, su için. Ben de aynı durumdaydım, su içiyorum artık illa ki içecek birşey almam gerekirse. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Serkan Bey, su için. Ben de aynı durumdaydım, su içiyorum artık illa ki içecek birşey almam gerekirse.Saygılarımla. En güzeli Yorum bağlantısı
Ali Eren 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Kola, tıkanan lavoboları açmak için idealdir. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Ben de spora basladigimdan beri caydan şekeri, ve bu tarz icecekleri kestim. Sporu bıraktım ama bunlara da başlamadım tekrar. Çok nadir bazı yemeklerin yanında iyi gidiyor Yorum bağlantısı
Ahmet Dinçer 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Şalgam alternatif olabilir +1 Aç - tok farketmez,doyasıya için , kebap, ciğer,kanat ve lavaş pide farketmez, hiç bir zararı yok,afiyet olsun Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Milli içeceğimiz Ayran candir hele yogurdu ev yapimiysa off off Yorum bağlantısı
Serkan Toker 12 Şubat 2014 Paylaş 12 Şubat 2014 Serkan Bey, su için. Ben de aynı durumdaydım, su içiyorum artık illa ki içecek birşey almam gerekirse. Saygılarımla. Suyu da lokantalar genelde Damla su veriyorlar, en iyisi yanımızda matara taşımak... Yorum bağlantısı
Recommended Posts