İçeriğe Yönlendir

Eryaman Civarı Konaklama.

Ali Ozan Yurtsever

Recommended Posts

Ali Ozan Yurtsever

Selamlar yazın eşimle beraber Ankara/Eryaman yakınlarında iki gün konaklayabileceğimiz temiz düzgün otel tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Teşekkürler şimdiden. . 

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Bizim oralarda da pek otel yok bildiğim kadarıyla ya :(

tarihinde Tolgahan Saglam tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Sincan tarafını bilmem ama Etimesgut da bir otel var. Lakin bugün metromuz açılmış olmalı artık ulaşımı dert etmeyin :D

Eryaman'da günlük kiralık daireler var onlara bir bakın

Kardeşim benim de aklıma geldi ama pek tavsiye edesim de gelmedi. Biliyorsun sanırım sebebini :flowers: 

Yorum bağlantısı

Sincan tarafını bilmem ama Etimesgut da bir otel var. Lakin bugün metromuz açılmış olmalı artık ulaşımı dert etmeyin :D

Kardeşim benim de aklıma geldi ama pek tavsiye edesim de gelmedi. Biliyorsun sanırım sebebini :flowers:

Doğru diyorsun kardeşim. Dediğin gibi metro açıldı, Kızılay'da kalınabilir  :flowers:

Yorum bağlantısı

Doğru diyorsun kardeşim. Dediğin gibi metro açıldı, Kızılay'da kalınabilir  :flowers:

Konu dışında olacak ama görüşemiyoruz hiç, olmuyor bak :) 

Yorum bağlantısı

Konu dışında olacak ama görüşemiyoruz hiç, olmuyor bak :)

Doğum gününe gelmeyi çok istedim Bahtiyar'lada konuştuk ama Kazan tarafındaydım ve çok geç döndüm kardeşim. Bir daha ki buluşmada artık :)

Yorum bağlantısı

Etimesgut merkezde büyük bir otel var. Oraya bir bakın derim. Eryamana en yakın yerleşim yerlerinden biri sonuçta.

Yorum bağlantısı
Harun Aydın

nerede kalacagız o zaman :)

otel yok eryamanda ama günlük kiralık evler var güvenlir büyük bir şirketten kiralayabilirsiniz fiyatları otel ile aynı 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Özkan

etimesgutta otel var, ama eryamanda hiç göremedim.

Etimesgutta kalmak isterseniz City otel var, Ankarada 2 tane city otel var siz etimesgutta bakabilirsiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

14 senelik Eryaman'lı olarak Eryaman'da hiç otel görmedim. :p

Abi yarın 11'de harikalar diyarında açılıyor. Bugün değil. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...