Ömür Sadıkoğlu 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 Herkese merhaba;Uzun süren araştırmalarım sonucunda aradığım 63.000 km'deki tertemiz Ford Fiesta'yı Kırklareli'de buldum ve ikinci sahibi olarak aranıza katıldım. Bir haftalık ilk tecrübe sonrasında da ne kadar doğru bir tercih yaptığımı anladım.Sizlere sormak istediğim ise şu, aracımda klima yok ve bu benim için ileriki dönemde muhtemelen konfor açısından sıkıntı olacak. İngiltere veya herhangi bir başka avrupa ülkesinden üretim yılı ve modele uygun olan klima kompresörü, triger kayışı ve gergi rulmanları, boruları, fan motoru, klima radyatörü, göğüslükteki kontrol paneli ve para tutan diğer parçalarını buradaki fiyatından çok daha makul bir fiyata kendim getirebiliyorum.Bu parçaları İstanbul veya İzmir'de takıp, klimayı aktif hale getirebilecek bir usta var mıdır? Bu benim için problemsiz bir çözüm olur mu? Ayrıca saydığım parça ücretleri hariç bana ne kadara patlar? Daha doğrusu astarı yüzünden pahalıya patlar mı?Belki satıp klimalı bir model almamı söyleyebilirsiniz ancak bulduğum araç kadar temizini kesinlikle bulamayacağım için böyle birşey yapmayı kesinlikle düşünmüyorum.Şimdiden yardımcı olan üyelere teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 Parçaları uygun fiyata temin edebiliyorsanız neden olmasın. İzmir de ustaeller,İstanbul da ise noname Ford servisi ile bir görüşün. İletişim bilgileri anlaşmalı iş yerleri bölümünde Yorum bağlantısı
Ömür Sadıkoğlu 13 Şubat 2014 Yazar Paylaş 13 Şubat 2014 Zaten forumu takip ettiğim kadarıyla da İstanbul'daki en iyi ustalar noname Ford servisi sanırım. Umarım bir umut verirler Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Ömür Sadıkoğlu 13 Şubat 2014 Yazar Paylaş 13 Şubat 2014 12,700 TL fiyatla ilan verilmişti. Pazarlıklar sonucunda ancak 12,000 TL'ya düşürerek alabildik. İlk sahibinden 60000 km bakımı yeni yapılmış, yalnızca sol arka çamurlukta lokal boya bulunan, klimasız bir araç. Benim açımdan iki kötü yanı var, birincisi klimasız olması. İkincisi içinde sigara içilmiş olması. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 mümkün değil, fiestaya has olarak, klima braketi blok üstünedir, klimasız fiestanın bloğu farklı olduğundan takılamaz, klima kompresörünü bağlayacak yer olmaz 2 Yorum bağlantısı
Ömür Sadıkoğlu 13 Şubat 2014 Yazar Paylaş 13 Şubat 2014 Teşekkür ederim Çağlar Bey. Anladığım kadarıyla klima kompresörünün motor bloğuna ara bağlantı parçası ayrı değil, bloğa entegre ve bu yüzden motor bloğu üzerine konumlandırılamıyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts