Gürkan Çakıroğlu 14 Şubat 2014 Paylaş 14 Şubat 2014 Merhaba arkadaşlar, Trend Aracımın teybini komple çerçeveleriyle değiştirerek Sony yaptım. Çok da güzel oldu diye düşünüyorum. Resimlerini de eklemeyi düşünüyorum. Sorun şu ki, herşeyiyle tam olarak çalışmasına rağmen Cd okuyamıyor ) Yani radyo usb ve bluetooth ile müziğe izin veriyor ) Sony teyp panelinin sisteme tanıtılması gerekebilir diye düşündük ) Bu konu ile ilgili fikri veya yardımı olabilecek arkadaşlar varsa yardım kabul edilir... Yorum bağlantısı
Nihat Sarpasan 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 cevap cd çaların içinde kaçak yolcu var yanı mınık yaramazlar yabancı madde atmışlardır baktırmanızda fayda var yoksa neden çalmasın başıma geldı o yüzden cevap yazdım.saygılar HERFORD NİHAT Yorum bağlantısı
Gürkan Çakıroğlu 18 Şubat 2014 Yazar Paylaş 18 Şubat 2014 Teşekkürler Nihat Usta Sorun çözülmüştür Herford servis sayesinde Yorum bağlantısı
Ufuk Çetinkaya 2 1 Mart 2014 Paylaş 1 Mart 2014 Merhaba arkadaşlar, Trend Aracımın teybini komple çerçeveleriyle değiştirerek Sony yaptım. Çok da güzel oldu diye düşünüyorum. Resimlerini de eklemeyi düşünüyorum. Sorun şu ki, herşeyiyle tam olarak çalışmasına rağmen Cd okuyamıyor ) Yani radyo usb ve bluetooth ile müziğe izin veriyor ) Sony teyp panelinin sisteme tanıtılması gerekebilir diye düşündük ) Bu konu ile ilgili fikri veya yardımı olabilecek arkadaşlar varsa yardım kabul edilir... bende b max aracıma bunu düşündüm hatta servise de sordum ama bunun imkansız olduğunu söylediler. nasıl yaptığınıza dair biraz bilgi alabilmemiz mümkün mü. teşekkürler. Yorum bağlantısı
Gürkan Çakıroğlu 3 Nisan 2014 Yazar Paylaş 3 Nisan 2014 Servistekiler bilmiyor. Mevcut paneli çıkartıp sony takılıyor ve direk çalışıyor yani tanıtma ve uyum gibi bir problem yok. Herford servis Ataşehir Nihat beyden detaylı bilgi alabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts