İçeriğe Yönlendir

Ankara Yenimahalle Kaza

Harun Aydın

Recommended Posts

Harun Aydın
(düzenlendi)

Ankara’da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı otomobil yön levhası direğine çarparak, paramparça oldu. Kazada polis memuru Coşkun Çakmak hayatını kaybetti.

xRr79G.jpg

Allah kimsenin başına kaza vermesi...

Kaç Km Hz la bu hale gelmiş bilmiyorum aracıda merak ettim :(

tarihinde Harun Aydın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz

Yağmurda sürat çok tehlikeli hep tehlikeli ama yağmurda çok daha fazla tehlikeli. Ankara'da yağmur yağınca şoförlerin tepkileri garipleşiyor trafik çok yavaşlıyor. Arabada Fusion galiba çamurluğun bakarsanız.

Yorum bağlantısı
Harun Aydın

Yağmurda sürat çok tehlikeli hep tehlikeli ama yağmurda çok daha fazla tehlikeli. Ankara'da yağmur yağınca şoförlerin tepkileri garipleşiyor trafik çok yavaşlıyor. Arabada Fusion galiba çamurluğun bakarsanız.

Aynen yağmur yağdığında garipleşenler var hatta bi ara sağa çekip duran bir sürü araç gördüm

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Dün hafif bir yağış vardı. Çankaya da gözümün önünde bir kaza oldu.Normal zamanda mümkün değil olmazdı.Yağmur zemini çok kayganlaştırıyor.Özellikle az yağmışsa yeni yağmaya başlamışsa aman dikkat..

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

çok hızlıymış anlaşılan.korkuttu beni bu kaza ne hale gelmiş araba

Yorum bağlantısı

ilk ıslanmaya başladığında asfalt kaymak gibi oluyor maalesef çok dikkat etmek lazım fren mesafesini en az 10 metre daha fazla tutmakta fayda var. Allah rahmet eylesin

Yorum bağlantısı
Serkan Engin

Bizim iş yerine 200- 300 metre çok feciydi sabah gördüm arabayı fiesta zannetmiştim

Allah rahmet eylesin.

Yorum bağlantısı
Özgür Turhan

Bu aracın bu hale gelmesi için en az 150km hız yapmış olması lazım. Çok feci gerçekten...

Yorum bağlantısı
Emrah Gültekin

Allah rahmet eylesin, çok feci olmuş o yüzden her zaman kural ne diyorsa o. Malesef çoğu kazalar kurallara uymamaktan kaynaklanıyor elimizden geldiğince uymaya çalışalım..Kendimiz ve sevenlerimiz için...

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Bedir

muhtemelen köprü altından geçerken son anda sağ istikamete dönmeye karar verdi ve ayırıcı bariyerlere çarptı, arabanın bu hale gelmesi için çok süratli olmasına gerek yok, 90-100 km hızla bile o bariyerlere çarpıldığında araba o hale gelir..

Yorum bağlantısı
Yusuf Taş

Allah yakınlarına sabır versin Allah rahmet eylesin.Hız ve kaygan yol sonuç bu.Allah kimsenin başına vermesin.

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Burası Güvercinlik, Jandarmanın önü değil mi? Allah rahmet eylesin.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...