İçeriğe Yönlendir

Ankara Yenimahalle Kaza

Harun Aydın

Recommended Posts

Bugun sanayiye gittigimde bahsediyorlardi. Aracin nasil o hale geldigi konusuluyordu. Sabah yagmur yoktu bildigim kadari ile ama kopru ve yan yol ayrimlarina Ankaralilar olarak cok dikkat etmedigimiz gibi hiz sinirlarina da bu bolumlerde riayet edilmeyince maalesef bu kazalara rastliyoruz. Allah rahmet eylesin.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Mustafa Kayaalp1

Yukarıda bir arkadaşımın da dediği gibi, zannediyorum kararsızlık yaşamış merhum, son anda dönmeye çalışıp kurtaramamış olsa gerek. Benzeri bir olaya tanık olmuştum ben de bir kez. AŞTİ'den aşağı ANKAMALL'a doğru inen bulvarda bir battı-çıktı var. Göbeğin adını hatırlayamıyorum şimdi. Polatlı plakalı bir R12 SW, benzeri bir şey yaptı. Karar veremedi sürücü, aşağı sola mı insem, sağdan yukarıdan mı gitsem derken. Son anda soldan gitmeye karar vermiş olmalı ki sola döndü, ancak geç kalmıştı. Sağ ön ve arka tekerler büyük bir gürültüyle tretuarlara çarptı, adam şanslıymış, toparladı.Ne lastiklere bir şey oldu ne de adam durdu, devam edip gitti arka da ufak tefek bir kaç kırık parça bırakarak. Film seyreder gibi olmuştum. Aman dikkat diyorum tüm arkadaşlarıma. Merhuma, Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyorum.

Yorum bağlantısı
Evren Erdoğan

Yol ayrımı kararını veremeyip,yüksek hızla yapılmış bi kaza gibi gözüküyor.Allah rahmet eylesin görevliye.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Allah rahmet eylesin, değermiydi çoluğu çocuğu geride bırakmaya,

Sürat sınırları bilhassa kavşalardaki uyarıcılara riayet etmek gerekir zira en güvenli hız sınırından bahsetmektedir.

Yorum bağlantısı
Hakan Arslaner

Bu yolu çok iyi bilirim sürekli kaza olur.

Bu yolda 150km hızla gidemeyeceğiniz gibi, 50-60 km hızla da gidemezsiniz.

Ortalama bu yolda herkesin yaptığı hız en az 90-110 Km dir.

Allah rahmet eylesin, araba FORD a benziyor.

Yorum bağlantısı
Mustafa Kayaalp1

Bu sabah Ankara Çevre Yolunun Elvankent çıkışında bir kaza vardı. Sürücü " Elvankent'e mi dönsem, Eskişehir Yoluna doğru mu devam etsem?" kararsızlığını yaşamış olmalı. Aynen Polis arkadaşımızın hayatını kaybettiği kazada olduğu gibi kafadan girmişti bir R Clio orta bariyere. O kaza kadar kötü olmamakla beraber ciddi bir kazaydı. İş yeri servis aracın'daydım, fotoğraf çekmeye zaman kalmamıştı. Tüm arkadaşlarıma " Aman dikkat " diyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...