İçeriğe Yönlendir

Kaza Geliyorum Demez

Hakan Türkoğlu

Recommended Posts

Ali Elöver
(düzenlendi)

Era da ESP olsaydi bu kaza ve maddi zarar ziyan olmazdı. Bu arada suç Fluance ve Era da, sanki hafiften gazliyorlar. Şirket arabalari İstanbul'un kabusu, bedava araba ve mazot sonuç genelde böyle atraksiyon yapan zibidiler

Edit: Fluance yerine Linea yazmisim :)

tarihinde Ali El&#246ver tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Era da ESP olsaydi bu kaza ve maddi zarar ziyan olmazdı. Bu arada suç Linea ve Era da, sanki hafiften gazliyorlar. Şirket arabalari İstanbul'un kabusu, bedava araba ve mazot sonuç genelde böyle atraksiyon yapan zibidiler

Fluence nin hiçmi suçu yok abi  :biggrin: />  Yakın takip , ani şerit değiştirme. 

Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu

Era da ESP olsaydi bu kaza ve maddi zarar ziyan olmazdı. Bu arada suç Linea ve Era da, sanki hafiften gazliyorlar. Şirket arabalari İstanbul'un kabusu, bedava araba ve mazot sonuç genelde böyle atraksiyon yapan zibidiler

çok farklı bir bakış açısı :)

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Fluence nin hiçmi suçu yok abi :biggrin: /> Yakın takip , ani şerit değiştirme.

Yanlis yazmissim cepten :) bas suclu o deyyus.

çok farklı bir bakış açısı :)

Edit :) Linea sucsuz, tamamen refleks verdi

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
(düzenlendi)

Era da ESP olsaydi bu kaza ve maddi zarar ziyan olmazdı. Bu arada suç Fluance ve Era da, sanki hafiften gazliyorlar. Şirket arabalari İstanbul'un kabusu, bedava araba ve mazot sonuç genelde böyle atraksiyon yapan zibidiler Edit: Fluance yerine Linea yazmisim :)

Muhtemelen linea ve fluance şirket aracı, bir ara bir beleş arabalı uçan şirket çalışanı ile Çerkezköy'e gitmem gerekti, yolda herif Allah'ın lineası ile top speed yapıyor, arkadaşa sordum, 'çiçeğim nereye gidiyoruz böyle derdin nedir' cevap verdi, şirket arabası abi kiralık, kaskosu ful basıyoz valla' bende güzel kardeşime dedim ki ' e kafasına şapka koyduğumunun haylazı, len benim de mi kaskom var, kaza yaparsak sanayide mi toplayacaklar bizi? '  bu dialogtan sora arkadaş biraz durumu idrak etti ama bende ilk 6 ay anne sütünün ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım.

tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi
  • Beğen 7
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Ne olursa olsun linea kontrolsüz bir şekilde şerit değiştirip sürtme yakın geçiş gibi durumu ortadan kaldırıp zincirleme maddi hasarlı kazaya istemede yol vermiştir...Minicik bir direksiyon hareketi ile fulence dan uzaklaşabilirdi...Koskoca şeritten çıkmasına gerek yoktu...Fluence 1. dereceden suçlu, diğeri tecrübesizlik sebebiyle kazada etken rol oynamış...

Esp olsaydı yoldan çıkmazdı...Evet çıkmazdı, o zaman esp siz araba diye süreceksin esp sen olacaksın... :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Tekrar izledim şahsi kanaatim şu ; emniyet şeridinde bekleyen aracı merak eden biri frene basmış anlık bir sıkışma ve sonrasnda yakın takip nedeniyle zincirleme reaksiyon sonucu audinin sert freni duramayan fluencın şerit değiştirmesi lineanın ondan aşağı kalmaması ve bahtsız eranın aynı anda hem lineayı hem emniyet şeriindeki arabayla aynı çizgide buluşması..Raporu yazabilirsiniz, suçlu kaza görme meraklısı yurdum insanı... :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar

Yavaş uyarılarına rağmen atbaşı gidiyor hepsi.Siyah araç böyle bir yolda sol şeritte neden bu kadar yavaş ve neredeyse duracak.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Rahmetli Renç abimiz hep derdi ki : "Oğlum araç kullanırken hep sağın ve solun doluymuş gibi kullan ve buna göre hareket et " bu cümle kulağımda hep küpedir.

Anahtar cümle budur işte... ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömür Özgün Yıldırım

benim fikrimde tabiki kazaya sebep veren gri araç. yeterli takip mesafesini korumamış, eğer mesafesini korusaydı bu kaza olmazmış

Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler

Peki en sağ şeritten uzamaya çalışan accent in suç durumu nedir?Ana yola yeni katılıyor fakat bence o şekilde hızlanması uygun değil gibi geldi.. Bilemedim..

Bana kalırsa Fluence,Linea ve Accent hepsinin suçu var..

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar
(düzenlendi)

Fluance ın sahibi bildiğin mal... lineanın sahibi çok ani bir refkleksle kaçmış...büyük olasılıkla çok genç ve  ani, manevraya meyilli...ama bence en salağı en sağdan uzamaya çalışıp kendini toplayaman era...

tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Accent  sezgiler zayıf, linea biraz heyacanlı, fluence kendini sürücü zanneden biri

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

Takip mesafesinin önemi burada yine belli etti kendini anlaşılan...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Tütün

Peki en sağ şeritten uzamaya çalışan accent in suç durumu nedir?Ana yola yeni katılıyor fakat bence o şekilde hızlanması uygun değil gibi geldi.. Bilemedim..

Bana kalırsa Fluence,Linea ve Accent hepsinin suçu var..

Burada arkadaşa aynen katiliyorum

Her ne sebeple olursa olsun önündeki araç acemilik yada baska sebeple önüne gecsede duracaksin diyor polis amcalar

İzmir manisa yolu. Sebze meyve yüklü kamyonet sağ şeritten emniyet şeridine girdi yavasliyor tekrar yola cikiyor frenle tekrar emniyete girdi biz servis araci otobüsle gidiyoruz adam aynen lineanin yaptigi gibi önümüze atti kendini ve vurup yolun dişina artik adami. Polis gelip 8/8 siz suclusunuz dedi adam uyuyor değilde kalp kirişi geçiriyor olabilir vurararakmi oldureceksiniz dedi . kitlesi bize..

Bu kazada ise erada tüm suç Lineada hareketin basladigi esnada ERA sagimda yok o kactigi esnada sagina giriyor yani lineanin kor noktasında ERA direk geçmeye ÇALIŞIYOR bu yüzden kas oluyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Dursun

Emniyet şeridindeki de az da olsa nasibini almış eradan. Trafiğin akışını takip etmeyip audi ile mesafe bırakmayarak ani şerit değiştiren fluence, kendini kurtarmak için doğal olarak refleks gösteren linea, ana yola yeni katılmış ancak hızına hız katan era... Ve yerde koskocaman YAVAŞ yazısı. Allah beterinden korusun hepimizi.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Suç hepsinde. Takip mesafesi denen bir olay var. Olan masum clio'ya olmuş. Ona da sürtüyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Tek suçlu var,

yakın takip eden ve kontrolsüz şerit değiştiren fluance sahibi.

Bu durumda Kim olsa beyaz lineadaki gibi davranırdı.

Tabiki tutanaklara böyle geçememiştir.

Sürücülere hep tavsiyem şu olur, yakın takip etmeyin, hatalı sollama yapmayın.

Diğer hatalar çoğu zaman telafi edilebilirdir.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Haklısın abi,onların yerinde daha oturaklı bir araç olsaydı o dediğin kızaklama olayı olmazdı diye düşünüyorum.

Oturak arac kavrami nedir? Hic linea ile bu kadar sert fren yaptin mi Abi?

Forumda abssinin erken devreye giripte fren mesafesini uzattığı birsürü fiesta var.

Murat, o Hızda iniş eğimli o yolda, o linea da , era da durmaz. Adam zaten fren yapıyor, durmayacağını anladığı için refleks ile sağ şerite kaçıyor.

Eğer ani fren yapmış olsaydi sonu Era nın olduğu gibi olacakti. Era frene asıldı kızaklamaya başladı..

Focus dururmuydu abi?
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...