Sami Başkaya 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 angel eyes far uygulaması için farın camını sökmek istiyorum. bunu nasıl yapılır bir anlatırmısınız. Vede çok önemlisi geri nasıl kapatılır. içine su kaçmasını istemiyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 180 derece ısıtılmış fırında 6 dakika bekler, sıcakken kolayca açılır. Aynı şekilde iş biter, fırına koyulur, ısıtılır çıkarılıp sıkıştırılır. Ekstra slikona falan gerek kalmaz. Bizzat açıp kapadım. 5 Yorum bağlantısı
Sami Başkaya 17 Şubat 2014 Yazar Paylaş 17 Şubat 2014 180 derece ısıtılmış fırında 6 dakika bekler, sıcakken kolayca açılır. Aynı şekilde iş biter, fırına koyulur, ısıtılır çıkarılıp sıkıştırılır. Ekstra slikona falan gerek kalmaz. Bizzat açıp kapadım. mehmet bey fırına koyduğumuzda plastik yüzeye bir eğilme büzülme olmuyormu veya camı sararmıyormu.benimkinde üst cam plastikten imal edilmiş. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 Dereceyi ve süreyi iyi ayarlayın bişey olmaz. Risk almayım diyorsanız 160 derece deneyin. Yorum bağlantısı
Sami Başkaya 17 Şubat 2014 Yazar Paylaş 17 Şubat 2014 şimdi siz 180 derecede tam tamına 6 dakika beklediniz doğrumu. bir şey daha sormak istiyorum peki kapattıktan sonra içinde su buharı,toz vs birşeyler oluşuyormu. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 Buhar sorun değil, sonuçta kapağı açık zaten. Toz kalmasa iyi olur. Ben hep böyle açtım. Siz zarar verirseniz uygulama hatasıdır, sorumluluk kabul etmem 4 Yorum bağlantısı
Uğur Efe 18 Şubat 2014 Paylaş 18 Şubat 2014 Sami Bey projeniz bitince resim paylaşırsanız memnun oluruz.. Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı 18 Şubat 2014 Paylaş 18 Şubat 2014 Ben far karartma işlemi uygularken söktüm farın camını. Linki: http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/254009-fiesta-flair-00-far-karartma/ Sökerken herheangi bir ısı uygulamadım. Falçata ve tornavida yardımıyla yavaşça açtırdım. Kapatırken de silikon kullandım. 10 gün civarı oldu yapalı. Üzerine yağmur yağdı, tanzikli su ile yıkadım bu zamana kadar sorun yok gibi. Yorum bağlantısı
Sami Başkaya 18 Şubat 2014 Yazar Paylaş 18 Şubat 2014 Buhar sorun değil, sonuçta kapağı açık zaten. Toz kalmasa iyi olur. Ben hep böyle açtım. Siz zarar verirseniz uygulama hatasıdır, sorumluluk kabul etmem tabi mehmet bey siz sadece nasıl sökülür takılır onu söylüyorsunuz.(fırının içinde plastik yine sert kalıyormu yoksa yumuşuyormu Sami Bey projeniz bitince resim paylaşırsanız memnun oluruz.. tabiki ben allahın izni ile sağ sağlim acar kapatırsam resimleri paylaşırım bunuda cevaplarsanız uygulamaya geçmek istiyorum) Yorum bağlantısı
Melik Ay 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Bende açıp far karartma yapmak istiyorum, ama bir türlü cesaret edemedim Yorum bağlantısı
Asım Özbaşı 23 Mart 2015 Paylaş 23 Mart 2015 şahsen bende istiyorum karartma ama cesaret edemiyorum ( : elimde patlar diye Yorum bağlantısı
Burak Selver 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Benimde ilk amacım odur fakat dediğiniz gibi cesaret edrmiyorum birde bir çift far parası vermemek için Yorum bağlantısı
Yusuf Akdaş 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Bende farları sökmeden ampul değilinden hava tabancasını sokup, içerde birikmiş olan tozları basınçlı hava ile temizlemeyi düşünüyorum zaten toz olduğu için büyük ölçüde temizlenir diye ümit ediyorum ama siz ne dersiniz? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Bende farları sökmeden ampul değilinden hava tabancasını sokup, içerde birikmiş olan tozları basınçlı hava ile temizlemeyi düşünüyorum zaten toz olduğu için büyük ölçüde temizlenir diye ümit ediyorum ama siz ne dersiniz?Işe yaramaz. Çünkü nem ve ısıyla pişti tozlar orada. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Işe yaramaz. Çünkü nem ve ısıyla pişti tozlar orada. Bizim MK4 de 180 derece de 6 dakika da açılırmı emmi ne diyorsun Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Bizim MK4 de 180 derece de 6 dakika da açılırmı emmi ne diyorsun Serhan muhtemelen açılır. Fordda açılmayan far yok. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Serhan muhtemelen açılır. Fordda açılmayan far yok. Teşekkür ettim, inşallah bir deneyelim bakalım hayırlısıyla Yorum bağlantısı
Erhan Karaman 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 eritmekten korkuyorsanız bir videoda görmüştüm.adamın biri kutunun içine farı koyup saç kurutma makinesiyle sıcak hava veriyordu içeriye. o şekilde açmıştı farı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Teşekkür ettim, inşallah bir deneyelim bakalım hayırlısıyla 6 dakka yetmezse 8 dakka.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts