İçeriğe Yönlendir

Nissan Juke Huzurlarınızda

İlker Kadılar

Recommended Posts

Emre Demir
(düzenlendi)

Hayırlı olsun

tarihinde Emre Demir 48 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Güler

Hayırlı olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle... Forum stickerini nerden temin edebiliriz ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hami Erışık

arka koltuğuna sığabilsem güzel araç ama :D iyi günlerde kullanın

bu arabanın en kötü arka koltukları,resmen insanın kafası tavana degiyor,

ama kasa şekli olarak en sevdigim kasa ..güle güle kullanın

Yorum bağlantısı
Başar Mert

Hayırlı olsun abi güle güle kullan bizim hatunun hasta olduğu araba illede bundan istiyorum diyor :)

Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

Dedikleri kadar da varmış "Şehrin Haylaz'lığı"... Otomatik ve en dolu paketi çok eğlenceli gelmişti bana, güle güle binin :)  :nazar:

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

240 sx  280  ve 300zx ten çalıntılar vardır. 

http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_S30

220px-1971_Datsun_240-Z_coupe_-_green_-_

yapsalar da alsak.

şehrin asıl haylazı bu olur.

eskiden vaktiyle 200sx sahibi oldum. bugüne kadar kullandığım en zevkli araçtı. belki ben gençtim o da olabilir. 

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İlker Kadılar

İlker hocam hayırdır boşlukmu buldun da zaman ayırdın :) Hadi hayırlı olsun

Aynen öyle Boşluk bulduk. Birazda forumu Özledim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Hayırlısı olsun, güle güle, kazasız belasız kullanın inşallah  :nazar: Öndeki tüm farlar yandığında uzaylıya benziyor ama Forumda yassak  :D

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

:nazar: kazasız belasız iyi günlerde kullan abim.

Pek severim ben bunları ama sakin gidenler hoşuma gitmez reklamda ki gibi seri halde sağa sola kaçınca çok beğenirim sakin giden olursa hep bir kışkırtma isteği olur bende nedense :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen

Abi hayırlı olsun diyelim buradan da araç eski ama forumda yeni. Allah kaza bela vermesin ağız tadıyla binmesi nasip etsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ramazan Karaçolak

Maşallah.Kazasız belasız güle güle kullanın inşallah.  :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar: 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Hayırlı olsun.Sanırım bu aracı ya seviyorlar yada hiç beğenmyorlar arada değer yok :)  :nazar:  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Hayırlı olsun. Kulanımı tatlı bir araç. Direksiyondan ön kaputu görmek ayrı bir zevk. Ama biraz dar. Özellikle arka tarafı. Dci motor gayet yeterli. Ses sistemi de fena değil.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun. Kulanımı tatlı bir araç. Direksiyondan ön kaputu görmek ayrı bir zevk. Ama biraz dar. Özellikle arka tarafı. Dci motor gayet yeterli. Ses sistemi de fena değil.

Sen birde onu Infiniti FX35 te gör. Devasa bir burun ve direkt önünde. Sanırsın Titanic kullanıyorsun. Ama gerçekten zevk.. Zaten Juke da Fx35 in uzaktan hala kızı  :tongue:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...