Misafir 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 focus 2.5 olanların esp si hangi paketlerde var birde bu esp yi açma kapama tuşu varmı varsa nerede arkadaşlar? benim focus 2 aracımda esp var cam rezistans tuşunun yanında açma kapama anahtarı var. Yorum bağlantısı
Turgut Ünal 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 Focus 2 makyajlı kasalarda ESP opsiyonel sunuldu.Titanium X pakette bile olmayabilir. ESP var ise eğer direksiyonun sol tarafında bulunan yol bilgisayarı tuşları ile ESP'nin olup olmadığına bakabilirsiniz yine aynı yerden aktif veya pasif hale getirebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 Yol Bilgisayarından açıp, kapatabiliyorum.. Ayrıca ESP tuşumda var.. Ama ESP yok bunlar kıstas seğildir.. ESP olup olmadığını test etmeden anlayamazsınız.. 3 Yorum bağlantısı
Turgut Ünal 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 Yol Bilgisayarından açıp, kapatabiliyorum.. Ayrıca ESP tuşumda var.. Ama ESP yok bunlar kıstas seğildir.. ESP olup olmadığını test etmeden anlayamazsın Yol Bilgisayarından açıp, kapatabiliyorum.. Ayrıca ESP tuşumda var.. Ama ESP yok bunlar kıstas seğildir.. ESP olup olmadığını test etmeden anlayamazsınız.. Yol bilgisayarında olmayan ESP nasıl görünüyor?İşlem felan yaptırdınız mı yoksa fabrika çıkışı böyle mi? Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 Yol Bilgisayarından açıp, kapatabiliyorum.. Ayrıca ESP tuşumda var.. Ama ESP yok bunlar kıstas seğildir.. ESP olup olmadığını test etmeden anlayamazsınız.. göksel abi yol bilgisayarımda var açma kapama tuşuda var aracımı denedigimde 60-70km hızla savruldugumda devreye giriyor benim aracım da var diye tahmin ediyorum ama focus 2.5 lerde herhangi bir açma kapama tuşu varmıdır bunu ögrenmek istemiştim şimdiye kadar kaçtane 2.5 e baktıysam herhangi bir açma kapama tuşu göremedim Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 bende de 2005 focus 2 ghia var. sase numarasından ford uzantılı bi siteden sorgulattımda az elektirik stabile programı diye bi özellik yazıyor. ama dediğiniz tus yok araçta.ekranda cıkmıyor .var mı yok mu anlayamadım. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 Focus 2.5 olupta, Türkiyeye gelen hiçbir focus'ta tuş görmedim ben..Yol Bilgisayarından açıp, kapatılabiliyor.. bende de 2005 focus 2 ghia var. sase numarasından ford uzantılı bi siteden sorgulattımda az elektirik stabile programı diye bi özellik yazıyor. ama dediğiniz tus yok araçta.ekranda cıkmıyor .var mı yok mu anlayamadım. Sorgulama ekranına pek takılmayın.. Orada benim araç Sedan gözüküyor mesela Esp olup, olmadığını en iyi anlama yöntemi, savrulma esnasında göstergede yanmasıdır.. Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 Focus 2.5 olupta, Türkiyeye gelen hiçbir focus'ta tuş görmedim ben..Yol Bilgisayarından açıp, kapatılabiliyor.. Sorgulama ekranına pek takılmayın.. Orada benim araç Sedan gözüküyor mesela Esp olup, olmadığını en iyi anlama yöntemi, savrulma esnasında göstergede yanmasıdır.. hımm muhtemelan yok ozaman. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 (düzenlendi) Valencia Fabrikası İmalatı Emniyet kilit grubu #4 Convenience Group No.3 Pazarlama Esnek Hazırlık Paketi Yok Eksi SVO Uygulaması/Etiketi İşlevsel Yükseltme Paketi Olmayan Pazarlama Seviyesi 1 Elektro. Denge Den. (Esp) İle Kend. Kapanan Camlar İle Ot. Ön Camlar Tek Dok. Kapama/Açma Tek Basışta Aç./Kap.Elk. Arka Cam Standart Renkli Camlı Ön Cam Isı Kalkansız Isıtmalı Ön Cam Hariç Soğutmalı Torpido Gözlü Mini Konsol İle Kısa Taban Konsolu ile Ön Halı Zem.Pasp.İle Güneşlikli Aydınlatılmış Güneşlik Aynası ile Ayna - Aydınlatmalı Eksi Portbagaj/Rayı Tavan Gözü - Sürücü Güneş Gözlüğü Eksi Tav. Portb. Electrokromik Dikiz Aynası ile Sür.Trf.Elk.Isıt. Dış Bükey Ayna Dışbükey Elektr./Isıt. Ayna İle Arka Orta Baş Dayaması İle Sürücü Manuel Sırt Destekli 2 Yöne Elektr.Ayarlı Sürücü Kol.ile 4 Yöne Manuel Ayarlı Yolcu Kolt.ile Eksi Röm.Bağl. Uz. Kum. Çevirmeli Kontak Anahtarı Deri Vit.Kolu Topuzu İle Sürgülü Kapı Kilidi ile Kapı Giriş Uzaktan Kum. Ünitesi ile Otomatik Cam Silmeyle Elektrikli Kayar Açılır Tavan ile Air Curtain Restrnt LH Sağ Hava Perdesi Koruması Sürücü Hava Yastığı ile Yolcu Hava Yastığı ile Yan Hava Yastıklı - Sürücü Tarafı Yan Hava Yastıklı - Yolcu Tarafı Isofix Bağlantıları Yok Mini Çelik Yedek Lastik İle varmış 19 Şubat 2014 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 İlköğretim Özellikleri Yapım Tarihi: 18.04.2005 Araç Hattı: 04-08/Focus C-MAX 03-07 Odak Gövde Stili: 5 Kapı Salon Sürüm: 35 Serisi Motor: 1.6L Duratec-16V Ti-VCT (115/120PS) İletim: 5 ileri manuel Şanzıman - B5/IB5 Sürücü: LHD FWD Emisyon: Evre IV Emisyonlar Klima: Çift Bölgeli Otomatik Sıcaklık Kontrol A / C Bölge: (+) "TR" Boya: Panter Siyah (Metalik) İç Kumaş: Kübik / Orta Hafif Taş Minor Özellikleri Valencia Bitki Dahili Güvenlik Kilidi Grubu No.4 Kolaylık Grup No.3 Az Pazarlama Flex Hazırlık Paketi Az SVO Başvuru / Etiket Pazarlama Seviye 1 Az Elektronik Stabilite Kontrolü Otomatik Kapanış Windows ile Güç Ön Camlar Up One Touch / Do Güç Arka Pencere One Yukarı / Aşağı Shot Renkli Cam All Round ile Az Cam Isı Yalıtım Az Isıtmalı Ön Cam Soğutmalı torpido gözü ile Mini Tepegöz Konsolu Kısa Kat Konsolu ile Ön Zemin Halı Paspas Güneş Perde ile Elektrokromik R / View Ayna Sürücüler Güç Isıtmalı Bombeli Ayna Geçiş Konveks Elec / Isıtmalı Ayna ile Arka orta koltuk başlığının ile Sürücüler Manuel Bel Desteği ile Sürücü 2 Yollu Pwr.Seat Ayar ile Pass 4 Yönlü El Seat ile ayarlayın Parsiyel Kavrama Uzaktan Ünitesi ile ateşleme Kapak Anahtarı Deri vites topuzu ile Kapı Ölü Kilitler ile Otomatik Cam Silecek Hava Perdesi Restrnt LH Hava Perdesi Restrnt RH Sürücü Hava Yastığı ile Yolcu Hava Yastığı ile Sürücüler Side - Yan Hava Yastığı ile Yan Hava Yastığı ile - Yolcu Yan Isofix Sabit Nokta takın az Mini Çelik Yedek Bıçaklı Standart Arka Amortisörler ile 6,5 x 16 "Jant Style L 205/55VR-16 BSW Lastik Standart Süspansiyon ile Mekanik El Freni ile Fren Acil Yrd az Fren Acil Yardımı ile Az Anti-Lock Fren Sistemi 4 Wheel Anti-Lock Fren Sistemi Az Skid Tabaklar Standart Ön Koltuk Sabit ayak pedalları ile 4 kollu deri direksiyon simidi Hız Kontrolü ile Az Yardımcı Isıtıcı Konvansiyonel Instruments - Seviye 2 Reosta - Enstrüman Küme ile KMH hızmetreli Çevre Anti-Theft ile Az Radyo Pre-Ekipman Paketi (+) RDS A / V Jack Merkezi Anten CD ve AM / FM Radyo ile Yüksek Düzeyli Buz Feature Pack 6 8 Yüksek Serisi Radyo Hoparlörler Az Aile Eğlence Sistemi Sütun Sap Radyo Kontrolleri ile Sigara içenler Paketi Otomatik farlar ile Halojen Far ile Ön Sis Lambaları ile Otomatik Far Kontrolü ile bende de boyle yaazıyor ama anlamıs değilim. Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 Focus 2.5 olupta, Türkiyeye gelen hiçbir focus'ta tuş görmedim ben..Yol Bilgisayarından açıp, kapatılabiliyor.. Sorgulama ekranına pek takılmayın.. Orada benim araç Sedan gözüküyor mesela Esp olup, olmadığını en iyi anlama yöntemi, savrulma esnasında göstergede yanmasıdır.. şimdi hatırladım bi kere ıslak yolda giderken arabanın arkası bi an savrulmustu ben hiç bir sey yapmadım sonra araba kendini toplamıstı. eger tesadufu bi durum yoksa benim aracta da var Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 2010 tit-x hb aracımda ESP yok valla Ne menüde ESP ile ilgili birşey yazıyor ne de ön konsolda tuşu var Ekletemiyo muyuz titanyum x paketinde yok hemi ? Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 20 Şubat 2014 Paylaş 20 Şubat 2014 Ford bazen bu işleri karıştıryor galiba. Adamlar aynı model arabanın trendine anlık tüketim bilgisi koyup titanyumuna koymuyor v.s. denildiği gibi savrulma anında ekran en sağlıklı bilgiyi verir bence de. Sadık Abi'nin 2,5 collectıon aracında da espnin tesadüfen olduğunu öğrenmişti sanki. buna benzer bir durum vardı yanlış hatırlamıyorsam. Görünce yazacaktır. Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 20 Şubat 2014 Paylaş 20 Şubat 2014 Yol Bilgisayarından açıp, kapatabiliyorum.. Ayrıca ESP tuşumda var.. Ama ESP yok bunlar kıstas seğildir.. ESP olup olmadığını test etmeden anlayamazsınız.. ESP harici olarak takılması mümkünmü? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Şubat 2014 Paylaş 20 Şubat 2014 şimdi hatırladım bi kere ıslak yolda giderken arabanın arkası bi an savrulmustu ben hiç bir sey yapmadım sonra araba kendini toplamıstı. eger tesadufu bi durum yoksa benim aracta da var bu kadar sorgulamaya gerek yok ki,kontağı açıp gösterge ışıklarını açtığınızda esp ışığı da yanıyorsa vardır Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 20 Şubat 2014 Paylaş 20 Şubat 2014 Kaç yıl oldu focuslarda şu ESP işini tam bi çözemedik 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 20 Şubat 2014 Paylaş 20 Şubat 2014 (düzenlendi) ESP harici olarak takılması mümkünmü? Araştırdım, üzerine çok çalıştım.. Araç ABS beyni, Yanal sensörler ve Tekerleklere ek sensör konulması gerekiyor.. Bunlarda sonra Gem modülü ne der oda muamma.. 20 Şubat 2014 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 20 Şubat 2014 Paylaş 20 Şubat 2014 Yok malesef... ilginç . bu kadar sorgulamaya gerek yok ki,kontağı açıp gösterge ışıklarını açtığınızda esp ışığı da yanıyorsa vardır yok işte ona baktıım ama sorgulamada cıkıyor. bir de bahsettim belki tesadufi belki değil arabanınn kayma esnasında kendini toplamıstı . yoksa baktık tabi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 20 Şubat 2014 Paylaş 20 Şubat 2014 ilginç . yok işte ona baktıım ama sorgulamada cıkıyor. bir de bahsettim belki tesadufi belki değil arabanınn kayma esnasında kendini toplamıstı . yoksa baktık tabi Ben 200km uzerindeyken TEM'de viyadükte ani şerit değiştirmek zorunda kaldığımda arkadan kopup toplamıştım Ersin. Yani buda bir kıstas değil. Bu toplama esnasında takır tukur ses gelip, Ekranda ESP simgesi yandımı bu önemli Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 20 Şubat 2014 Paylaş 20 Şubat 2014 En güzeli yağmurlu bi havada müsait bi yer bulup denemek herhalde. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Şubat 2014 Paylaş 20 Şubat 2014 bu Buhari beyin aracı: Valencia Fabrikası İmalatı Emniyet kilit grubu #4 Convenience Group No.3 Pazarlama Esnek Hazırlık Paketi Yok Eksi SVO Uygulaması/Etiketi İşlevsel Yükseltme Paketi Olmayan Pazarlama Seviyesi 1 Elektro. Denge Den. (Esp) İle Kend. Kapanan Camlar İle Ot. Ön Camlar Tek Dok. Kapama/Açma Tek Basışta Aç./Kap.Elk. Arka Cam Standart Renkli Camlı Ön Cam Isı Kalkansız Isıtmalı Ön Cam Hariç ------------------------------------------------------------ bu da Ersin beyin Valencia Bitki Dahili Güvenlik Kilidi Grubu No.4 Kolaylık Grup No.3 Az Pazarlama Flex Hazırlık Paketi Az SVO Başvuru / Etiket Pazarlama Seviye 1 Az Elektronik Stabilite Kontrolü Otomatik Kapanış Windows ile Güç Ön Camlar Up One Touch / Do Güç Arka Pencere One Yukarı / Aşağı Shot Renkli Cam All Round ile Az Cam Isı Yalıtım Az Isıtmalı Ön Cam yani sizde "az" yazanlar Buhari beyde "yok" yazıyor.çeviri farkı sadece.bence maalesef esp niz yok galiba 1 Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 20 Şubat 2014 Paylaş 20 Şubat 2014 bu Buhari beyin aracı: Valencia Fabrikası İmalatı Emniyet kilit grubu #4 Convenience Group No.3 Pazarlama Esnek Hazırlık Paketi Yok Eksi SVO Uygulaması/Etiketi İşlevsel Yükseltme Paketi Olmayan Pazarlama Seviyesi 1 Elektro. Denge Den. (Esp) İle Kend. Kapanan Camlar İle Ot. Ön Camlar Tek Dok. Kapama/Açma Tek Basışta Aç./Kap.Elk. Arka Cam Standart Renkli Camlı Ön Cam Isı Kalkansız Isıtmalı Ön Cam Hariç ------------------------------------------------------------ bu da Ersin beyin Valencia Bitki Dahili Güvenlik Kilidi Grubu No.4 Kolaylık Grup No.3 Az Pazarlama Flex Hazırlık Paketi Az SVO Başvuru / Etiket Pazarlama Seviye 1 Az Elektronik Stabilite Kontrolü Otomatik Kapanış Windows ile Güç Ön Camlar Up One Touch / Do Güç Arka Pencere One Yukarı / Aşağı Shot Renkli Cam All Round ile Az Cam Isı Yalıtım Az Isıtmalı Ön Cam yani sizde "az" yazanlar Buhari beyde "yok" yazıyor.çeviri farkı sadece.bence maalesef esp niz yok galiba üzüldüm şimdi ya Yorum bağlantısı
Misafir 20 Şubat 2014 Paylaş 20 Şubat 2014 hangimizde var hangimizde yok ben almadım şimdi! ama benimkinde var gibime geliyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts