İçeriğe Yönlendir

Çift Cıkış Egzos Muayenede Sıkıntı Olur Mu ?

Emre Üstündağ

Recommended Posts

Emre Üstündağ

Focusu ma  çift çıkış egzos  düsünüyorum. ama muayenede sıkıntı olur mu ? :unsure2:  :unsure2:

Yorum bağlantısı

Kesin bilgim olmamakla birlikte,tahminimce eğer focusta yüksek pakette çift çıkış egzos sistemi varsa ve siz buna uygun bir şekilde montajını gerçekleştirirseniz bir sorun olucağını tahmin etmiyorum.Tabiki daha bilgili abilerimiz kardeşlerimiz cevaplar vericektir bende merakla bekliyorum.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Peki fabrikasyon çıkışlı araçlardaki çift egzos sistemi nasıl muayeneden geçiyor? Tamam fabrikasyon diceksiniz ama focuslardada fabrikasyon çıkışlı çift egzos sistemi varsa ve orjinal şekilde çift çıkışlı focusa uygulanırsa bence bir sorun olmaz diye düşünüyorum.Tabi arkadaşımız orjinal çift egzos mu uygulatacak? bilemem.

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Ertuğrul

hacı abi ses olmadıktan sonra , birde çok büyük olmadıktan sonra sıkıntı olmaz , ama ses olsun diyosan egzoz u hiç ellettirme açık hava filtresi taktır mantar hem 3 hp güç hem çiğerden gelen ses daha tatlı :);)

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Ertuğrul

açık filtre de ağır kusur

zannetmiyorum, bu kadar da olmaz yaa zararlı bi durum yok ki ortada

Yorum bağlantısı
Emre Üstündağ

susturucu ellenmedi ise ses aynı ise çıkış sorun olmaz

Sadece görüntü olacak. Çağlar abi... :)

hacı abi ses olmadıktan sonra , birde çok büyük olmadıktan sonra sıkıntı olmaz , ama ses olsun diyosan egzoz u hiç ellettirme açık hava filtresi taktır mantar hem 3 hp güç hem çiğerden gelen ses daha tatlı :);)

Ses istemiyorum. sadece görüntü... ;)

Yorum bağlantısı
Özgür Turhan

açık filtre de ağır kusur

Adam benim Filtre ile Tüvtürk ün içini inlete inlete bi etti çağlar abi :) Geçtik :) Kusursuz :)

Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Susturuculari duruyor ise sadece görüntü amaçli ise geçer ama performans warex ise gecmez

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...