Emre Üstündağ 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 Focusu ma çift çıkış egzos düsünüyorum. ama muayenede sıkıntı olur mu ? Yorum bağlantısı
Misafir 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 Kesin bilgim olmamakla birlikte,tahminimce eğer focusta yüksek pakette çift çıkış egzos sistemi varsa ve siz buna uygun bir şekilde montajını gerçekleştirirseniz bir sorun olucağını tahmin etmiyorum.Tabiki daha bilgili abilerimiz kardeşlerimiz cevaplar vericektir bende merakla bekliyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 (düzenlendi) Peki fabrikasyon çıkışlı araçlardaki çift egzos sistemi nasıl muayeneden geçiyor? Tamam fabrikasyon diceksiniz ama focuslardada fabrikasyon çıkışlı çift egzos sistemi varsa ve orjinal şekilde çift çıkışlı focusa uygulanırsa bence bir sorun olmaz diye düşünüyorum.Tabi arkadaşımız orjinal çift egzos mu uygulatacak? bilemem. 21 Şubat 2014 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 susturucu ellenmedi ise ses aynı ise çıkış sorun olmaz Yorum bağlantısı
Oğuzhan Ertuğrul 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 hacı abi ses olmadıktan sonra , birde çok büyük olmadıktan sonra sıkıntı olmaz , ama ses olsun diyosan egzoz u hiç ellettirme açık hava filtresi taktır mantar hem 3 hp güç hem çiğerden gelen ses daha tatlı Yorum bağlantısı
Oğuzhan Ertuğrul 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 açık filtre de ağır kusur zannetmiyorum, bu kadar da olmaz yaa zararlı bi durum yok ki ortada Yorum bağlantısı
Emre Üstündağ 21 Şubat 2014 Yazar Paylaş 21 Şubat 2014 susturucu ellenmedi ise ses aynı ise çıkış sorun olmaz Sadece görüntü olacak. Çağlar abi... hacı abi ses olmadıktan sonra , birde çok büyük olmadıktan sonra sıkıntı olmaz , ama ses olsun diyosan egzoz u hiç ellettirme açık hava filtresi taktır mantar hem 3 hp güç hem çiğerden gelen ses daha tatlı Ses istemiyorum. sadece görüntü... Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 Problem olmaz Emre.. Kusursuz geçersin Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 açık filtre de ağır kusur Adam benim Filtre ile Tüvtürk ün içini inlete inlete bi etti çağlar abi Geçtik Kusursuz Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 22 Şubat 2014 Paylaş 22 Şubat 2014 Susturuculari duruyor ise sadece görüntü amaçli ise geçer ama performans warex ise gecmez Yorum bağlantısı
Recommended Posts