Ahmet Dağcılar 22 Şubat 2014 Paylaş 22 Şubat 2014 (düzenlendi) otosan markalı oksijen sensörü sizce orjinalinin yerini tutarmı. orjinali motorcraft ve üzerinde ford simgesi var.servis 650 tl istedi. otosan markalı oksijen sensörü 120 tl idi. 22 Şubat 2014 tarihinde Mehmet Özyürek tarafından düzenlendi Reklam yasağımız olan link kaldırılmıştır.. Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 22 Şubat 2014 Paylaş 22 Şubat 2014 650 tlde çok para, bosch marka parçacıdan aldım 130 tl idi sanırım universal olması gerek tüm araçlara nerdeyse uyumlu diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2014 Paylaş 22 Şubat 2014 (düzenlendi) orjinali parçacılarda mevcut. 150 veya 180tl. şaseye göre değişir. Şaseden bulamazsa (her parçacıda program olmayabilir) Soketine bakıp alın. Yeşil ise yeşil,Beyaz ise beyaz,Siyah ise siyah rengini alın. 22 Şubat 2014 tarihinde Hakan Kurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Dağcılar 22 Şubat 2014 Yazar Paylaş 22 Şubat 2014 (düzenlendi) orjinali parçacılarda mevcut. 150 veya 180tl. şaseye göre değişir. Şaseden bulamazsa (her parçacıda program olmayabilir) Soketine bakıp alın. Yeşil ise yeşil,Beyaz ise beyaz,Siyah ise siyah rengini alın. orjinalini sordum soruşturdum, hiç bir yerde yoktur. Otosan marka buldum internetten sizce nasıl alayımmı yoksa bosh markamı iyi.Hangisinden en iyi verim alambilirim. kullanan arkadaşlar bir yardım ederse. 22 Şubat 2014 tarihinde Ahmet Dağcılar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2014 Paylaş 22 Şubat 2014 Ben geçen hafta aldım. Orjinal. Sökün sensörü soket rengini yazın sorayım sizin için parçaciya... Yorum bağlantısı
Ahmet Dağcılar 23 Şubat 2014 Yazar Paylaş 23 Şubat 2014 Ben geçen hafta aldım. Orjinal. Sökün sensörü soket rengini yazın sorayım sizin için parçaciya... bir şey daha sormak istiyorum. benim araç lpg li. bazı siteler lpg oksijen sensörünü bozar demiş. yeni taktırsan bile bozuluyormuş.sizin yorumunuz nasıl. öğrenci olduğum için elim biraz sıkışık yani boşa para vermekde istemiyorum. 2 veya 3 gün sonra yine bozulurmu. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mart 2014 Paylaş 1 Mart 2014 bir şey daha sormak istiyorum. benim araç lpg li. bazı siteler lpg oksijen sensörünü bozar demiş. yeni taktırsan bile bozuluyormuş.sizin yorumunuz nasıl. öğrenci olduğum için elim biraz sıkışık yani boşa para vermekde istemiyorum. 2 veya 3 gün sonra yine bozulurmu. 3-4 gün içinde bozulma ihtimali düşük,ancak 1 sene içinde her halükarda bozulma yapacaktır büyük ihtimalle. Lpg yanış ısısı,benzinin yanış ısısına göre daha yüksek olduğundan dolayı birçok parça lpg sebebiyle bozulabiliyor.Bu parçaların başında da , pistonlar,oksijen sensörü ve katalizör geliyor... Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Ben geçen hafta aldım. Orjinal. Sökün sensörü soket rengini yazın sorayım sizin için parçaciya... Hakan bir hort yapayım Soketin rengine baksam, hatta servisten numarasını da öğrendim parçanın, sorabilir misin? Ben buralarda hiç bulamadım da Umut fakirin ekmeği 97BB-9F472-AA Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Hakan bir hort yapayım Soketin rengine baksam, hatta servisten numarasını da öğrendim parçanın, sorabilir misin? Ben buralarda hiç bulamadım da Umut fakirin ekmeği 97BB-9F472-AA Orjinal Liste Fiyatı 350 Alacağımız rakam 250 tl Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Eyvallah kardesim. Universal bosch 160 lira ne dersin? Hangisi iyi olur? Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Sen bi resim çeksene bende var 1 tane sağlam bakalım ona hem orji Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Sen bi resim çeksene bende var 1 tane sağlam bakalım ona hem orjiOkul cikisi bakayim hemen Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 (düzenlendi) Sen bi resim çeksene bende var 1 tane sağlam bakalım ona hem orji 4 pinli Hakan, umarim sendekiyle uyuyordur. Bu arada araba calisirken bu soketi soksek arabanin calismasinda bir degisiklik olmasi gerekir mi? Ben cikardim arabanin umrunda olmadi da 8 Nisan 2015 tarihinde Yunus Emre Çırak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Sensörü sökünce herhangi bişi olmaz, silkeleme yada ona benzer hiçbişey olmaz. Motor arıza lambası olsa o yanar sadece; ) Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Soket girişi mi farklı sadece ? Uyar mı acep ne dersin? Yorum bağlantısı
Fatih Emre 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Orjinal 4 pinli siyah soketli 97 model modeo oksijen sensörü Japon malı NTK (NGK)markadır. Bosch universal sensörün mondeodaki orjinaline uygun soketi yok. Şöyle bir yorum okumuştum; Bosh marka oksijen sensörleri NTK marka japon oksijen sensörlerine göre daha yavaş tepkili çalışıyormuş. Bundan dolayı Bosch marka tercih edilmiyormuş. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Sensörü sökünce herhangi bişi olmaz, silkeleme yada ona benzer hiçbişey olmaz. Motor arıza lambası olsa o yanar sadece; ) Ne dersin sende ki uyar mı Hakan? Orjinal 4 pinli siyah soketli 97 model modeo oksijen sensörü Japon malı NTK (NGK)markadır. Bosch universal sensörün mondeodaki orjinaline uygun soketi yok. Şöyle bir yorum okumuştum; Bosh marka oksijen sensörleri NTK marka japon oksijen sensörlerine göre daha yavaş tepkili çalışıyormuş. Bundan dolayı Bosch marka tercih edilmiyormuş. Sizin yanlış hatırlamıyorsam 2011 deki konunuzda bosch universal taktığınızı okudum. Herhangi bir sorunla karşılaştınız mı? Yani bosch marka alınmamalı mı sizce? Orjinalini bulmak tam bir zulüm ve pahalı Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Ne dersin sende ki uyar mı Hakan? Sizin yanlış hatırlamıyorsam 2011 deki konunuzda bosch universal taktığınızı okudum. Herhangi bir sorunla karşılaştınız mı? Yani bosch marka alınmamalı mı sizce? Orjinalini bulmak tam bir zulüm ve pahalı ben arabayı satmadan önce değiştirmiştim orjinal sensörü 200 liraya almıştım tabi bir tanıdık vasıtasyla.eğer imkan varsa iskitler oto ikileri arayıp bi sorun olmazsa ben 1 hafta sonra ankaraya gidecem alıp yollayım size Yorum bağlantısı
Misafir 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 ben arabayı satmadan önce değiştirmiştim orjinal sensörü 200 liraya almıştım tabi bir tanıdık vasıtasyla.eğer imkan varsa iskitler oto ikileri arayıp bi sorun olmazsa ben 1 hafta sonra ankaraya gidecem alıp yollayım size Siz hangi şikayet sebebiyle değişmiştiniz? Aslında rölanti valfi de değişmesi gerekiyor acil olan o. O yüzden kararsızım ikisi birden bu ay bütçeye biraz ağır gelecek önceliği hangisine versem diye 1 Hafta içinde karar vermiş olur ve sizi rahatsız ederim Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 benim bi şikayetim yoktu sensör ile ilgili kaşıntıdan değiştirmiştim Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2015 Paylaş 11 Nisan 2015 Soket girişi mi farklı sadece ? Uyar mı acep ne dersin?Rengi farklı Galiba senin eski tip motor Yorum bağlantısı
Fatih Emre 11 Nisan 2015 Paylaş 11 Nisan 2015 Ne dersin sende ki uyar mı Hakan? Sizin yanlış hatırlamıyorsam 2011 deki konunuzda bosch universal taktığınızı okudum. Herhangi bir sorunla karşılaştınız mı? Yani bosch marka alınmamalı mı sizce? Orjinalini bulmak tam bir zulüm ve pahalı Evet bende ozamandan beri BOSCH marka takılı. Bosch marka oksijen sensörünü uzun zamandır kullanıyorum, Sıkıntı yok. Fakat orjinal sensörüm de çalışıyodu. OBD2 cihazında P0171 arızasını gördüğüm için oksijen sensörünü değiştirmiştim. Gereksiz değiştirmiş olduğumu emme manifolduna giden bir hortumun delik olduğunu P0171 vakum kaçağının bu yüzden olabileceğini fark edince anladım. Siz de arıza tespit cihazı ile aracınızın oksijen sensör değerlerine bakın 0,300,-0,800 arası sürekli değişen değerler okunuyorsa oksijen sensörünüz sağlamdır. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2015 Paylaş 11 Nisan 2015 Rengi farklı Galiba senin eski tip motor Evet gümüş gri kapak. Evet bende ozamandan beri BOSCH marka takılı. Bosch marka oksijen sensörünü uzun zamandır kullanıyorum, Sıkıntı yok. Fakat orjinal sensörüm de çalışıyodu. OBD2 cihazında P0171 arızasını gördüğüm için oksijen sensörünü değiştirmiştim. Gereksiz değiştirmiş olduğumu emme manifolduna giden bir hortumun delik olduğunu P0171 vakum kaçağının bu yüzden olabileceğini fark edince anladım. Siz de arıza tespit cihazı ile aracınızın oksijen sensör değerlerine bakın 0,300,-0,800 arası sürekli değişen değerler okunuyorsa oksijen sensörünüz sağlamdır. OBD cihazına bağlayıp bir kontrol edeyim o zaman teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Hamdi Gökhan Atasoy 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Evet gümüş gri kapak. OBD cihazına bağlayıp bir kontrol edeyim o zaman teşekkür ederim. kardeş ford parçacılarına sorarsan aynı kod fiesta , ka modellerindede oluyor soket ucu yada kablo boyu tutmazsa sendeki eski sensörden faydalanılabilir ben seksen tlye aldım orjinal kabloyuda ek yaptık , arabanın gidişi çalışması herşeyi değişti tavsiyem şüpheleniyorsan değiştir, senden önce ne zaman değiştiğini bilmiyorsan yine değiştir. ford parçacılarına sorarsan kolaylıkla bulursun kolay gelsin Yorum bağlantısı
Recommended Posts