İçeriğe Yönlendir

Otosan Oksijen Sensörü

Ahmet Dağcılar

Recommended Posts

kardeş ford parçacılarına sorarsan aynı kod fiesta , ka modellerindede oluyor soket ucu yada kablo boyu tutmazsa sendeki eski sensörden faydalanılabilir ben seksen tlye aldım orjinal kabloyuda ek yaptık , arabanın gidişi çalışması herşeyi değişti tavsiyem şüpheleniyorsan değiştir, senden önce ne zaman değiştiğini bilmiyorsan yine değiştir. ford parçacılarına sorarsan kolaylıkla bulursun kolay gelsin

Tesekkur ederim. Orjinal mi aldin abi sen? Performansi artti diyorsun yanlis anlamadiysam. Degistirecegim, bugun no name servisteydim zaten haftaici tekrar gidecegim onu da sorayim.
Yorum bağlantısı
Hamdi Gökhan Atasoy

Tesekkur ederim. Orjinal mi aldin abi sen? Performansi artti diyorsun yanlis anlamadiysam. Degistirecegim, bugun no name servisteydim zaten haftaici tekrar gidecegim onu da sorayim.

evet performans arttı motor rahat çalışır hale geldi , parçacı orjinal dedi , 120  tl den 80 e düştü , (arkadışım) soket tutmazsa ek yap orjinali ile dedi üzerinden çıkan ntk japan yazan bir parçaydı , araç daha iyi gaz yiyor , motor rahatladı yakıt tüketimi de azaldı (100 km 9 lt) gibi ama aracımın diğer yönleri de iyi bujiler kablolar , bobin hepsi yeni 2 yıla bir muayyeden muayyeneye değiştiriyorum. fazla yol yapmadığım için iki yıllık periyot yetiyor. parçacıya danışın illa çözerseniz

Yorum bağlantısı

evet performans arttı motor rahat çalışır hale geldi , parçacı orjinal dedi , 120 tl den 80 e düştü , (arkadışım) soket tutmazsa ek yap orjinali ile dedi üzerinden çıkan ntk japan yazan bir parçaydı , araç daha iyi gaz yiyor , motor rahatladı yakıt tüketimi de azaldı (100 km 9 lt) gibi ama aracımın diğer yönleri de iyi bujiler kablolar , bobin hepsi yeni 2 yıla bir muayyeden muayyeneye değiştiriyorum. fazla yol yapmadığım için iki yıllık periyot yetiyor. parçacıya danışın illa çözerseniz

Benim de yenilemedigim kalmadi abi, atesleme sistemi komple yeni, bakimlari yeni. Bir tek o kaldi onu da degistirecegim. Senin aracin soketi de ayni miydi benim aracinkiyle?

Yorum bağlantısı
Hamdi Gökhan Atasoy

Benim de yenilemedigim kalmadi abi, atesleme sistemi komple yeni, bakimlari yeni. Bir tek o kaldi onu da degistirecegim. Senin aracin soketi de ayni miydi benim aracinkiyle?

rengi siyahtı  orjinalin , aldığımınki yeşildi benimki köşeli , diğeri yuvarlak biçimli bir soketti , kablosuda kısaydı kesip ekleme yaptık sıkıntı yok yanlız ekleme işine dikkat etmek gerekiyor dışındaki izalasyonu aynen takmalısın sıcak bir kısımda (egzoza yakın) çalıştığından kabloların izalasyonu önemli 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...