İçeriğe Yönlendir

Focus 1.6 Titanium Modifiye Önerileri

Dogucan Tastan

Recommended Posts

Dogucan Tastan

Öncelikle arkadaslar merhaba Araniza yeni katildim. 
Aracim 2008 Ford focus 1.6 Titanium Automatic-Benzin li ve Sirali sistem LPG `dir.
Öncelikle sizlerden fikir ve görüslerinizi duymak istiyorum.
Aracima Aydinlatma, Performans, Aksesuar olarak önerilerinizi merak ediyorum arkadaslar .

Ve birkac sorum olucak 
1-Lastik olarak performans acisindan önerileriniz nelerdir?
2-Krom parcalarda lekeler mevcut ve cikmiyor nasil ilk günki gibi olmasada
daha iyi görünüm kazandirabilirim örn:ön panjur altindaki krom parcada lekeler mevcut cikmiyo ?
3-Farlar ve Stoplar cok kirli  nerde nasil ve ne kadara temizliyebilirim ?
Aracim satiliktir ilgilenen olursa özel olarak mesaj atabilir .

xgKgAij.jpg

TulW1AY.jpg

OKRe7it.jpg

mUOWdmH.jpg

25DrI5T.jpg

PmjVlyG.jpg

6DlaEeY.jpg

Y5PSEwG.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Değer

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler :)

Yalnız farlar neden nikelajlı olandan ?

Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir

Hosgeldiniz koksal abi var hyundai clubtan taniyorum burda da gordum bi kac bi yerde onun bilgisine guvenirim ondan oneriler alabilirsin krom ve farlarini nasil temizleyecegin hakkinda ben lastik olarak sana 3 marka oneririm continental michelin ve yokohama kumho felan sakin alma cok kotu

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Hoşgeldiniz.modife önerileri için bütçenin ne kadar olduğuda önemli :) forumda örnek alabilceginiz araçlar da mevcut:)

Yorum bağlantısı
Dogucan Tastan

sagolun arkadaslar :) farlar aldigimda öyleydi bi garip geliyo zaten bana ama orjinal farlar degismemis . Lastiklerim kar lastigi 4 tekerde continantel.

Yorum bağlantısı
Dogucan Tastan

sagolun abilerim arkadaslarim :) bakalim bu aralar sinyal led ve bagaj aydinlatma, arac ici submarine ve app plaka yapicam en kisa zamanda 

Yorum bağlantısı
Dogucan Tastan

Tİtanium donanımda, siyah zeminli farlar olması gerekiyor.. Aracın önden kazası var sanırım farlarınız değişmiş..

ford_focus_titanium_tdci_2_el_binek_arab

Aracim 2008 benzinli otomatik  . aracimin farlari banada garip geldi alirken ama sahsuvaroglunda heryerine baktirdim arabanin farlari orjinal fabrika cikisi istege göre böyle secmis olabilirler diye dusunuyorum 

Bir kac kiside aracin yurtdisi ford focus kasasindan dedi ama emin degilim ?

Yorum bağlantısı
Dogucan Tastan

Hayır farlar orjinal ama Trend modelinin farları.. İsteğe göre seçilme durumu olacağını sanmıyorum, ancak farların başına birşey geldiyse ucuz olduğu için Trend farı seçilebilir.. 

Bugun bi kac yere ugradim ve bilgi edindim arabanin farlari fabrika cikisi böyle degisme yok fabrikadan ciktigindan böyle diyolar ama bakalim ne oldu biraz kafa karistirici bi konu sevemedim bi turlu zaten farlari :D yeni yeni amerikanlar la hos duruyo 

Yorum bağlantısı
Dogucan Tastan

Isin asli söyle ömür bey aracimi satmayi dusunuyorum ama satarsam ya mondeo yada honda accord dusunuyorum . ama ailevi durumlar agir bastigi icin daha kesin karar alinmadi ama alici cikarsa konusulur anlasilir .Ama bu satma fikri bi anlik bisey oldugu icin aklimda var satmayip binmek daha mantikli amac daha genis ve daha konforlu bi arac ve biraz arabami modifiye etmek istiyorum isin acikcasi

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...