Misafir 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Ayaklarınıza sağlık arkadaşlar...afiyet bal şeker olsun... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Ayaklarınıza sağlık afiyet olsun canlar. 1 Yorum bağlantısı
Atilla Atun 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Harika ama bi yerlerimiz şişmeden önce birileri şu tepsiyi kaldırsın yavvvvvv. 6 Yorum bağlantısı
Atilla Atun 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Vallahi tatlıcı bulmaya gidicem ha acayip oldum. 3 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Helal olsun o lahmacun bir yerden tanıdık ) 2 Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Çok güzel buluşma olmuş. Sırf bu tatlı için geliyorummm. Nedir bunun ismi? Yamuldum burada... Zaten Antep'e geldiğimde katmerin tadına doyamamıştım... 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Ayaklarınıza sağlık...afiyet olsun arkadaşlar... 2 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Fotoğraftaki tepsi için şuan cebimde ne kadar para varsa verirdim. Ayağınıza sağlık.. Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Yav aaaaaam lahmecin çatallamı yinir. Yav aaaaaam lahmecin çatallamı yinir. Az kaldı temmuzda antepteyim. 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Maşallah, yüreklerinize sağlık arkadaşlar Bu güzel karelerin devamını bekliyoruz ama mümkünse az yemekli bol arkadaş ve araba resimleri olsun olur mu 3 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Birlik,beraberlik ve kardeşliğiniz daim olsun.Ayaklarınıza sağlık.Afiyet şeker olsun... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 bÇok güzel bir gündü katılan herkezin ayaklarına sağlık.Buluşmada araç üzerindeki kuş pislikleri konusunda bir çok kez uyarıldım buluşma sonrası ilk işim aracı yıkamak oldu Yorum bağlantısı
Ali Eren 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 (düzenlendi) Çok güzel bi gündü arkadaşlar. Hepinizin yüreklerine sağlık. Soğanlı lahmacun Semih'in tavsiyesiydi. Gerçekten harika bir şeydi. Ben henüz yememiştim Antep'e geldiğimden beri. Bu güzel buluşmadan bazı notlar : Yeni bir üyemiz de aramızdaydı Mustafa Çelik Yine yeni üyelerimizden Ahmet Çelik bugün doğum günü olduğu için gelemedi. Gelebilseydi keşke tatlının üstüne mum dikecektik. Ekrem Kalay arkadaşımız da memleketinden dönüş tarihini ertelediği için aramızda olamadı. Kaşla göz arasında Emir kardeşim kendi c maxi ile benim focusa takas teklif etti. Ben focusu aldığımda cmaxin bu kasası olsa kesin alırdım deyince Emir fırsatı değerlendirdi. Tatlımızı yemek için yola çıkarken komik bir an yaşadık. Emir, Mustafa'ya sen önde git dedi. Mustafa da orası Burç yolunda mı deyince; Emir, tamam Mustafa ben önde giderim sen beni takip et deyince baya bir güldük. Bu arada Emir'in azmine hayran kaldım. Çok çok zayıflamış. Vesile ile Kilis'ten her Gaziantep buluşmasına katılan Mustafa Aktürk'e, Malatyadan gelen Erol abi ve kardeşine, organizasyonda emek veren kardeşim Semih'e, güzel sohbetlerinden dolayı, Emir, Mustafa Çelik, Osman ve Ömer Bülent abiye çok çok teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda nohut dürüm etkinliği için buluşuyoruz. Bu iletiyi yazmak için komşudan laptopu ödünç aldım. 23 Şubat 2014 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi 12 Yorum bağlantısı
Murat Gök 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Oh oh masallah.Ayaklariniza yureginize saglik dostlar... 1 Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Süpermiş, o tepsi nedir abicim ya 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Len valla gısgandım çatladım be yav....Tatlının hasını özledim.... Yüreğimize sağlık dostlar..... 3 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Geldim. Evin kapısının önünde yim.evden çıkarken kilometreyi sıfırlamıştım Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Ayaklarınıza, yüreğinizde, midenize sağlık arkadaşlar..Afiyet bal şeker olsun.. Yorum bağlantısı
Fatih Taktak 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Afiyet bal şeker olsun. 1300 km öteden memleket hasreti çektirdiniz, inşallah ben oralarda iken böyle bir etkinlik yapılır da katılmak nasip olur. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 ayaklarınıza yüreklerinize sağlık, afiyet olsun. lahmacun sarımsaklı değildi galiba. Emir iyi kilo vermiş. sanki Mustafa'da biraz vermiş gibi. bizim o taraflarda olup'ta nasıl kilo verilir anlamıyorum. 4 Yorum bağlantısı
Ali Eren 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Harika ama bi yerlerimiz şişmeden önce birileri şu tepsiyi kaldırsın yavvvvvv. Abi tepsiyi kaldırmayalım, siz gelin bu taraflara birlikte yiyelim. Çok güzel buluşma olmuş. Sırf bu tatlı için geliyorummm. Nedir bunun ismi? Yamuldum burada... Zaten Antep'e geldiğimde katmerin tadına doyamamıştım... Tatlının adı billuriye. Buyrun gelin beraber yiyelim. Yav aaaaaam lahmecin çatallamı yinir. Az kaldı temmuzda antepteyim. Bekliyoruz Yalçın abi. Senin gelişin şerefine bir etkinlik yaparız yine. Afiyet bal şeker olsun. 1300 km öteden memleket hasreti çektirdiniz, inşallah ben oralarda iken böyle bir etkinlik yapılır da katılmak nasip olur. Ne zaman gelirseniz yaparız bir etkinlik. ayaklarınıza yüreklerinize sağlık, afiyet olsun. lahmacun sarımsaklı değildi galiba. Emir iyi kilo vermiş. sanki Mustafa'da biraz vermiş gibi. bizim o taraflarda olup'ta nasıl kilo verilir anlamıyorum. Mustafa tam gaz devam abi. Bugün çok uğraştık abi Mustafa ile. Sağolsun tüm şakalarımızı kaldırdı. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts