İçeriğe Yönlendir

Gaziantep Buluşma Fotoğrafları 23/02/2014

Semih İzgi

Recommended Posts

Ali Eren

Herkesin ayağına sağlık.Umarım bu toplantılar daha sık olur Gaziantep ekibinin sayısı arttı maşallah .Tüm üyelerle yeni tanıştık.Ali abiyle, Semih'le, Emir'le tanışmak yeni kısmet oldu.Emir'e zayıflamışsın diyorlardı ben Emir'in önceki halini bilmediğim için bir şey diyemiyorum. Neyse yediğim tatlının etkisindendir heralde saçmaladım yani o kadar lezzetliydi.

Hakikaten Emir tanınmayacak kadar zayıflamış. Sen de hakkının helal et Mustafa kardeşim çok takıldık sana bugün.  :flowers:

Tekerine taş değmesin Erol abi o kadar yol geldin. Memnun olduk seninle tanıştığımız için.  :flowers:

Valla arkadaşlar bir Vw tutkunu olarak sizlerle beraber olmaktan çok mutlu oldum.Bu tür etkinliklerin sıksık yapılması ümidiyle,emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum..

Biz teşekkür ediyoruz canım abim.  :flowers:  

Maşallah. Yarasın.

Gel de buralara beraber yarasın.  :flowers:  

Ayaklarınıza sağlık, afiyet olsun.

Bu iletiyi yazmak için akşam gittim, firmanın birinin bilgisayarını getirdim.

Demek senin de bilgisayarın bozuk. Bi tanıdık var foumdan ona gönderelim senin bilgisayarı.  :p  

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Eren

bu yapilirmi beea o tepsi rüyama girecek .....! :D  :bravo:

Kulağını çınlattık Mesut. Sen ne zaman geliyorsun izine. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Hepinizin ayağına yüreğine sağlık arkadaşlar.Çok güzel bir organizasyon olmuş.Afiyet bal şeker olsun... :)  :flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emir Çolakoğlu

Herkesin ayağına sağlık.Umarım bu toplantılar daha sık olur Gaziantep ekibinin sayısı arttı maşallah :).Tüm üyelerle yeni tanıştık.Ali abiyle, Semih'le, Emir'le tanışmak yeni kısmet oldu.Emir'e zayıflamışsın diyorlardı ben Emir'in önceki halini bilmediğim için bir şey diyemiyorum. :) Neyse yediğim tatlının etkisindendir heralde saçmaladım yani o kadar lezzetliydi. :biggrin:

toprağım dedik bağrımıza bastık yaptıgına bak beni yeni tanımış  :D  :D

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Emir Çolakoğlu

Çok güzel bi gündü arkadaşlar. Hepinizin yüreklerine sağlık. Soğanlı lahmacun Semih'in tavsiyesiydi. Gerçekten harika bir şeydi. Ben henüz yememiştim Antep'e geldiğimden beri. 

Bu güzel buluşmadan bazı notlar :

Yeni bir üyemiz de aramızdaydı Mustafa Çelik

Yine yeni üyelerimizden Ahmet Çelik bugün doğum günü olduğu için gelemedi. Gelebilseydi keşke tatlının üstüne mum dikecektik.  ;)

Ekrem Kalay arkadaşımız da memleketinden dönüş tarihini ertelediği için aramızda olamadı.

Kaşla göz arasında Emir kardeşim kendi c maxi ile benim focusa takas teklif etti. Ben focusu aldığımda cmaxin bu kasası olsa kesin alırdım deyince Emir fırsatı değerlendirdi. :biggrin:

Tatlımızı yemek için yola çıkarken komik bir an yaşadık. Emir, Mustafa'ya sen önde git dedi. Mustafa da orası Burç yolunda mı deyince; Emir, tamam Mustafa ben önde giderim sen beni takip et deyince baya bir güldük. 

:D  :D  :D

Bu arada Emir'in azmine hayran kaldım. Çok çok zayıflamış.

Vesile ile Kilis'ten her Gaziantep buluşmasına katılan Mustafa Aktürk'e, Malatyadan gelen Erol abi ve kardeşine, organizasyonda emek veren kardeşim Semih'e, güzel sohbetlerinden dolayı, Emir, Mustafa Çelik, Osman ve Ömer Bülent abiye çok çok teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda nohut dürüm etkinliği için buluşuyoruz. 

Bu iletiyi yazmak için komşudan laptopu ödünç aldım. 

Ali Abi nohut dürümü partisi için diyeti bozarım affetmem  :p  :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Aman Allahım ne güzel bir buluşma olmuş.... :nazar:  Katılan bütün arkadaşların ayaklarına, ağızlarına, miğdelerine ;) sağlık... :D  Canım kardeşlerim benim. Hepiniz ayrı birer yıldızsınız, Emir gerçekten çok zayıflamış (özel mesajla irtibata geçmek lazım.) Ben de tarihi tam bilmediğimden ve malum babam ile ilgilendiğimden bu kez katılamadım. İlk katılımı dört gözle bekleyeceğim..... (o tatlının hesabını soracağım Semih ve Ali hocam sizden)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

Afiyet olsun abilerim  :bravo:

Sanki herkes "hadi çabuk çekte işimize bakalım, lahmacunlar soğumadan lüpletelim" dermiş gibi isteksiz isteksiz bakmış :tongue:  :D  :bravo:

Afiye Olsun Arkadaşlar.. :flowers:

Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK

Evet yeni tanıdım tekrar tanıştığıma memnun oldum :D.Sayın Emir Çolakoğlu, Mustafa Aktürk'ü zayıflamaya azmettirdiğiniz için tutuklusunuz :police:  :biggrin: .Sayın fordclubtr üyeleri görmüş olduğunuz tatlı tepsisinin ancak yarısını yiyebildik kimse onu söylememiş ben söyleyeyim dedim :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Evet yeni tanıdım tekrar tanıştığıma memnun oldum :D.Sayın Emir Çolakoğlu, Mustafa Aktürk'ü zayıflamaya azmettirdiğiniz için tutuklusunuz :police:  :biggrin: .Sayın fordclubtr üyeleri görmüş olduğunuz tatlı tepsisinin ancak yarısını yiyebildik kimse onu söylememiş ben söyleyeyim dedim :D

Tabi kimse bi Angara olamaz  :p  :D

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Çok güzel olmuş.. Ayaklarınıza sağlık.Aklım tatlı da kaldı yalan söylemeye gerek yok :) Şöyle tepsi değil de çay tabağında bile olsa yeterdi bana :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emir Çolakoğlu

bende memnun oldum mustafacım  :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Toplantıya katılan herkesin ayağına yüreğine sağlık.resimlerden anlaşıldığı üzere çok güZel bir buluşma olmuş devamının gelmesiyle dileğiyle tebrikler :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Kiskaniyo galiba :)

Abi bi daha tatlı faslılarını tepside yapalım :D

Antep'den sipariş verelim :p

Siz gelin buraya erkan. Beraber yiyelim
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Aman Allahım ne güzel bir buluşma olmuş.... :nazar:  Katılan bütün arkadaşların ayaklarına, ağızlarına, miğdelerine ;) sağlık... :D  Canım kardeşlerim benim. Hepiniz ayrı birer yıldızsınız, Emir gerçekten çok zayıflamış (özel mesajla irtibata geçmek lazım.) Ben de tarihi tam bilmediğimden ve malum babam ile ilgilendiğimden bu kez katılamadım. İlk katılımı dört gözle bekleyeceğim..... (o tatlının hesabını soracağım Semih ve Ali hocam sizden)

Bekliyoruz abicim en kisa zamanda.

Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK

Kiskaniyo galiba :)

Yok abi kıskançlık  yok hayranlık var ve inşallah yeni tanıştığım üyemiz Emir arkadaş bana da yardımcı olacak   :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Yok abi kıskançlık yok hayranlık var ve inşallah yeni tanıştığım üyemiz Emir arkadaş bana da yardımcı olacak :biggrin:

Emirin azmine hayran kaldım ben kardeş.kebap lahmacun yemedi ya la.çorba içti tatlının ucundan alıp kolaya dokunmadı.Her babayiğit harcı değil.

Süper bi nefis terbiyesi takdir ettim vallaha.

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Yok abi kıskançlık  yok hayranlık var ve inşallah yeni tanıştığım üyemiz Emir arkadaş bana da yardımcı olacak   :biggrin:

Biliyorum kardesim kiskanclik olmaz tabi. Yeni uye esprisine cok guluyorum.

Emirin azmine hayran kaldım ben kardeş.kebap lahmacun yemedi ya la.çorba içti tatlının ucundan alıp kolaya dokunmadı.Her babayiğit harcı değil.

+1000

Bu arada profil resmi boyle daha iyi olmus abi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK

Aynen Erol abi bizde gireceğiz bu yola Emir kadar başarılı oluruz inşallah  :)

Biliyorum kardesim kiskanclik olmaz tabi. Yeni uye esprisine cok guluyorum.

Abi Emir'in mesaj sayısını arttırmaya çalışıyorum vesile ile artıyor da  :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emir Çolakoğlu

Aynen Erol abi bizde gireceğiz bu yola Emir kadar başarılı oluruz inşallah  :)

Abi Emir'in mesaj sayısını arttırmaya çalışıyorum vesile ile artıyor da  :biggrin:

ali abi çok taşlıyor bunlar  :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Ali Abi nohut dürümü partisi için diyeti bozarım affetmem  :p  :bravo:

arayi uzatmadan yapalim nohut durum etkinligini. Bak simdi canim cekti iyi mi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...