Emir Çolakoğlu 24 Şubat 2014 Paylaş 24 Şubat 2014 Emirin azmine hayran kaldım ben kardeş.kebap lahmacun yemedi ya la.çorba içti tatlının ucundan alıp kolaya dokunmadı.Her babayiğit harcı değil. Süper bi nefis terbiyesi takdir ettim vallaha. sağolasın erol abi çok acı çektim çok aç kaldım ama sonunda hediyesini aldım arayi uzatmadan yapalim nohut durum etkinligini. Bak simdi canim cekti iyi mi aynen abi nohut dürümü dedik mi akan sular durur erol abiyi de çağıralım 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 24 Şubat 2014 Paylaş 24 Şubat 2014 Tabletten yazamiyom ben. İyi geceler herkese 3 Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK 24 Şubat 2014 Paylaş 24 Şubat 2014 ali abi çok taşlıyor bunlar 6 yıl olacak olacak nerdeyse üyeliğin 46 mesaj 46/6 yılda yaklaşık 8 mesaj sayısına denk geliyor aynen abi nohut dürümü dedik mi akan sular durur erol abiyi de çağıralım Erol abi pazar günü nohut dürümünü duyunca hafiften şaşırdı sonra olay lahmacuna bağlandı 3 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 24 Şubat 2014 Yazar Paylaş 24 Şubat 2014 valla abi aslında bi gezip görmek lazım bu sene yi bi atlatalım hele Baş tacısın 2 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Şubat 2014 Paylaş 24 Şubat 2014 6 yıl olacak olacak nerdeyse üyeliğin 46 mesaj 46/6 yılda yaklaşık 8 mesaj sayısına denk geliyor Erol abi pazar günü nohut dürümünü duyunca hafiften şaşırdı sonra olay lahmacuna bağlandı Ayak üstü götürüyorsunuz ama nohutcuya naber.zaten kapısının önüne yuvalanmışız.Son hamlem olmasaydı.Muhabbet Nohut ama ne nohut diyerek dürümcüye doğru yürüyerek devam edecekti :) Yorum bağlantısı
Misafir 24 Şubat 2014 Paylaş 24 Şubat 2014 sağolasın erol abi çok acı çektim çok aç kaldım ama sonunda hediyesini aldım aynen abi nohut dürümü dedik mi akan sular durur erol abiyi de çağıralım Mevzunun ismi zaten önceden verilmiş mustafa bölüm atlamadan izleyecek.... Emirin Yolu....her hafta içi ve sonu saat 08:00 00:00 arasında :) Yorum bağlantısı
Yunus Hakkı Seyhan 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 o tepsi ne öle maşallah o tepsi ne öle maşallah 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 27 Şubat 2014 Paylaş 27 Şubat 2014 Mevzunun ismi zaten önceden verilmiş mustafa bölüm atlamadan izleyecek.... Emirin Yolu....her hafta içi ve sonu saat 08:00 00:00 arasında :) Emir'in yolu sağlam yol. Mustafa'ya şiddetle tavsiye ediyoruz. 2 Yorum bağlantısı
Emir Çolakoğlu 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 arayi uzatmadan yapalim nohut durum etkinligini. Bak simdi canim cekti iyi mi 1 Yorum bağlantısı
Emir Çolakoğlu 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 Nohut dürüm. kebap lahmacun varken....pehpeh abi bi deneseydin ... Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 abi bi deneseydin ... Bir daha ki sefere deneriz emir, ama hakikaten G.Antep e gittim nohut dürüm yedim desen Adamı Döverler Hacı (Yeriz ama kimseye demeyiz bizde:) ) Yorum bağlantısı
Ali Eren 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 İlk duyduğumda ben de çok şaşırmıştım ama yeyince çok beğendim. Buluşalım en kısa zamanda. 1 Yorum bağlantısı
Emir Çolakoğlu 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 Bir daha ki sefere deneriz emir, ama hakikaten G.Antep e gittim nohut dürüm yedim desen Adamı Döverler Hacı (Yeriz ama kimseye demeyiz bizde:) ) aynen abi çaktırmamak lazım 1 Yorum bağlantısı
Hasan Sancak 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 Maşallah sabah sabah bu tatlı tepsisini görmek hiç iyi olmadı afiyet olsun herkese güzel buluşma olmuş 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 Vışşş, o tepsiler ne öyle Ayaklarınıza sağlık 3 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 Maşallah o billuriye nasıl biseymis öyle Elinize ayaginiza sağlık ve afiyet olsun Allah muhabbetinizi daim etsin Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 bu buluşma ne ara oldu ??? nasıl kaçırmışım konuyu iyiki de kaçırmışım :D 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 bu buluşma ne ara oldu ??? nasıl kaçırmışım konuyu iyiki de kaçırmışım :D ooo Aydın yenisini yapacağız neredeyse buluşma oldu mustafa nın arabasına çarptılar evelki gün, vs.. vs... Tatlıyı hiç demiyorum... :) Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 ooo Aydın yenisini yapacağız neredeyse buluşma oldu mustafa nın arabasına çarptılar evelki gün, vs.. vs... Tatlıyı hiç demiyorum... :) deme abi deme Yorum bağlantısı
Ali Eren 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 Vışşş, o tepsiler ne öyle Ayaklarınıza sağlık Sen konuyu daha yeni mi gördün birader. Maşallah o billuriye nasıl biseymis öyle Elinize ayaginiza sağlık ve afiyet olsun Allah muhabbetinizi daim etsin Antep yemek ve tatlı konusunda çok iddialı bir şehir. bu buluşma ne ara oldu ??? nasıl kaçırmışım konuyu iyiki de kaçırmışım Aklında bulunsun Aydın, Gaziantep toplantı fotoları konularını görünce konuyu açmadan bi güzel karnını doyur. Tok karnına baktığında da canın çekerse o zaman tek çare buraya gelmek olur ona göre. 2 Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 (düzenlendi) Dünyada yemek kültürüne sahip olan ülkeler vardır Çin mutfağı,Fransız mutfağı,İtalyan mutfağı vs. ancak şehir olarak sadece dünyada Gaziantep mutfağı vardır. Karşıyakada küşleme ve ben bu zamana kadar kebap yememişim diyeceksiniz. 5 Mart 2014 tarihinde Yalçın Dağlıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 Dünya mutfakları arasında ülke olarak Çin mutfağı fransız mutfağı italyan mutfağı vardır yalnız şehir mutfağı olarak sadece dünyada Gaziantep mutfağı vardır. Gaziantep Karşıyakada Halil Ustadan küşleme https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=video&cd=1&cad=rja&ved=0CDQQuAIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DtJMAlsECs10&ei=ozYXU_GoLKLl4wT5zIG4DA&usg=AFQjCNHwFJociHqadGPqBXaK96lccngEZg&bvm=bv.62286460,d.bGE yiyeyeceksiniz ve ben bu zaman kadar kebap yememişim diyeceksiniz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts