İçeriğe Yönlendir

Gaziantep Buluşma Fotoğrafları 23/02/2014

Semih İzgi

Recommended Posts

Kemal Korkmaz

Ayaklarınıza sağlık arkadaşlar afiyet olsun :bravo: :bravo:... Tepsi süper görünüyor  :shok: :shok:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK
(düzenlendi)

Herkesin ayağına sağlık.Umarım bu toplantılar daha sık olur Gaziantep ekibinin sayısı arttı maşallah :).Tüm üyelerle yeni tanıştık.Ali abiyle, Semih'le, Emir'le tanışmak yeni kısmet oldu.Emir'e zayıflamışsın diyorlardı ben Emir'in önceki halini bilmediğim için bir şey diyemiyorum. :) Neyse yediğim tatlının etkisindendir heralde saçmaladım yani o kadar lezzetliydi. :biggrin:

tarihinde Mustafa AKTÜRK tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı

Güzel bir hafta sonu oldu,Buradan tüm G.Antep ekibine çokçok teşekkür ediyorum.Tüm arkadaşlarımın misafirperver liğine hoş sohbetlerine.Harbiden çok güldük.Sabah 07:45 de çıktım.2 saat 45 dakika sürdü 230 km.Buluşma zamanı Semih kardeşim geldi ilk.Sonra herkes birbir gelmeye başladı O arada Arabaları inceledik test sürüşleri falan derken ne yiyelim nereye gidelim derken karar verdik.Organizatörümüz on numaraydı bu arada hiçkimse nohut yiyelim hatta nohut dürüm yiyelim demedi :):):)

Mekan ve yemekler süperdi soğanlı lahmacun hala tadı damağımda kebap vs... Herşey on numaraydı ordan gölet kenarına tatlı yemeye gittik ve muhabbet sohbet duman... Süperdi.

Tüm katılan arkadaşlarıma tekrardan teşekkür ediyorum.

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı
Çağlar Adakoğlu

Çok güzel hareketler bunlar :bravo:  FCTR ailesi içinde olmak gerçekten gurur verici.Taa nerelerden buluşmaya gitmişsiniz helal olsun.Bu arada fotoğrafları görünce canımda çekmedi değil yani :D  offfffff :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Hepinizin ayaklarına sağlık.Bu aralar tatlı ile aram yok ama,o billuriyeyi yerim ben,yeriimm. :dribble:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Ayaklarınıza yüreğinize sağlık keselerinize bereket :) harika görüntüler. Araçların da maşaallahı var :)

Yorum bağlantısı

Valla arkadaşlar bir Vw tutkunu olarak sizlerle beraber olmaktan çok mutlu oldum.Bu tür etkinliklerin sıksık yapılması ümidiyle,emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum..

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Len valla gısgandım çatladım be yav....Tatlının hasını özledim.... :biggrin:   Yüreğimize sağlık dostlar..... :bravo:  :bravo:  :flowers:

Diğer konuda okadar alıntı yapıp sana birşeyler yazdım ama hiç cevap vermedin Şahin abi. İnan sebebini merak ediyorum msgplusimg1168.png   msgplusimg0916.png  msgplusimg1145.png

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Hey maaşallah. Iyi yemissiniz :)

Afiyet bal seker olsun.

Semih iyi zayiflamissin yigidim ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Hey maaşallah. Iyi yemissiniz :)

Afiyet bal seker olsun.

Semih iyi zayiflamissin yigidim ;)

7-8 kilo fazlam var abi. Yarın spora başlayacağım büyük ihtimal. :)  Keşke sende olsaydın abim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

7-8 kilo fazlam var abi. Yarın spora başlayacağım büyük ihtimal. :) Keşke sende olsaydın abim.

Olur inşallah o da bir gun ;)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

İleriki 10 yıl içinde obez forum olacağız :D

Haha Senin yüzünden. :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mahmut Guzel

Ayaklarına  saglık  bu guzel organizasyonu yapan katılan tüm arkadaşların canına deysin  yarasın  en kötü gününüz böyle olsun 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan

Offff çok yanlış saate baktım bu konuya, resimlere.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Oğuz

Guzel bir gun, Guzel arkadaslar, guzel yemekler, Guzel bir organizasyondu gelen arkadaslarin ayagina saglik.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...