Sani Gerşon 28 Şubat 2014 Paylaş 28 Şubat 2014 Arkadaslar ustanın dedıgını yaptım 10 luk yerıne 15 lık taktım dumanı gordum:((((( Öncamın sol tarfından göğüsün içinden duman geldi:((( Şasenin yerini buldum:D Ama yanık kokuyor.Allah tan başka bir şey olmadı hala kısalar yanmıyor. Şimdi sanayide bakıyolar. Demiştim yapmayın diye Usta daha kendine usta desin... 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Özge 28 Şubat 2014 Paylaş 28 Şubat 2014 Yansın patlasın ustalarımız bayılır böyle şeylere almış o paranın kokusunu gecmis olsun Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 28 Şubat 2014 Paylaş 28 Şubat 2014 Demiştim yapmayın diye Usta daha kendine usta desin... Ustanın ne kabahatı var Sani Zaten tesisatta sıkıntı var ki sigorta atıyor. Yüksek amper sigorta takarak arızanın yeri tespit edilmiş. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Şubat 2014 Paylaş 28 Şubat 2014 Ustanın ne kabahatı var Sani Zaten tesisatta sıkıntı var ki sigorta atıyor. Yüksek amper sigorta takarak arızanın yeri tespit edilmiş. Usta tesisata zarar vermeden tespit edebilmeliydi. Araç yansa? 1 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 28 Şubat 2014 Paylaş 28 Şubat 2014 Ustanın ne kabahatı var Sani Zaten tesisatta sıkıntı var ki sigorta atıyor. Yüksek amper sigorta takarak arızanın yeri tespit edilmiş. O kablo demetinden bir kablo yandımı yanında en az 3-5 kabloyu daha götürür. Böyle arıza teşhisi olmaz. Yanan kabloları inşallah düzgün yapar da başka arızalara sebep olmaz. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 1 Mart 2014 Paylaş 1 Mart 2014 Usta tesisata zarar vermeden tespit edebilmeliydi. Araç yansa? Araba ustanın yanına gitmemiş ki. 1 Yorum bağlantısı
Sedat Bilgen 3 Mart 2014 Yazar Paylaş 3 Mart 2014 Araba ustanın yanına gitmemiş ki. araba ustanın yanına gitmedide ben anlattım durumu o da tak birşey olmaz dedi. Şimdi yaptırdım gögüsün içinde olduğ için pahalıya çıkacağından bir yerden kablo çekti bağladı.Sigorta kutusundaki yerde boş şu an.Sigorta takınca araba stop etmiyor dediler nasıl oluyorsa.Şimdilik yanıyor Allah a şükür. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 araba ustanın yanına gitmedide ben anlattım durumu o da tak birşey olmaz dedi. Şimdi yaptırdım gögüsün içinde olduğ için pahalıya çıkacağından bir yerden kablo çekti bağladı.Sigorta kutusundaki yerde boş şu an.Sigorta takınca araba stop etmiyor dediler nasıl oluyorsa.Şimdilik yanıyor Allah a şükür. Sigorta takınca stop etmemesini çok gördük. Kötü elektrik sistemi olunca araç stop etmiyor. Yorum bağlantısı
Sedat Bilgen 3 Mart 2014 Yazar Paylaş 3 Mart 2014 Sigorta takınca stop etmemesini çok gördük. Kötü elektrik sistemi olunca araç stop etmiyor. Kötü sistem derken yeni çektiği kablo ilemi alakalı demek istediniz ?çektiği kabloyu sigorta kutusundan almamış sanırım. stop etmemesinin sebebi yanan kabloların siigortası olması ile alakalıdır diye düşünmüştüm Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 Kötü sistem derken yeni çektiği kablo ilemi alakalı demek istediniz ?çektiği kabloyu sigorta kutusundan almamış sanırım. stop etmemesinin sebebi yanan kabloların siigortası olması ile alakalıdır diye düşünmüştüm Kötü sistem, kötü işçilik. Yanan kablolar da sebep olmuş olabilir. Yorum bağlantısı
Sedat Bilgen 3 Mart 2014 Yazar Paylaş 3 Mart 2014 siz ne önerirsiniz.Şu an ışıklar yanıyor ama ileride bir bir sorun açma ihtimali var mı? Gögüsü söktürmek istemiyorum bi daha toplayamazlar kırılır ellerinde kalır diye korkuyorum Kötü sistem, kötü işçilik. Yanan kablolar da sebep olmuş olabilir. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 siz ne önerirsiniz.Şu an ışıklar yanıyor ama ileride bir bir sorun açma ihtimali var mı? Gögüsü söktürmek istemiyorum bi daha toplayamazlar kırılır ellerinde kalır diye korkuyorum Ankara'da işinin ehli ustasını bulun, herşeyi orjinaline uygun yaptırın derim. Göğüs sökülecekse, sökülecek. Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar 17 Ocak 2016 Paylaş 17 Ocak 2016 2003 fıestamın uzun ları yanıyor kısalar yanmıyor ampulden mı sıgortadan mı acaba, Yorum bağlantısı
Recommended Posts