İçeriğe Yönlendir

Park Yanıyor Uzun Yanıyor Kısa Yanmıyor?

Sedat Bilgen

Recommended Posts

Sani Gerşon

Arkadaslar ustanın dedıgını yaptım  10 luk yerıne 15 lık taktım dumanı gordum:(((((

Öncamın sol tarfından göğüsün içinden duman geldi:(((

Şasenin yerini buldum:D Ama yanık kokuyor.Allah tan başka bir şey olmadı hala kısalar yanmıyor.

Şimdi sanayide bakıyolar.

Demiştim yapmayın diye :(

Usta daha kendine usta desin...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Özge

Yansın patlasın ustalarımız bayılır böyle şeylere almış o paranın kokusunu gecmis olsun

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Demiştim yapmayın diye :(

Usta daha kendine usta desin...

Ustanın ne kabahatı var Sani :D Zaten tesisatta sıkıntı var ki sigorta atıyor.

Yüksek amper sigorta takarak arızanın yeri tespit edilmiş.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Usta tesisata zarar vermeden tespit edebilmeliydi. Araç yansa?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

O kablo demetinden bir kablo yandımı yanında en az 3-5 kabloyu daha götürür. Böyle arıza teşhisi olmaz. Yanan kabloları inşallah düzgün yapar da başka arızalara sebep olmaz.

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Usta tesisata zarar vermeden tespit edebilmeliydi. Araç yansa?

Araba ustanın yanına gitmemiş ki.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sedat Bilgen

Araba ustanın yanına gitmemiş ki.

araba ustanın yanına gitmedide ben anlattım durumu o da tak birşey olmaz dedi.

Şimdi yaptırdım gögüsün içinde olduğ için pahalıya çıkacağından bir yerden kablo çekti bağladı.Sigorta kutusundaki yerde boş şu an.Sigorta takınca araba stop etmiyor dediler nasıl oluyorsa.Şimdilik yanıyor Allah a şükür.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

araba ustanın yanına gitmedide ben anlattım durumu o da tak birşey olmaz dedi.

Şimdi yaptırdım gögüsün içinde olduğ için pahalıya çıkacağından bir yerden kablo çekti bağladı.Sigorta kutusundaki yerde boş şu an.Sigorta takınca araba stop etmiyor dediler nasıl oluyorsa.Şimdilik yanıyor Allah a şükür.

Sigorta takınca stop etmemesini çok gördük. Kötü elektrik sistemi olunca araç stop etmiyor.

Yorum bağlantısı
Sedat Bilgen

Sigorta takınca stop etmemesini çok gördük. Kötü elektrik sistemi olunca araç stop etmiyor.

Kötü sistem derken yeni çektiği kablo ilemi alakalı demek istediniz ?çektiği kabloyu sigorta kutusundan almamış sanırım.

stop etmemesinin sebebi yanan kabloların siigortası olması ile alakalıdır diye düşünmüştüm

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Kötü sistem derken yeni çektiği kablo ilemi alakalı demek istediniz ?çektiği kabloyu sigorta kutusundan almamış sanırım.

stop etmemesinin sebebi yanan kabloların siigortası olması ile alakalıdır diye düşünmüştüm

Kötü sistem, kötü işçilik. Yanan kablolar da sebep olmuş olabilir.

Yorum bağlantısı
Sedat Bilgen

siz ne önerirsiniz.Şu an ışıklar yanıyor ama ileride bir bir sorun açma ihtimali var mı?

Gögüsü söktürmek istemiyorum bi daha toplayamazlar kırılır ellerinde kalır diye korkuyorum

Kötü sistem, kötü işçilik. Yanan kablolar da sebep olmuş olabilir.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

siz ne önerirsiniz.Şu an ışıklar yanıyor ama ileride bir bir sorun açma ihtimali var mı?

Gögüsü söktürmek istemiyorum bi daha toplayamazlar kırılır ellerinde kalır diye korkuyorum

Ankara'da işinin ehli ustasını bulun, herşeyi orjinaline uygun yaptırın derim. Göğüs sökülecekse, sökülecek.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Cihan Yaşar

2003 fıestamın uzun ları yanıyor kısalar yanmıyor ampulden mı sıgortadan mı acaba,

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...