Tufan Günaydın 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 arkadaşlar kalkışlarda onden tık diye bi ses geliyor bugun el frenini cektim ileri zorladığım zaman tık diye ses geliyor aynı şekilde geriye zorladığımdada tık diye bi ses geliyor yardımcı olursanız sevinirim Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın 25 Şubat 2014 Yazar Paylaş 25 Şubat 2014 yalnız bu ses ben de sağa sola donerken gelmıyor sol akstan geliyor diye tahmin ediyorum ama bide forumda arastırırken aks frezesinin boşluk yapıp bu ses cıkarabileceğinden bahsediliyor ama basına boyle bi sorun gelen yardımcı olabilecek varmı Yorum bağlantısı
Çağlar Adakoğlu 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 Bu durumla alakalı bir iki gün önce bir arkadaşımızında şikayeti vardı.Hatta benim de var Sonuç takozdan çıktı Muhtemelen ben ve siz aynı sonuca ulaşacağız Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın 25 Şubat 2014 Yazar Paylaş 25 Şubat 2014 (düzenlendi) Bu durumla alakalı bir iki gün önce bir arkadaşımızında şikayeti vardı.Hatta benim de var Sonuç takozdan çıktı Muhtemelen ben ve siz aynı sonuca ulaşacağız takoz derken hangi takoz süpeli olan? 25 Şubat 2014 tarihinde Tufan Günaydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kenan Koç 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 önceki aracım fiesta idi aynı sorun bendede vardı.torsiyon burcu,amartisörler, şanzuman kuralığı değişti sorun aynı akis başı dönüşlerde ses yapar dediler.sonunda adam gibi bir usta çözdü sorun motor kulağıymış kulağın ucundaki pastik yuvaya giren kısım aşınmış kalkışlarda vuruyor geriye giderken vuruyordu.yapacağın şey kaputu aç el frenini çek biri kaldırmaya çalşsın sizde motor kısmından sesi kontrol edin. Yorum bağlantısı
Çağlar Adakoğlu 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 takoz derken hangi takoz süpeli olan? Amortisör takozu. Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın 25 Şubat 2014 Yazar Paylaş 25 Şubat 2014 önceki aracım fiesta idi aynı sorun bendede vardı.torsiyon burcu,amartisörler, şanzuman kuralığı değişti sorun aynı akis başı dönüşlerde ses yapar dediler.sonunda adam gibi bir usta çözdü sorun motor kulağıymış kulağın ucundaki pastik yuvaya giren kısım aşınmış kalkışlarda vuruyor geriye giderken vuruyordu.yapacağın şey kaputu aç el frenini çek biri kaldırmaya çalşsın sizde motor kısmından sesi kontrol edin. ben de de alt tabla yeni değişti z rotlar değişti sanzuman üst takozu değişti elimde babamın focustan cıkan sağlam bi motor takozu var(ustaların bilgisizliğinden değişen takoz) ama kafamı camdan cıkardığımda ses sankı on sol jant tan geliyor buda aks frezesinden şüpelenmeme sebeb oldu ama bi de dediğin gibi kaputu acıp sesi dinleyeyım Yorum bağlantısı
Kenan Koç 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 valla fordcu bulamadı nerdeyse şanzuman indirteceklerdi bana Allahtan iyi bir ustaya yolladı parçacı sorunu buldu usta.banada ses soldan geliyordu.1 ay uğraştım ses için.yüksek ihtimal sol motor kulağında sıkıntı var.el frenini çek kaldırmayı deneyin o esnada motor kulağına bakın Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın 25 Şubat 2014 Yazar Paylaş 25 Şubat 2014 valla fordcu bulamadı nerdeyse şanzuman indirteceklerdi bana Allahtan iyi bir ustaya yolladı parçacı sorunu buldu usta.banada ses soldan geliyordu.1 ay uğraştım ses için.yüksek ihtimal sol motor kulağında sıkıntı var.el frenini çek kaldırmayı deneyin o esnada motor kulağına bakın hocam arabanın onunden bakınca sol söfor koltuğunda otururken sağ değilmi Yorum bağlantısı
Kenan Koç 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 yok şoför tarafından geliyordu hatta ben koltuğun altından geliyor zannediyordum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ayan 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 benzer sorun bendede var fakat tık diye bir ses geliyor kalkışta ve firene bastığımda.ama benim ses arka tekerden geliyo Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın 26 Şubat 2014 Yazar Paylaş 26 Şubat 2014 benzer sorun bendede var fakat tık diye bir ses geliyor kalkışta ve firene bastığımda.ama benim ses arka tekerden geliyo senin ki fren kaliperinden gelme ihtimali yuksek keşke benimkide senın ki gibi olsaydı Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 Aks kafalarından geliyor olması kuvvetle muhtemel. Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın 26 Şubat 2014 Yazar Paylaş 26 Şubat 2014 Aks kafalarından geliyor olması kuvvetle muhtemel. hocam aks kafası ve aks frezesi arasında kaldım Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 İlk kalkışta özellikle direksiyon sağa ya da sola dönükken yapıyorsa aks kafasıdır. Sanki bir kilit açılmamış da hareket edince açılıyormuş gibi çıkar ses. Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın 26 Şubat 2014 Yazar Paylaş 26 Şubat 2014 sağa sola donuşler de sorun yok ses gelmiyor iki demiri birbirine vurursunda ses cıkar ya aynı ses Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 sağa sola donuşler de sorun yok ses gelmiyor iki demiri birbirine vurursunda ses cıkar ya aynı ses Bence aks kafası. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 Ben de oyumu akstan yana kullanıyorum.Motor kulağı olduğunu sanmıyorum.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts