Misafir 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 Teneke falan ama yazık etmişler arabacığa, bari 3310 falan deselerimiş ne o M8 falan yazmışsın, sende hTC cisin sanırım Senden öğrendim abi m8'i, kaç para veriyor HTC sana anlamadım ki, araba forumunda m8'i öğrettin bize Ben Nokia'cıyım, hatta Symbian'cıyım, ne ios, android. #diren2015'ekadar5800XM Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 (düzenlendi) Senden öğrendim abi m8'i, kaç para veriyor HTC sana anlamadım ki, araba forumunda m8'i öğrettin bize Ben Nokia'cıyım, hatta Symbian'cıyım, ne ios, android. #diren2015'ekadar5800XM Nokia biteli yıl oldu ama neyse, aypon deme banada, birbirleriyle bile anlaşamayan kapalı kutularla işimiz olmaz bizim Not: hTC bana full i8 verecek, bekliyorum artık, biraz ucuza gittik sanırım 24 Mart 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 Nokia biteli yıl oldu ama neyse, aypon deme banada, birbirleriyle bile anlaşamayan kapalı kutularla işimiz olmaz bizim Farkındayım abi nokia bitti, benim için ise yıl sonuna kadar devam ediyor. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 +1 Aynen Yasir abi, adamlar standart fara zenonları takmışlar... Yanımdan geçerken fotokopi makinesinin ışığı gibi bir hadise oluyor... Sanıyorum ciğer filmimi çekiyorlar... Tövbe tövbe nerden aklına gelir böyle laflar ya, güldürdün bizi Allah da seni güldürsün Selçuk Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Ahanda elinizi çabuk tutun. Bu Bmw yi alana çantada veriyolamış Ama parayla BMW i8'e özel bavul! Louis Vuitton’dan BMW i8 için karbon fiber bavul... Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Çok fena...Senin biksenonların modası geçti desene Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Senin biksenonların modası geçti desene Sen önce kendine bak halosenli Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 26 Mart 2014 Paylaş 26 Mart 2014 Hemmen fiestayı takasa verip i8 alıyorum, harbiden erişilir bir fiyatı varmış tabi alay konusu oluyor bakış açısına göre ancak konu şu; bu aracın almanya fiyatı 120bin €. elektrikli olduğundan bizde de benzer fiyatla satılabilir sanıyorum vergi sistemine göre. bizde bu fiyata bir 5.25xd ya da z4 28i alınabiliyor. tabi ki çok büyük bir bedel ancak bu araçlardan trafikte görebiliyorsak, bundan da görebiliriz. bir 7 serisinden, s serisinden çok daha ucuz. maşallah istanbulda belediye dağıtmış gibi panamera, cayenne, range görüyorum. durmak yok yola devam 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 ZKW'nin lazer uzun farları yeni BMW i8'in uzun far performansını iki katına çıkararak bir rekor kırdı.Günümüzde bir led 1 mm. kalınlığında bir ışık demetinden 250 lümen sağlayabiliyorken bir lazer diyotu sadece 3W güç harcayarak 0.3 mm. kalınlığındaki lazerden 500 lümen kadar ışık üretebiliyor.Yoğunlaştırılmış ışık demeti fosfor-seramik bir tabakadan geçerek bir yansıtıcıya ulaşarak beyaz bir ışık halinde fardan dışarıya yansıtılıyor.3 tane lazer diyotundan oluşan lazer uzun far 600 metreye varan bir menzil sağlıyor. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Aralık 2015 Paylaş 12 Aralık 2015 Bu i8lerin de e30 e36lar gibi ankaradaki zalımların eline geçtiğini hayal edemiyorum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts