Metin Çilo 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 (düzenlendi) Arkadaş eğer laptobun hardiskini normal bilgisaa bağlayabiliyorsan veya laptop çılışır duruma gelmişse sıkıntı yok bütün verileri kurtarırsın. Forumda bir arkadaş vardı Mustafa arkadaşımın derdine derman olduk Elhamdulilllah. Bütün verilerini kurtardık bir dua ya. dediğim gibi bir şekilde hardisk çalışıyor olmalı öyle kurtara biliriz. Nasıl öğrendin dersen benimde başıma geldi disk biçimlendirme zorunda kaldım bütün verileri kaybettik ama verilerin hepsi duruyormuş. power data recover proğramın ismi . youtubede kullanımı var bu zamana kadar hardiske ne kadar veri girmiş ise hepsini klasör klasör çıkarıyor. 4 Mart 2014 tarihinde Metin Çilo tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mehmet Artar 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 güzel tespit gülmemek elde değil. Dedikleri gibi gönderme imkanın varsa vaktimi ayırmaya çalışırım. Ama doğum olacağı için 3 haftadan önce göndermen lazım 3 hafta önce burdur belediyesine ait su aboneleri, kira sözleşmelerinin bulunduğu harddisk arıza yapmış veriler önemli diye aracı tavsiyesi ile bana ulaştılar. 0 veri kaybı ile halletmiştim sorunlarını dedikleri gibi 1000$ falan da almadım ilgine teşekkür ederim. Arkadaş eğer laptobun hardiskini normal bilgisaa bağlayabiliyorsan veya laptop çılışır duruma gelmişse sıkıntı yok bütün verileri kurtarırsın. Forumda bir arkadaş vardı Mustafa arkadaşımın derdine derman olduk Elhamdulilllah. Bütün verilerini kurtardık bir dua ya. dediğim gibi bir şekilde hardisk çalışıyor olmalı öyle kurtara biliriz. Nasıl öğrendin dersen benimde başıma geldi disk biçimlendirme zorunda kaldım bütün verileri kaybettik ama verilerin hepsi duruyormuş. power data recover proğramın ismi . youtubede kullanımı var bu zamana kadar hardiske ne kadar veri girmiş ise hepsini klasör klasör çıkarıyor. Başka bilgisayara takıldı sanırım çünkü bilgisayar tamirleri yapan bir arkadaşa gösterdim uğraştı yapamadı, biraz uzmanlık gerektiriyor sanırım Arkadaşlar burada önemli ola şu.1-Hdd başka bir makinaya takıldığında çalışıyor mu?? 2-Eğer başka pc de de çalışmıyorsa özel bir ortamda veri kurtarma işlemi gerekir. Bencede özel bir ortamda işlem gerekli Ayrıca gerekn en önemlisi verinin kurtulacağı yerlere birkez daha veri yazıldı mı. Yani veri izinin kaldığı yerlere daha sonradan veri girdisi olduysa sanırım mümkünde olmuyor. Bunu pek anladım Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Abi seni iki ucundan sabitleyelim, dakikada 7200 devirle döndürelim, kolların açık olsun. Saç telinden daha ince bir aralıkta uykuluk yerleştirelim. Bu dönüş esnasında alttan sallayalım uykuluğu yiyebilir misin yiyemez misin? İşin sonunda uykuluk varsa ben hertürlü yerim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Aynı sorun bendede var. harddisk çekmecede bekliyor Yorum bağlantısı
Metin Çilo 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 farketmez başka biligisayara takılı olması yetert ki çalışsın ve hardiski bir şekilde gör. dediğim proğram kurtarıyor. Hatta format atılmış veya yeni Windows yüklenmiş tüüm hardiskleri.Ayrıca tüm hafıza kartlarını da kurtarıyor.tavsiyem proğramı biraz kurcala halledersin sen. Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 Yalnız arkadaşların gözden kaçırdığı bir nokta var. Harddisk zaten bu işten anlayan biri tarafından gözden geçirilmiş. Bu da harddiskin başka bir bilgisayarda denendiğini ve olmadığını gösterir. Büyük ihtimalle kafa ya da motor fiziksel hasara uğramış ki veri kurtarılamamış. Başka bir bilgisayarda çalışsa zaten verileri almak çocuk oyuncağı. Görünen o ki profesyonel işlem gerekli. Yorum bağlantısı
Guest Mehmet Artar 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 (düzenlendi) Harddiskte kafa vurma diye tabir edilen bir problem varmış sanırım, bu konuda yardımcı olabilecek varsa hemen pazarlığa başlayalım 8 Mart 2014 tarihinde Mehmet Artar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Harddiskte kafa vurma diye tabir edilen bir problem varmış sanırım, bu konuda yardımcı olabilecek varsa hemen pazarlığa başlayalım Kafa vurması veya değil, diskte fiziksel sorun var. Kafa vuruyorsa zaten başka pc'ye de takınca aynı durum olacak. Yani arıza mekanik. Profesyonel veri kurtarma firmaları hariç size yardımcı olabilecek çok nadir insan bulabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 (düzenlendi) Kafa vurma tabir edilen durum varsa, sabırla yavaş yavaş, çoğu seferde sök tak tekrar göster tekrar tara ve az veri kurtar ve bunu defalarca tekrarla tarzı bir yol ile kurtarılabilir. Bu demekki illa fazla profesyonel kişiye ihtiyaç yok. Yolu bilmek yeterli, ki yolu ben söyledim zaten. Küçük bir dipnot ilave edeyim: Fiziksel arızalar harici diskte dosya uçmalar MTF record, Super Block ve super block yedekleri dediğimiz bölümün arızalı yazım vs tarzı sebeplerinden dolayı oluşur. Eskiden komutlarla dos ortamında her dizin ve dosyanın olduğu yerlere manuel konumlandırır verileri böylelikle alırdık. Ama şimdi bunu yapan programlar var. Hayat kolaylaşıyor. Hayat güzel vakit az 8 Mart 2014 tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Arkadaş eğer laptobun hardiskini normal bilgisaa bağlayabiliyorsan veya laptop çılışır duruma gelmişse sıkıntı yok bütün verileri kurtarırsın. Forumda bir arkadaş vardı Mustafa arkadaşımın derdine derman olduk Elhamdulilllah. Bütün verilerini kurtardık bir dua ya. dediğim gibi bir şekilde hardisk çalışıyor olmalı öyle kurtara biliriz. Nasıl öğrendin dersen benimde başıma geldi disk biçimlendirme zorunda kaldım bütün verileri kaybettik ama verilerin hepsi duruyormuş. power data recover proğramın ismi . youtubede kullanımı var bu zamana kadar hardiske ne kadar veri girmiş ise hepsini klasör klasör çıkarıyor. +1 Çocuklarımın doğumu da dahil ilk 15 gün resim ve video'ları bu şekilde kurtararak hayata dönmüştüm. Yorum bağlantısı
Guest Mehmet Artar 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Kafa vurması veya değil, diskte fiziksel sorun var. Kafa vuruyorsa zaten başka pc'ye de takınca aynı durum olacak. Yani arıza mekanik. Profesyonel veri kurtarma firmaları hariç size yardımcı olabilecek çok nadir insan bulabilirsiniz. evet profesyonel destek almak kaçınılmaz oldu artık Yorum bağlantısı
Recommended Posts