Kerim Şahin 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 aracım koltuksuz iki kişilik geciyo ruhsatta.arkaya koltuk koymak istiyorum fakat ; koltuk fiyatları , nerde ucuza bulurum (cıkmada olur) ,ruhsata işletmezsem polis cevirince ne der işletirsem ne kadar tutar bu sorular saclarımı beyazlatacak valla. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Forumda yapmak isteyenler çok vardı. Biraz araştırılırsa bulacaksınızdır.. Yorum bağlantısı
Kerim Şahin 4 Mart 2014 Yazar Paylaş 4 Mart 2014 Forumda yapmak isteyenler çok vardı. Biraz araştırılırsa bulacaksınızdır.. teşekkür ederim forumu gezdikce farkettim söylediginiz şeyi. ögrenci oldugumdan en ucuza nasıl yaparımdı asıl merak ettigim.belki tasiyesi olan biri vardır diye sordum. Yorum bağlantısı
Sayit Akkurt 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 bu konuyu bende çok araştırdım benimde fiesta van ım var . üstünde koltuk geldi ama hoşuma gitmedi ben daha orjinal bişey olsun diye çıkma orjinal koltuk aldım ve çokda güzel oldu isterseniz resim ekleyebilirim yan plastikleride taktım ben Yorum bağlantısı
Kerim Şahin 21 Mart 2014 Yazar Paylaş 21 Mart 2014 bu konuyu bende çok araştırdım benimde fiesta van ım var . üstünde koltuk geldi ama hoşuma gitmedi ben daha orjinal bişey olsun diye çıkma orjinal koltuk aldım ve çokda güzel oldu isterseniz resim ekleyebilirim yan plastikleride taktım ben valla resim ve fiyat cok iyi olur döşşek dikcem sonunda Yorum bağlantısı
Sayit Akkurt 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 valla resim ve fiyat cok iyi olur döşşek dikcem sonunda koltukları ankardan çıkmacıdan aldım 380 liraya kendim taktım orjinal ford koltuğu bağlantı yerleri var zaten sadece vida yeri açtırman lazım . eski koltukdan çok daha rahat oldu o plastiklerin içinede hoparlör taktım 1 Yorum bağlantısı
Kerim Şahin 23 Mart 2014 Yazar Paylaş 23 Mart 2014 sağolasın cok begendim koltukları 380 benim için biriktirilmesi gereken bir rakam.eski koltukların nesi vardı.birde koltuklar ruhsata işlimi. eski koltuklar duruyorsa uygun fiyata alıcı olabilirim )) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Koltuğu çıkma olarak uygun fiyata bulursunuz. Ruhsata işlenmediği için trafikten men sebebidir. Yorum bağlantısı
Sayit Akkurt 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 sağolasın cok begendim koltukları 380 benim için biriktirilmesi gereken bir rakam.eski koltukların nesi vardı.birde koltuklar ruhsata işlimi. eski koltuklar duruyorsa uygun fiyata alıcı olabilirim )) eski koltukların oturumu bu kadar rahat değil ama iş görür yani uygun fiyata verebilirim size .koltuklar ruhsata işli değil bugüne kdar tahminim 9 kez polis kontrolüne girdim bişey demediler ama işletebilirsin koltukları fakat bin tl yi buluyo işletmesi ankaradan sormuştum . Yorum bağlantısı
Kerim Şahin 23 Mart 2014 Yazar Paylaş 23 Mart 2014 Koltuğu çıkma olarak uygun fiyata bulursunuz. Ruhsata işlenmediği için trafikten men sebebidir. sahibinde gördügüm fiestaların cogunda işli oldugundan sözediyorlar.ucuz ise işletmek yaptırabilirm ama yüksek fiyatsa yaptırmaya gerek yok. eski koltukların oturumu bu kadar rahat değil ama iş görür yani uygun fiyata verebilirim size .koltuklar ruhsata işli değil bugüne kdar tahminim 9 kez polis kontrolüne girdim bişey demediler ama işletebilirsin koltukları fakat bin tl yi buluyo işletmesi ankaradan sormuştum . varsa eski koltugun resmi atarsan sevinirim.birde fiyat olarak ne istersin onuda yazıver şöyle öğrenci işi )))şimdiden teşekkür ederim zahmetlerin için. Yorum bağlantısı
Sayit Akkurt 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 sahibinde gördügüm fiestaların cogunda işli oldugundan sözediyorlar.ucuz ise işletmek yaptırabilirm ama yüksek fiyatsa yaptırmaya gerek yok. varsa eski koltugun resmi atarsan sevinirim.birde fiyat olarak ne istersin onuda yazıver şöyle öğrenci işi )))şimdiden teşekkür ederim zahmetlerin için. www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-minivan-van-fiesta-van-dan-cikma-koltuk-154408056/detay/ bu linkte ilanım var bak işini görürse bişeyler yaparız ben sıfır almıştım 3 ay bile kullanılmadı diyebilirim resim çekmek için emaneten koydum koltuğu öyle üstüne Yorum bağlantısı
Emre Berk 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Sayit Bey, ön yolcu veya sürücü koltuğu yatırma işini yapabildiniz mi peki? Bende de koltuk var ama ön koltuğa düzgün bi işlem yapamadılar.Koltuk yatırma mandalı falan? Yorum bağlantısı
Sayit Akkurt 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Sayit Bey, ön yolcu veya sürücü koltuğu yatırma işini yapabildiniz mi peki? Bende de koltuk var ama ön koltuğa düzgün bi işlem yapamadılar.Koltuk yatırma mandalı falan? evet yaptırdım ankarada yaptırdım basit bi işlem ama 100 lira aldılar . sizin araç aksarayda ise görmüşümdür belki Yorum bağlantısı
Emre Berk 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 evet yaptırdım ankarada yaptırdım basit bi işlem ama 100 lira aldılar . sizin araç aksarayda ise görmüşümdür belki Evet aksaraydayım ama sürekli yollardayım iş dolasıyla, bir ara görmek isterim arabanızı koltukları çok hoş olmuş. Yorum bağlantısı
Sayit Akkurt 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Evet aksaraydayım ama sürekli yollardayım iş dolasıyla, bir ara görmek isterim arabanızı koltukları çok hoş olmuş. sağolun görüşürüz bir ara Yorum bağlantısı
Mehmet ÖNDER 29 Mart 2015 Paylaş 29 Mart 2015 Merhaba arkadaşlar bende fiesta van aracıma arka taraf koltuk yanlarında plastikleri arıyorum varmı bulabiliceğim bi yer sizlerden yrdım bekliyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts